Asiaa syksyn ihonhoidosta ja testissä Patykan ihanat uutuudet ♥ (+alekoodi)

Olisi taas vaihteeksi oman lemppariaiheeni vuoro. Ihonhoidosta palaan pölisemään kerta toisensa jälkeen. Oma pahin ”iho-ongelmani” on varsinkin kylminä vuodenaikoina kuivuuden aiheuttamat juonteet. Ihoni tarvitsee siis ympäri vuoden hurjasti kosteutusta, varsinkin syksyisin ja talvisin kun ihon kosteustasapaino järkkyy muutenkin. Kuiva sisäilma, epävakaa sää, pakkanen ja väsymys.. Tuttuja juttuja talvella? Kaikki vaikuttavat ihoonkin epäsuotuisasti kuivattamalla ja sekoittamalla luonnollista talineritystä.

Seerumit, seerumit ja seerumit! Niiden nimeen vannon itse eniten. Öljyt ja muut reippaasti kosteuttavat seerumit ovat lemppareitani. Ei tulisi kuuloonkaan levittää kosteusvoidetta ilman seerumia! Ennen kun pärjäsin suunnilleen yhdellä ihonhoitotuotteella, haluan nykyään oikeasti keskittyä ihooni hoitamalla sitä hyvillä tuotteilla, joissa on reippaasti laadukkaita ja oikeasti hoitavia ainesosia. Luonnonkosmetiikka on siis ihan ykkönen!

Jossain määrin ihonhoito on itselleni nykyään jopa nautinto ja olen todella iloinen, että olen löytänyt luonnonkosmetiikasta semmoisen jutun, josta oikeasti tykkään. Hyviä tuotteita, jotka oikeasti toimivat ja tekevät sen minkä lupaavat. Meikeistä suosin edelleen paljolti ”normaalijuttuja”, mutta myös luonnollisista meikeistä on löytynyt useita suosikkeja! Olen ihonhoidossa aikoja sitten jopa hylännyt täysin vanhan suosikkini Lumenen, jolta seisoo useita purkkeja kaapissa kököttämässä.

Sain syksyn kynnyksellä Jolielta muutaman Patykan uutuuden testiin ja nyt kun loputkin ihanat NUORI-tuotteet (postaus niistä täällä) on käytetty loppuun, olen seuraavana iskenyt Patykan juttujen kimppuun. Merkille on vastikään ilmestynyt liuta uusia tuotteita, jotka on kehitetty nimenomaan taistelemaan ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä vastaan. Nappivalinta siis juuri noin kolmekymppiselle iholle kun etsii sarjaa, joka ei ole vielä mikään virallinen anti-agening, muttei kuitenkaan parikymppisenkään iholle suunnattu.

Nyt ajattelin vinkata teille myös joku aika takaperin auenneesta Jolie Beautystä, eli Jolien kansainvälisestä verkkokaupasta, josta löytyy Jolien perinteisen valikoiman lisäksi myös monia uusia brändejä, kuten Kypris, Amala Beauty, Ila Spa, RMS Beauty ja Uma Oils. Näiden ”uusien” merkkien lisäksi löytyy toki perinteisetkin Jolien valikoiman tuotteet, kuten Evolve, Iroisie, Eco By Sonya, Warpaint, Nuori ja uusi Whamisa. Postikulut ovat Beautyn puolella samat kotimaiselle tilaajalle kuin Jolien perinteisenkin verkkokaupan kautta 🙂

Seerumina ennen kosteusvoidetta on ollut käytössä Antioxidant Perfecting Serum-antioksidanttoseerumi. Tästä on heti alkuun todettava, että seerumi suorastaan katoaa ihoon! En ole ikinä huomannut, että mikään tuote oikeasti imeytyisi yhtä tehokkaasti. Selvästi iho siis suorastaan janoaa tämän seerumin ainesosia 😀 Vaikuttavina aineina tässä on vadelmavesi, hyraulonihappo ja taatelinsiemenuute, jotka silottavat ja pehmentävät ihoa. Koostumukseltaan tämä on todella ohut, vähän geelimäinen, muttei kuitenkaan. Levittäessä kämmenelle jää tästä kaunis hohde iholle, muttei kuitenkaan näy kasvoissa millään tapaa kimalteena. Tuotteena tämä on optimaalinen meikin alle, varsinkin jossei tykkää aamuisin tuotteista, jotka ovat liian hoitavia tai jättävät ihon rasvaiseksi. Tämä nimittäin tosissaan imeytyy aivan sekunneissa! Jolie Beautyn puolella tuote löytyy täältä.

Patyka Intensive Moisturising Mask-naamio on kuivan ja kiristävän ihon SOS-hoito. Naamiot ovat itselläni myös todella kovalla käytöllä ja vähintään pari kertaa viikkoon levitän hyvin puhdistetulle iholle beauty mistin ja seerumin jälkeen reippaasti kosteuttavan naamion hellimään ihoa. Tämä kosteuttava naamio sisältää merileväuutetta, joka silottaa ja kiinteyttää ihoa. Ruusunmarjaöljy taas sisältää reippaasti Omega-rasvahappoja ja A-vitamiinia, jotka tukevat ihon uusiutumusprosesseja, sekä kollageenin tuotantoa. Avokadoöljy, jojobaöljy ja karitevoi lisäävät ihon elastisuutta, ravitsevat ja korjaavat ihoa syvältä, tuloksena heleämpi ja kosteutetumpi iho. Tuote sopii kaikenlaisille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Tämä naamio tuntuu jo levitysvaiheessa todella ihanalta ja iho äärimmäisen pehmeältä. Iho on naamion jälkeen kosteutetun näköinen, sekä myös tuntuu siltä! Ihoon jätettävissä naamioissa on useimmiten ideana pyyhkiä ylimääräiset pois noin vartin jälkeen, itselläni tosin harvemmin jää mitään pyyhittävää, koska kaikki usein imeytyy nopeasti ihoon. Jätän siis tämän aina yötä vasten vaikuttamaan yövoiteen tapaan. Tekisi mieli käyttää tätä päivittäisenä yövoiteena 😀 Tämä on ollut supersuosittu tuote ja tilapäisesti loppu Jolien valikoimista, jos naamio kuitenkin kiinnostaa, niin kurkkaa postauksen loppuun! 🙂

Silmänympärysvoiteena on ollut käytössä tuo Youthful Lift Eyecream, joka on kehitetty ”vaativalle silmänympärysiholle”. Kesäisin saatan suosia kevyen geelimäisiä silmänympärysvoiteita, mutta noin muuten pidän täyteläisistä silmänympärysihon tuotteista. Voide lupaa häivyttää tummia silmänalusia, ikääntymisen merkkejä ja laskea turvotusta saaden ihon näyttämään sileältä ja valoisalta, eli tekee käytännössä siis kaikkea, mitä silmänympärysvoiteelta voi toivoa. Tämä imeytyy aivan hujauksessa ja on ollut omaan tarpeeseeni sopivan hoitava. Levitän yhden painalluksen voidetta silmänympärysiholle, kummallekin puolelle noin nuppineulan pään kokoisen määrän. Jolie Beautyn puolella tuote löytyy täältä.

Brändinä Patyka on todella herttainen ja kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Pariisilaista luksusta höystettynä tyttömäisellä chicillä. Tuotteiden ulkoasut ovat mielestäni söpöjä, mutta silti hienostuneita. Varsin ranskalais-tyylisiä siis. Ennen näitä kasvotuotteita olen käyttänyt merkin vartalotuotteita, joista myös pidin hurjasti. Tuoksut ovat miellyttäviä, mutta hienostuneita. Tietyllä tapaa myös tuotteiden koostumus ja värit noudattavat tätä samaa linjaa, hankala selittää miten, mutta kun kokeilee niin ymmärtää 🙂

Sain teille jakoon alennuskoodin, joka antaa -15% alennuksen näistä postauksen tuotteista, sekä muustakin Patykan tuotevalikoimasta. Alennus tulee koodilla PATYKALOVE ja on voimassa 5.11 saakka Jolien kummassakin verkkokaupassa.

HUOM! Jolie Beautyn puolella on meneillään tämän viikon tarjouskamppis, jossa yhden Patykan tuotteen tilaaja saa kaupanpäällisenä minikokoisena tuon loppuunmyydyn Intensive Moisturising Maskin! Suosittelen todella lämpimästi. Kannattaa siis hyödyntää ihana testituote ja alekoodi! Patykan koko tuotevalikoima löytyy Jolie Beautyn puolella täältä!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Asiaa syksyn ihonhoidosta ja testissä Patykan ihanat uutuudet ♥ (+alekoodi)”

  1. Patykan tuotteet on kyllä niin kauniita! Joliella on muutenkin niin ihania brändejä 🙂 Tuo kosteusnaamio on omalla kokeilulistalla ja nyt alkoi kiinnostamaan myös tuo vaativammalle iholle tarkoitettu sy-voide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.