Asioita, joista olen todella iloinen juuri nyt x 5

Vaikka viime viikkoina onkin tullut valitettua syksystä ja flunssasta, on niitä kivojakin juttuja piisannut. Noin yleisesti pyrin keskittymään elämässä juuri positiivisiin asioihin, kun mieli on positiivinen, tuntuvat ne ikävätkin asiat usein vähäpätöisemmiltä silloin kun valtaosa jutuista on juuri niitä kivoja. Listasin tänään postaukseen muutamia asioita, joista olen tällä hetkellä erityisen iloinen. Kuvituksena muutama tunnelmallinen snapshot kimppa-työpäivästämme Jutan kanssa maanantaina Rootsissa 🙂

Pojan kehitys on lähiaikoina edennyt hurjaa vauhtia. Pienestä tiipertäjästä ja vauvasta on tullut iso poika, jolla on omia huvittavia juttuja ja joka oppii lähes joka päivä uusia juttuja. Lempparijuttuja on esimerkiksi pizzanreunat kun mennään syömään, kova höpöttely ja piiloutuminen pikkuhuoneen vaatekaapin oven taakse (ja kaappille noin yleisesti penkomaan tavaroita). Lisäksi tällä on nykyään tapana piiloitella vaatekaapin hyllylle kaikenlaista tavaraa. Kerran oli esimerkiksi penkonut mun laukusta kotiavaimet ja etsittiin niitä aamulla kissojen ja koirien kanssa. Kunnes hoksasin katsoa sinne kaappiin 😀 Eilen sinne oli sitten jemmattu mun puhelin ja hiusharja, jota myös tässä aamulla etsiskelin, haha!

Päivähoito+työarki, joka nyt kuukauden jälkeen on lähtenyt todella hienosti käyntiin. Nykyään poika jää todella mielellään hoitoon ”kavereiden” kanssa ja hoitajan mukaan on sopeutunut todella hienosti! Tietty välillä on kiukkuisempia aamuja ja joku aika sitten ilmeni protestia juuri aamuisin ennen tarhaan lähtöä, mutta sitäkään ei ole nyt hetkeen taas ollut. Nyt sitten kokeilen sitä, että totutan pienen yhä aikaisemmin yöunille.

Todella mielenkiintoiset työproggikset. Olen onnekas saadessani työskennellä useamman kotimaisen luonnonkosmetiikan toimijan kanssa ja mikäs nyt olisi luonnonkosmetiikkahullulle (tai kosmetiikkahullulle noin yleisesti) mieluisampaa. On ollut hauska huomata, että Suomi on luonnollisen kauneuden suhteen huomattavasti esimerkiksi Ruotsia edellä! Toki se on sielläkin yleistä, mutta ei kai ihan vielä samassa mittakaavassa kun täällä meillä. Kuulemma Tanskassa pusketaan kovaa tässä asiassa, mutta hauska juttu, että Suomessa ollaan kerrankin Ruotsia edellä jossain 😀

Tuleva Islannin matka. Vaikka onkin tiedossa varsin hyinen reissu normaaleihin rantalomiin verrattuna, niin ei haittaa! Hotellikin on jo alustavasti buukattu ja seuraavaksi pitäisikin miettiä sitä varsinaista ohjelmaa reissulle. Ja yleisesti ehkä lukea joku matkaopas-tyylinen julkaisu Islannista! Millaista perinteinen islantilainen ruoka esimerkiksi on? Luultavasti kyllä tietysti kalaa, mutta noin muuten. Kuumat lähteet on tietysti ihan must-juttu kokea, mutta noin muuten ollaankin vielä varsin takki auki suunnitelmien suhteen.

Rauhalliset ja hiljaiset aamut. Kuten tiedätte, rakastan aamuja. Viime aikoina olen herännyt ilman kelloa aina noin 5.30 (enkä onneksi edes aikaisemmin, haha!) ja rehellisesti sanoen, ei edes haittaa nousta noin aikaisin. Aamun ekoina tunteina päässä vilisee ideoita, olen parhaimmalla tuulella ja yleinen fiilis on ihanan tunnelmallinen, jopa rauhoittava muun maailman ollessa vielä unessa. Jos valoisia kevät- ja kesäaamuja kuvaa parhaiten ”energisoiva”, on se pimeiden syys- ja talviaamujen kohdalla ehkä juuri ”rentouttava”.

Energistä keskiviikkoa! (Itse elin ihan tiistaissa :D)

 

Kuvat Jutta.

4 vastausta artikkeliin “Asioita, joista olen todella iloinen juuri nyt x 5”

  1. Siis Islantiin! Ihanaa! Oon haaveillut siitä niin kauan kuin muistan 😀 ootteko viikon? Oon ymmärtänyt että se on aika kallis maa, löytyikö kohtuuhintainen majoitus? 🙂 jee! Kivaa kun pääsen lukemaan täältä sitten että millainen paikka oli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.