Jee, nyt se on varattu!

Heippa ja kivaa alkuviikkoa! Jotenkin tuntuu siltä, että olisin pitänyt viimeaikoina etäisyyttä blogista. On tullut turistua enemmän aihepitoisesti täällä, eikä juurikaan kuulumisia ja niitä näitä. Sitten vielä viikonlopun serverikatkos, jonka myötä piti pakostikin pitää blogitaukoa. Sitä kyllä välillä kaipaakin. En sinänsä koe, että tarvitsisin blogista lomaa, mutta eihän pieni sometauko koskaan ole huonosta. Jos olette seurannut minua lähipäinä instan storiesissa (@iines), saatoitte ehkä salakavalasti huomata, että reissusuunnitelmat ovat edenneet. Yayy! Tammikuussa suunnataan siis perhelomalle ja lomahehkutusta varmaan tulossa täällä ihan kyllästymiseen saakka.

Tammikuussa suuntaamme siis koko perheen voimin Loseihin ja Havaijille. Kyllä, nyt on vihdoin ja viimein koittanut se päivä, kun saan Tomminkin mukaan! En malta odottaa. En muista milloin olisin odottanut mitään reissua näin paljoa. Nyt olen suunnilleen päivittäin selaillut meille kivoja hotelleja, miettinyt mihin kaikkialle menemme syömään, selaillut omia vanhoja Havaiji-postauksiani, tehnyt jo päässäni ostoslistaa. Jee! Vaikka aiemmat Havaijin reissut ovatkin olleet ihan mielettömän ihania, niin kaikkein ihaninta on saada tällä kertaa omat murut mukaan. Viimeksihän reissasin Oahulle pieni Oahu baby masussa. Ihan jo senkin vuoksihan meidän on pakko päästä sinne naperon kanssa vielä ihan ”oikeastikin”. Olen niin iloinen 🙂

Lennämme Tukholman kautta suoralla lennolla Loseihin, vietämme siellä alkuun muutaman päivän ja sitten jatkamme Oahulle. Lapsen kanssa tuo reitti kuulostaa omassa mielessäni varsin helpolta. Helsingistä Tukholmaan yksi hujaus ja siitä yksi pitkä lento, josta (toivon mukaan) osa menee nukkuessa. Lapsen kanssa lennot ovat vähän arpapeliä, koskaan ei voi tietää miten menee. Viimeksi toinen kitisi Biarritziin lentäessä melkein koko lennon (huonosti nukutut yöunet aikaisen lähdön vuoksi) ja paluun taas nukkui ihan koko lennon.

Toisaalta, ei meidän kohdalle ole kai yhtään totaalista katastrofilentoa osunut. Sitten pääseekin perillä onneksi huilimaan muutamaksi päiväksi. Losit ja Havaiji ovat minulle ehdottomasti lempparikohteeni. Noin yleisesti olen tottunut siihen, että olen reissannut Jenkkeihin ainakin kerran vuoteen, mutta nyt tuleekin kahden vuoden tauko. Ehkä siksi olenkin niin täpinöissäni. Tämä on toinen kaukomatkamme pojan kanssa, vajaa vuosi sittenhän olimme Seychelleillä (matkapostaus täällä) ja noin muuten ollaankin sitten reissailtu naperon kanssa täällä Euroopan sisällä.

Saanko muuten esitellä uudet timanttifarkkuni! 😀 Todella harvoin ostan mitään oikeasti erikoista vaatteiden suhteen, vaan ennemminkin niitä mahdollisimman neutraaleja juttuja. Joku aika takaperin kuitenkin eksyin H&M:lle ja tuli semmoinen olo, että nuo timanttihousut on yksinkertaisesti nyt vaan saatava! On meinaan aika hienot. Poikakin ihmetteli noita kimmeltäviä ”timantteja” silmät pyöreänä, haha. Eivät ehkä ole ihan jokapäivän housut, mutta pientä kimmellystä muuten harmaaseen marraskuiseen päivään.

Nyt parin kuukauden jälkeen voin sanoa myös olleeni äärimmäisen tyytyväinen noihin pidennyksiin. B*Longin Pro-pidennyshiuksesta postailinkin aiemmin tässä postauksessa. Varasin parin viikon päähän huoltoajan ja tällä kertaa valikoituu varmaankin taas vähän lyhyempi hiusmalli. Jotenkin tuntuu, että tämä rasittava latvojen katkeilu on vaan jatkunut. Olen niin onnellinen sitten (joskus) kun olen saanut kaikki päällishiukset kasvatettua sinne tasamittaan, huoh!

Vaarinpaita / Sisley

Timanttifarkut / H&M

Tennarit / Vans (nämä)

Riipus / Delphine Pariente

Nyt kuitenkin loput aamuhommat ja kipin kapin töihin.

Kivaa tiistaita!

 

Kuvat Jutta. Sisältää kaupallisen linkin.

7 vastausta artikkeliin “Jee, nyt se on varattu!”

  1. Ihan mahtavaa! En malta odottaa matkapostausta 🙂 vitsi miten siistiä! Me lähdetään viikonloppulomalle Prahaan parin viikon päästä, mutta mä ajattelin käyttää koko loman nukkumiseen kun lähdetään ilman lapsia, haha 😀 mut vitsit odotan jo sun Islanti- ja Havaiji-postauksia!!

  2. Ai että! Kuulostaa superhyvältä. Saako udella oliko kalliit lennot? 🙂 nyt on sitte jotain mitä odottaa! Tuosta hiusten katkeilusta tuli mieleen, kävin ottamassa Wellaplex-hoidon omaan imetystukkaan ja kampaaja suositteli Wellan Fusion-sarjaa hiusten katkeiluun. Nyt on testissä itselläni, tosin eihän se hormonikatkeiluun varmasti auta mutta auringon kärtsäämille hampuille hoitoa 😀

    1. Ei ollut kalliit! Tulee maksamaan jotain 700e/hlö kaikkineen! 😀 Ehdottomasti jotain mitä odottaa! Ja hei kiitos tuosta vinkistä, mun täytyykin googlailla tuota jos on nimenomaan siihen suositeltu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.