Lisää sisustushöpinää ja himotuksia kotiin

Nyt kun olohuone ja keittiö on vihdoinkin saatu valmiiksi, on jäljellä vielä pari sisustusprojektia: lastenhuone ja yläkerran ”aikuisten kerros”.  Tähän astihan olemme jakaneet pojan kanssa alakerran huoneen, joka on siis ollut meidän ”yhteinen” huone. Lipaston päällys on 50/50 täynnä molempien tavaraa, mutta pian kuitenkin haluaisin naperolle ihan sen omankin huoneen jo. Paikan, johon voi tunkea ne kaikki lelut, jotka tällä hetkellä ovat lojuneet lähinnä ympäri olohuonetta ja alakertaa 😀

Jossain vaiheessa olisi tarkoitus siirtää poika myös omaan huoneeseen nukkumaan, mutta vielä toistaiseksi ollaan kaikki tykätty nukkua samassa tilassa. Haluaisin itse käyttää aamuisin esimerkiksi herätysvaloa ja testata, olisinko talvella sen avulla aamuisin pirteämpi, mutta koska en halua herättää samassa tilassa nukkuvaa lasta vielä ennen aamukuutta, en ole toistaiseksi voinut tätä toteuttaa.

Yläkertamme on noin 20m2 kokoinen tila, joka tällä hetkellä on jaettu Tommin omaan tilaan (jossa ei ole ikinä!) ja nukkumatilaan. Pojan nukkumanurkan tilalle olisikin tarkoitus raivata itselleni työ/pukeutumisnurkkaus, johon voisin keskittää siis kaikki tyttöhärpäkkeet, meikkijutut, purnukat ja kaikki sen suuntainen roina, tiedätte varmaan. Uusi lipasto ja työpöytä pitäisi ostaa nyt lähiviikkoina, teen niistä postausta tarkemmin kun kyseinen juttu etenee!

 Vasemmanpuolimmainen täältä / Oikeanpuolimmainen täältä

Eräästä jutusta olen myös haaveillut jo pitkään, nimittäin sänkykatoksesta. Pienenä mulla oli tuommoinen ”prinsessaverho” sängyn yllä ja sen alla oli jotenkin ihanaa nukkua. Nyt olen bongaillut noita unikatoksia monesta paikasta, ovat näköjään tehneet paluun. Olenkin kuumeisesti yrittänyt miettiä, millä keinolla saisin tuon meille yläkertaan! Viisto katto on nimittäin sen verran matala,  muuten olisin tilannut tuon jo ajat sitten. Houkuttelisi kyllä kovasti, varsinkin kun olen yhdenlainen unihifistelijä. Täytyy kyllä hieman arvioida tilannetta, jospa tuommoisen uskaltaisi ostaa. Molemmat näistä kuvien sänkykatoksista ovat Elloksen valikoimista.

Musta hylly / Puinen hylly / Vaaterekki / Ananas-vati / Vauvan töppöset / Pienten tohvelit

Tässä sitten vähän sekalaisia juttuja! Noista seinähyllyistä postailinkin jo aikaisemmin. Mietin jompaa kumpaa tulevaan lastenhuoneeseen, kunnes nyt valikoitui tilaukseen tuo vaaleampi puisillla hyllyillä. Kummatkin olivat vielä sopivasti tarjouksessa. Koska me käytetään molemmat Tommin kanssa kotona tohveleita, olen haaveillut semmoista myös pojalle. Nuo toiset nyt ovat vauvan töppöset (noin muuten kyllä tosi söpöt!), mutta vähän isommille löytyy nuo varsinaiset tohvelit 🙂

Myös toinen vaaterekki olisi ehkä suunnitelmissa yläkerran ”tyttöjen nurkkaan” ja mielestäni tuo Industri-vaaterekki on tosi kiva. On nyt myös tarjouksessa. Haluaisin koruille tuon ananas-vadin vain sen vuoksi, että on niin söpö. Näitte ehkä Instasta sen lokerikon, joka maalasin vaaleanpunaiseksi viikko takaperin. Sinne ajattelin tunkea meikkejäni yläkerran naisnurkkaan!

Kaikki huonekalut (kuten esimerkiksi nuo hyllyt) ovat vielä tänään -20% Elloksella, itse säästin nyt hyllyn kanssa 20e 😉 Myös paljon talvi-diilejä löytyy jopa -50%, kodin valikoima täällä.

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.