7 Days sheet mask challenge – tulokset ja tuotearviot!

Viime aikoina olen intoutunut roppakaupalla uusista kauneushömpötyksistä, ensin beauty misteistä ja nyt viimeisimpänä sheet maskeistä! Enää en kyllä pidä kumpaakaan hömpötyksenä, vaan ihanana arjen ylellisyytenä ja yleisesti ihonhoidon perusjuttuna. IG:ssä julistinkin aikaisemmin aloittavani viikon kasvonaamio-haasteen erilaisia korealaisia naamioita testaten. Mainittakoon heti alkuun, etten ole ennen näitä naamioita testannut ikinä yhtäkään korealaista sheet maskiä. Kesällä kokeilin kerran yhtä sheet maskiä (tosin ei korealainen), mutta siinäpä kokemukseni näistä onkin.

Jos joltakulta meni ohi aiempi postaukseni korealaisesta ihonhoidosta ja luonnonmukaisesta K-beautystä, niin löytyy se täältä. Nämä sheet maskit ovat nimenomaan Koreasta lähtöisin, jossa ihonhoito ja -kosteutus ovat ihan ehdottomia juttuja. Sheet mask on siis seerumilla kyllästetty kangas, joka laitetaan kasvojen iholle kosteuttamaan, hoitamaan, poistamaan pigmenttiläiskiä tai mitä ikinä kyseisen naamion onkaan tarkoitus tehdä. Sen olen nimittäin jo oppinut, että näitä todellakin on joka lähtöön! 😀

Postauksen Whamisan naamiot eivät virallisesti ole kangasnaamioita, mutta funktio kuitenkin sama, joten otin nekin tähän mukaan. Toisaalta Whamisan naamioita on huono verrata näihin edullisempiin, koska ovat edullisempiin kosteuttaviin naamioihin verrattuna huomattavasti funktionaalisempia ja lupaavat mm. anti-agening-vaikutuksia. Sanoisinko kuitenkin, että jokaiselle löytyy jotain ehdottomasti!

Tässäpä kokemukset viikon aikana testaamistani kangasnaamioista

 

KOCOSTARin todella leikkisät Slicemaskit. Naamiot ovat siis kirjaimellisesti viipaleita, kuten kurkkuviipaleita, kiwiä, ananasta, aloeveraa, vesimelonia. Näitä löytyy vaikka mitä laatua. Olin alkuun todella hämilläni näistä, mutta ovathan kieltämättä aika hasukoja! Hassua näissä on se, ettei naamio peitä koko kasvoja. Toisaalta viipaleita voi käyttää tehohoitona ainoastaan alueille, jotka tarvitsevat lisäkosteutusta. Olen itse käyttänyt yhden paketin 1-2 naamiokertaan. Viipaleiden annetaan siis vaikuttaa iholla 20-30min, jonka jälkeen ylijäävät seerumit voi vielä levitää kasvoille. Yhden paketin hinta on noin 3,90e, eli kalliita nämä eivät mielestäni ole. Nämä ovat kaikista kokeilemistani naamioista nimenomaan hauskimpia! Koko valikoima näistä löytyy verkosta Beauty Pop Up:ilta.

KOCOSTAR Camellia Happy Mask. Kankainen sheetmask sisältää mm. japanilaisen kameliakukan siemenöljyä, arganöljyä ja sheavoita, jotka silottavat ja kosteuttavat ihoa. Tämä jätti ihon 30min jälkeen todella raikkaaksi ja kosteutetuksi. Voisin kuvitella, että sopisi eriomaisesti viilentämään jääkaappikylmänä ihoa esimerkiksi auringonoton jälkeen. Täytyy siis ehdottomasti kokeilla joskus lomamatkalla! Naamio maksaa noin 4,90e ja tätä myy Beauty Pop Up.

Holika Holika Damask Rose. Myös tämä kosteutti kivasti ihoa ja sanoisinko, että oli hintaan nähden kyllä varsinainen yllättäjä! Sanoisinko tämän olevan melko samantyylinen tuon Camellia Happy Maskin kanssa, ehkä kankaan pysyvyys oli aavistuksen huonompi. Tämä on näistä naamioista kaikkein edullisin, 2,50e ja löytyy elevenin valikoimista. Olin ihan ihmeissäni tuosta hinnasta kun menin sitä urkkimaan. Jos tuossa ylempänä mainitsin näiden sopivan erinomaisesti aurinkolomalle, niin nyt keksin myös toisen mainion käyttötarkoituksen: lentomatkoille! Näitä pakkaan ihan ehdottomasti mukaan seuraavalle reissulle.

Whamisa Organic Kelp Mask Sheet. Tämä levänaamio on ehdottomasti toinen testin parhaimmista naamioista, toki kyllä kalleinkin (14,90e). Naamio lupaa laskea kasvojen turvotusta, vähentää juonteita, kirkastaa ihoa.. Siis melkein kaikkea. Iho oli tämän jälkeen suorastaan hehkuva ja vielä seuraavana päivänäkin. Itse tosissaan rakastuin tähän ja voin suositella todella lämpimästi. Naamio koostuu kahdesta osasta ja pysyi kasvoilla erinomaisesti. Tämä naamio on luonnonkosmetiikkaa. Napero alkuun hieman pelkäsi kun hypin menemään Hulkina, mutta sitten oli lähinnä huvittuneen utelias. Naamiota myy esimerkiksi NaturalGoodsCompany, Jolie ja Biodelly. (Edullisin hinta muuten Biodellyllä, 12,50e!)

Whamisa Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Mask. Noiden viipalenaamioiden lisäksi tämä oli toinen todella outo naamio. Koostumukseltaan tämä oli tavallaan geelimäinen kelmu, joka liimaantuu ihoon varsin tujusti kiinni ja seerumin imeytyessä ihoon, ohenee naamio pikkuhiljaa. Naamio on valmistettu kaurasta, soijasta, sekä riisistä ja sisältää 95% luomuainesosia. Se lupaa vaalentaa pigmenttiläiskiä ja silottaa juonteita. Iho oli tämän jälkeen todella heleä ja kosteutettu, jotenkin ehkä sileämpikin kun aikaisemmin. En osaa päättää kummasta tykkäsin enemmän, tästä vai tuosta levänaamiosta. Molemmat kuitenkin aivan huippuja! Tätä naamiota myy netissä esimerkiksi NaturalGoodsCompany, Jolie ja Biodelly . (Biodellyllä myös edullisin, 7,50e!)

Viimeinen naamio puuttuu jostain syystä kuvista, mutta on Skin79 Animal Mask, Dark panda-kangasnaamio. Hassu eläinnaamio lupaa heleyttää ja kirkastaa ihoa. Tämä sopii parhaiten väsyneelle tai samealle iholle. Olin todella hämilläni tuosta pandakuosista, poikakin tuijotti (tämänkin naamion kohdalla) mua ihan ihmeissään. Rehellisyyden nimissä en tämän kohdalla huommannut ainakaan heleyden tai kirkastavuuden suhteen eroja noihin muihin vastaavanlaisiin. Myös pysyvyys oli mielestäni tällä huonoin. Plussa silti hauskasta ominaisuudesta tuon eläinhahmon suhteen. Hinta tälle naamiolle on noin 4,50 euroa ja löytyy elevenin valikoimista.

Yhteenvetona voisin todeta, että jos kaipaat naamiota seuraaviin tarkoituksiin: kasvojen kosteutus, virkistäminen tai arkinen spa-hemmottelu, riittää varmasti edullisempi kangasnaamio. Lentomatkoille ja aurinkolomille mukaan ehdottomasti Holika Holika tai KOCOSTAR Camellia. Jos taas haluat enemmän luksusta ja huomattavaa tehoa mm. ihon sileyden, pitkäaikaisen kosteutuksen ja erikoisemman kokemuksen muodossa, kokeile Whamisan naamioita. Voin suositella kaikkia näitä vähän erilaisiin tarkoituksiin 🙂

Tämän viikon naamiokuurin jäljiltä iho oli ehdottomasti kosteutetumpi, todella hehkuva ja hyvinvoiva. Ehdottomasti siis maskit peliin myös jatkossa paukkupakkasilla!

 Onko joku teistä testannut jotain näistä? Mikä oli lempparinne?

 

Naamiot saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.