UGG-ihanuudet x 12

Eräs juttu, josta en jotenkin vaan saa tarpeekseni, ovat UGGsit. En keksi varmasti muuta juttua, johon olisin niin palavasti hurahtanut (paitsi ehkä Minkoffin laukut). Vaikkei välttämättä raaskisi uusia UGGseja ostella, niin ajautuu niitä ihailemaan netistä ainakin kerran-pari kuussa. Hetkeen en ollut katsastanut valikoimaa netistä, mutta näin UGGs-kauden itse korkattuani inspiroiduin bongailemaan myös uusia syysmalleja lemppareistani 🙂 Itseltäni löytyy tällä hetkellä kolmet UGGsit, joista kaikki ovat kyllä olleet todella kovalla käytöllä. Ruskeat nilkkamittaiset (ne perinteiset, mitä aina oli ennen kaikilla) ovat kastuneet joskus loskassa ja jo melko huonossa kunnossa. Toimivat siis lähinnä koiraa ulkoiluttaessa talvisin. Kahdet muut töppöset ovatkin sitten ahkerammassa käytössä arjessa. Kummatkin ovat itseasiassa vilahtaneet myös viimeaikojen asupostauksissa, juuri tänään nuo roosat minit (postaus) ja maanantaina mustat Bailey Buttonit (postaus). Mielestäni UGGsit nyt sopivat yksinkertaisesti kaiken kanssa ja kaikkeen käyttöön! ;D

Tässäpä omia lempparimallejani syksyyn ja talveen:

Vaaleanharmaat rusetti-UGGsit / Harmaat Bailey Bowt / Ruskeat pörröreunaiset UGGsit / Utuisen violetit UGG minit / Scuffette-tohvelit

Näistä omat lempparini ovat ehdottomasti nuo roosan sävyiset minit ja ekat harmaat rusetti-malliset. Aivan ihanat, varsinkin noiden minien sävy 🙂

Mustat pörrö-UGGsit / Roosat Cozy-tohvelit / Silkkinauhasomisteiset ruskeat UGGsit / Mustat rusetti-UGGsit / Mustat nilkkamalliset UGGsit käännettävällä varrella / Harmaat pörrötohvelit / Nauhalliset talvi-UGGsit

Harkitsin todella pitkään ensin UGGsin tohveleita, kunnes sitten päädyin Shepherdeihin. UGGsilta löytyy jokatapauksessa aivan ihania tohveleita! En edes osaa päättää kummat näistä alemman kuvan tohveleista ovat kivemmat, noin muuten olen tykästynyt eniten noihin vähän omien Bailey Buttoneiden tyylisiin mustiin (ekat vasemmalta) ja noihin hiihtomono-tyylisiin (vikat), joista nyt en keksi parempaa vertausta. Munhan piti ostaa Hennesiltä juuri tuon tyyliset syksyn mallistosta, mutten lukuisten etsintöjen jälkeen ikinä löytänyt niitä verkkokaupan puolelta. Kivat kuitenkin! Mitkä ovat teidän lempparit? 🙂

Koko UGGs-valikoima löytyy täältä!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

9 vastausta artikkeliin “UGG-ihanuudet x 12”

    1. No, täytyy myöntää, että en ole sen tarkemmin. Olen nähnyt Facessa jotain todennäköisesti provovideoita, samoja mitä liikkuu Canada Goosesta, en ihan täysin niihin luota tai mene takuuseen, että juttu oikeasti olisi niin. Mutta jos sulla on linkata jotain luotettavampaa matskua, niin luen mielelläni!

      1. Valitettavasti se ei ollut provoa vaan totta. Siksi en itse osta mm. Uggeja. Haluan olla eettinen kuluttaja ja tietää varmasti ,että ostamani tuotteet on valmistettu ilman eläinten ja ihmisten kärsimystä. Mutta jokainen tavallaan. Toivon että mietit tarkkaan bloggaajana omaa vastuuta mitä tuotteita nostat esille ja millä arvopohjalla toimit. Toki kaikille sillä ei ole mitään väliä millä tavalla tuote on valmistettu kunhan näyttää hyvälle,arvoaan se on tuokin.
        -kirsi-

  1. Muistan vuosia sitten hurahtaneeni Emuihin sun postauksen innoittamana ja ovat yhä lemppareita talvella! 🙂 etkö käytä enää Emuja? Niitä on kyllä vähemmän tarjolla enää missään verkkokaupoissa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.