Turinoita arjestamme + Duplo-arvonta

Sen jälkeen kun poika aloitti syyskuussa päivähoidon, on melkein jatkuvasti ollut jotain pientä flunssaa ilmassa. Päikkäreissähän pyörii varsinkin flunssakaudella ties mitä pöpöjä, jotka näköjään melkoisen tehokkaasti kiertävät lapsesta toiseen. Tähän saakka on selvitty lievillä nuhakuumeilla, joita on ollut pari ja yleensä osuneet juuri viikonlopuille, jolloin on ollut aikaa lepäillä kotona. Viime viikolla alkoi taas vaihteeksi ikävä yskä ja nuha, tiistaina mitattiinkin sitten 39c kuume todella kiukkuiselta pikkupojalta. Eipä ihme, että kiukuttaa kun on kurja olla!

Eihän siinä, ekaa kertaa nyt puolentoista kuukauden jälkeen soittoa päikkäriin, että tämä herra ei ainakaan tänään tule hoitoon. Kuume on onneksi pysytellyt onneksi kokonaan poissa sitten tiistain ja toivotaan, että pysyykin. Hoitoryhmässä on ollut liikkeellä enterorokkoa, joten ehkäpä se on iskenyt tännekin, vaikkei ainakaan vielä toistaiseksi ole mitään ihottumaa tai rakkuloita näkynytkään. Käsittääkseni rokko voi oireilla myös ihan normaalina flunssana. Nyt on kuitenkin ollut jo paluu normiarkeen, keskiviikko meni tosin tehden työhommia yhdessä naperon kanssa kotoa käsin. Poika nukkui aamulla melkein kymmeneen (lepo lääkkeistä paras) ja ehdin aamulla tehdä ennen toisen heräämistä lähes 3h hommia, samoin päikkäreiden aikana. Muutoin meni päivä leikkien, sylitellen ja välillä koneella hyppien. Käyhän se näköjään noinkin.

Kuluneen viikon aikana ovat myös yöhulinat taas vaihteeksi jatkuneet. Olin eilen kertakaikkiaan niin väsynyt sen jälkeen kun valvottiin koko yö toisen nukkuessa todella levottomasti. Ehkä lisää hampaita, flunssan jälkimaininkeja tai perus, joku vaihe. Jälleen kerran. Viime yö meni tosin paremmin, joten ehkä tästä taas parempaan suuntaan. Eilinen ilta meni pääasiassa Havaijin hotelleja selaillen. Taas. Jotenkin tuntuu, että ne on ihan loputon suo. Loseissa otetaan varmaan Air B’n’b, mutta Havaijilla haluaisin jonkun kivan hotellin hyvältä paikalta. Ei vaan ole toistaiseksi löytynyt mitään kovin kivan hintaisia tarjouksia 😀 Ihan pikkurahalla eivät nuo rantahotellit irtoa, joten mietintä jatkuu. Yksi on jo varmuuden vuoksi varattu merinäköalan kera ja tiiraillaan vielä, että pidetäänkö se vai vaihdetaanko toiseen.

Anyway, myönnän olleeni eilen illalla niin naatti, että kömmin sänkyyn jo kasin maissa, kuuntelin hetken äänikirjaa ja nukahdin melkein heti. Voi elämä mikä nynny musta on tullut, mutta toisaalta huonosti nukutut unet edellisenä yönä verottavat kohdallani aina! Yritän saada viikonloppuna postailtua kotijuttuja, nyt on nimittäin olohuoneen ja keittiön seinät maalattu vihdoinkin. Olen todella tyytyväinen sävyyn ja tulokseen, kuvaa tulossa myöhemmin 🙂 Nyt olisi kuitenkin arvonnan vuoro!

Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kuvien vastaava Duplo-huvipuistosetti, lahjaksi omalle pienokaiselle, kummilapselle, mitä ikinä. Kokosimme Nompsun kanssa tuon setin viime viikonloppuna ja kylläpä riitti ihmeteltävää! Eipä muuten pysynyt kamalan kauaa koossa 😀

Osallistumisohjeet: Kommentoi tätä postausta nimimerkillä ja kerro, kenelle antaisit voittaessasi Duplo-setin. Kommentoithan nimimerkillä. Aikaa osallistua on maanantaihin 20.11 saakka, jonka jälkeen arvon ja kontaktoin voittajan.

Arpaonnea! 🙂

 

Palkinto ja kuvien tuote saatu.

125 vastausta artikkeliin “Turinoita arjestamme + Duplo-arvonta”

 1. Antaisin duplo-setin kahdelle pojalleni.He rakastavat duplojen kanssa rakentelua.Juuri pienempi rakentelee duploista junaa jossa villieläimet istuvat kyydissä ja ovat kuulemma menossa auttamaan joulupukkia Korvatunturille !

 2. Omalle rakkaalle tyttärelle menisi pukinkonttiin. Hän tykkää niin kovasti rakennella legoilla ja on jo tosi taitava.

 3. Antaisin kummitytölle, olisi varmasti mieluinen lahja josta riittäisi iloa pitkäksi aikaa 🙂

 4. Antaisin tämän ensiviikolla 1,5v täyttävälle tyttärelleni joululahjaksi. Varmasti olisi mieleinen lahja!

 5. Antaisin omalle 2v tytölleni. Hän rakastaa leikkiä duploilla ja niitä varmasti löytyy joka tapsuksessa taas pukinkontista.

 6. Oma poika tykkää rakennella Duploja, joten hän varmasti ilahtuisi tälläisesta paketista.

 7. Tyttärelle joululahjaksi, joku pieni duplopaketti onkin jo aiemmissa leikeissä 🙂

 8. Dublot on ihania! Oma poika vielä vähän pieni ymmärtääkseen niistä, mutta kyllä jo parin kk pääsyä varmasti kiinnostuisi.

 9. Olipas kiva arvonta taas kerran ? Meidän pikkuherra-Nooa on 1v 2kk ja nyt kiinnostaa palikat ja duplot. Tosin kaikista kivointa on juurikin hajottaa äidin tai isän rakentamat hienot rakennelmat taikka levittää ja järjestää palikat sohvalle riviin ? Eli tämä menisi omalle rakkaalle nappulalle pukinkonttiin!

 10. Antaisin tämän kummipojalleni 🙂
  Duplot on kyllä huippu lahja, lapsi viihtyy kun rakennusmahdollisuudet rajattomat!

 11. Menisi lahjaksi veljenpojalle 🙂 oma poika on vielä niin nuori ettei legoista välitä. Ehkä hän sitten perisi ne serkultaan 🙂

 12. Antaisin lahjaksi omalle tytölle, vaikkei hän vielä niistä ymmärräkään. Mutta niin nopsaanhan lapset kasvavat 🙂

 13. Lapsenlapselleni Seelalle antaisin. Hän on kova leikkimään ja rakentelemaan ihan yksiksensäkin.

 14. Omalle 8kk poitsulle. Ollaan puhuttu, että Duploja pitää alkaa keräilemään, joten tästä ois hyvä aloittaa 🙂

 15. Antaisin omalle tyttärelleni lahjaksi. Luovuus alkaa olemaan todella idea rikkaalla pohjalla eikä loppua uusille ideoille ja leikkien keksimisille näy. 🙂

 16. Antaisin duplot 2-vuotiaalle pojalleni. On viime aikoina innostunut niillä kovasti leikkimään: )

 17. Joululahjaksi 1vee kaksospojilleni! Duploja toivottu ja äiskälle turhan kalliita settejä kun kaikkea halutaan tuplana, tietysti ?

 18. Ihana kilpailu/arvonta jälleen <3
  Lahjaksi menisi ystävän lapsille ja tarpeeseen menisi.

 19. Veljentytölle ehdottomasti! Oma poika on jo kasvanut Duploista ohi mutta veljentytölle ne ovat juuri passeleita leikkeihin 🙂

 20. Lahjan antaisin pojalleni, joka rakastaa koota duploista vaikka mitä – ja myös purkaa niitä rakennelmia 😉
  Ps. Täällä juuri lapsi enterorokon kourissa, toivottavasti me vanhemmat vältetään tauti!

 21. Duplot saisi oma 3v tyttöni, joka rakastaa niiden kanssa touhuta. Olisivat tosi mieluinen lahja 🙂

 22. Antaisin tyttärilleni. Isompi on selaillut postista tulleita lelulehtiä ja ihastellut juurikin tuota settiä. Pienempi komppaa perässä, ”tää, tää”, vaikka ei varmaan vielä juurikaan ymmärrä mikä homma tää lelulehtien selaus on 😀

 23. Syksyllä kyllä pöpöjä liikkuu… :/ Näyttääpä kivalta tuo, omat 3- ja 1-v lapseni olisivat tästä aivan riemuissaan!

 24. Antaisin duplot 2-vuotiaalle pojalleni, joka rakastaa duploja ja rakentaakin niillä joka päivä 🙂

 25. Ehdottomasti antaisin legoja rakastavalle, touhukkaalle kummitytölleni Noomille ?❤

 26. Oma pikkumies täyttää kokonaisen vuoden 5.12., ja olishan tommonen kiva lahja antaa ?

 27. Omalle nelivuotiaalle pojalleni joka rakastaa kaikenlaisia rakenteluja legoilla.

 28. Näin Piipputalon pappana minulle on suotu kaksi pientä rakentelijaa joten heille antaisin Lego Duplot jos voittaisin, jouluna.

 29. Omalle taaperolle, joka ihan hullaantui blogisi dublokuvista kun katsottiin niitä yhdessä! Ne menisi selvästi oikeaan osoitteeseen! 😀

 30. Antaisin paketin kummitytölleni, joka kesällä oppi kasailemaan Dubloja ☺️

 31. Jos arpaonni suosii niin duplot menisivät lahjaksi siskoni esikoiselle joka on myös kummipoikani ❤

 32. Hei,

  Duplot tulisi varmasti omalle pojalle käyttöön vaikka autot kuitenkin ovat suursuosikkina?

 33. Antaisin joululahjaksi meidän pikkumimmille – erilaiset palikat on kovassa huudossa täällä, mutta Duploja ei olla saatu vielä hänelle hankittua!

 34. 3v tyttöni kanssa ollaan tätä kaupassa ihasteltu, joten tytön joululahjapakettiin menisi! 10kk pikkuveli saisi ehkä myös leikkiä 😀

 35. Antaisin omalle tyttärelleni joululahjaksi! Hän rakastaa legoilla rakentelua.

 36. Meilläkin taistellaan päiväkodin pöpöjä vastaan, sinnikkäästi vasta muutama flunssapäivä pötkötelty pikkuneidin kanssa kotosalla tämän syksyn aikana! Arpaonnea osuessa kohdalle antaisin Duplot omalle pikkuneiti 1,5veelle. Duplot ovat meidän huushollissa kova juttu. Mukavia marraskuisia päiviä teidän arkeen !

 37. Antaisin pienelle siskolleni joululahjaksi. Meillä on ikäeroa 28 vuotta, mutta varmasti olisi hauska leikkiä yhdessä tuollaisen lelun parissa 😀

 38. Antaisin ensi keskiviikkona 2v täyttävälle veljenpojalleni lahjaksi. Olisi varmaan onnellinen tädin lahjasta.

 39. Ihana arvonta. ❄️
  Dublot menisi ehdottomasti
  tomeralle mummin kullalle.
  Pukinkonttiin paketoisin. ??

 40. Duplot tulisi lahjaksi itsenäisyyspäivän synttärisankarille. 3-v neidillä ei taidakaan vielä olla legoja.

 41. Voiko 34vuotias sanoa että itelle? ? ei vaan on mulla skidikin, oon vaa ite koeajanut kaikki lelut tässä ootellessa että tuo kohta puolvuotias innostuu leikkiin mukaan?

 42. Kummipojalle 🙂 Ois varmasti todella iloinen duploista ja voitais leikkiä yhdessä niillä.

 43. Antaisin paketin omalle pojalleni joululahjaksi. Hän on myös sairastellut kovasti tänä syksynä ?❤

 44. siskon tytön pojalle 2vee lahjaksi loppiaisena antaisin…
  tai luulen että oma 7vee tyttökin vielä tykkäisi niin, sirkus teema dubloista 🙂
  kiva blogi sinulla, kiva arvonta

 45. Antaisin setin pojalleni joululahjaksi. Kivoja tällaiset lapsiaiheiset arvonnat, vaikka blogisi onkin enemmän lifestylen puolella 🙂 Ihanaa talvea sinulle ja perheellesi.

 46. Kummitytölleni jolla on hieno mielikuvitus ja loihtii legoista ja muista leluista kaikkea kivaa yhdessä.

 47. Omalle tytölle. Näitä tivoli-dubloja on lelulehdestä ihasteltukin, erityisesti liukumäet on hittijuttu! 🙂

 48. Mulla on naapurissa niin kiva pikkupoika joka nauttisi näistä täysin siemauksin..olis eka joululahjakin 🙂

 49. Antaisin joululahjaksi 1v 1kk ikäiselle pojalleni. Hän löysi ulkoa kaksi Duplo-palikkaa ja siitä asti ne ovat kulkeneet matkassa joka paikkaan, aina kylpyyn ja sänkyynkin ?

 50. Antaisin joululahjaksi 1- ja 3-v tytöilleni. Kumpikin rakastaa duploja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.