Saanko esitellä uudet arkiaamujeni pelastajat – ripsenpidennysten paluu!

Kuten aiemmin kerroinkin, ”sorruin” viime viikolla taas ripsenpidennyksiin. Vaikka olen hyvin omilla ripsilläni viihtynytkin, olen tässä kuukausien saatossa töihin palattuani todennut, että jos voin pienillä asioilla säästää aamuistani minuutteja, olen sen valmis tekemään. Tiedättekö, laittamalla kahvinkeittimen valmiiksi, pakkaamalla laukun, etsimällä vaatteet aamuksi.. Ja sitten tietty myös ripsarin laitossa. Siihen sitä vasta meneekin aamuisin aikaa. Tai siis eipä mene enää, haha!

Ongelmani on aikaisemmin ollut se, etteivät ripset yksinkertaisesti pysy. Tämä viimeisin laittaja on ollut neljäs jolla olen käynyt ja oli onnekseni valmis ottamaan haasteen vastaan ripsieni suhteen. Olen aikaisemminkin toki käynyt ammattitaitoisilla ripsiteknikoilla ja uskonkin vahvasti (he myöskin), että ”vika” on yksinkertaisesti jossain omassa arkirutiinissani. Ehkä pyörin liikaa unissani, hieron silmiä, luomeni rasvoittuvat normaalia herkemmin tai yksinkertaisesti vain hylkivät ripsiä, syitä voi olla monia. Saa nähdä miten käy!

Kävin tällä kertaa ottamassa ripset Ullanlinnassa Beauty Anniinassa, jota ystäväni on suositellut jo vuosia. Olenkin monesti miettinyt jo aikaisemmin meneväni Anniinalle, mutta jotenkin sitten varannut tohinalla jonkun viime hetken ajan muualta. Pakko kyllä myöntää, että olen ollut hurjan tyytyväinen! Tommikin kertoi, että tykkää näistä ripsistä enemmän aikaisempiin verrattuna, koska ovat juurikin ohuempina volyymeina luonnollisemmat. Voin itsekin suositella Anniinaa todella lämpimästi! Aivan ihana tyyppi ja erittäin asiantuntevaa ripsipalvelua 🙂

Yleensä ripset ovat olleet jo viikon päästä laitosta huoltoa vailla, vaikka olen oikeasti yrittänyt kaikkeni. Vältän alkuun kastelua, en hiero öljyjä tai voiteita silmiin ja pyrin nukkumaan varoen. Välillä ripset ovat pysyneet paremmin, joskus huonommin. Aiemmin olen käyttänyt pituuksia 12-14 kaarevuudesta C. Nyt taas laitoimme pituutta 13mm ja D-kaarevuutta, jota olinkin halunnut kokeilla! Ripsenä Anniina laittoi ohuempaa ripseä, joka on huomattavasti kevyempi omalle ripselle kannattaa. Tällöin myös yleisilme on hieman luonnollisempi. Omani ovat siis volyymit ja seuraavaksi ajattelin mennä ehkä 12mm pituudella, tämä D kun antaa huomattavasti pidemmän vaikutelman, koska on kaarevempi.

Nyt takana on vähän reilu viikko laitosta ja ripset edelleen tuuheina paikoillaan. Aamut ovat olleet kyllä niin paljon helpompia näiden kanssa! Välillä olen tällä viikolla jopa istua ihmetellyt, että mitäs tässä tekisi, kun meikki hoituu oikeasti alle 10minuutissa. Ekoina aamuina jopa huokaisin helpotuksesta aamulla kun tajusin kuinka helpolla pääsee meikin suhteen. Tällä viikolla olenkin mennyt muutenkin normaalia kevyemmällä super-pikameikillä: Sävyttävää päivävoidetta sekoitettuna muutamaan tippaan heleyttäjää, peiteinetta silmien alle ja aurinkopuuteria poskipäille. Näin voin käyttää aamuista tehokkaasti aikaa esimerkiksi työmailien vastailuun samalla kun juon kahvia ja poika vielä nukkuu 🙂

Ripsien lisäksi Anniina tekee mm. kasvohoitoja ja sokerointeja. Itseäni kiinnostaisi kokeilla ennen reissua ekaa kertaa ikinä juurikin sokerointia!! Beauty Anniinan sivut ja hinnasto löytyvät täältä.

 

Ripsenpidennys toteutettu blogiyhteistyönä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.