Heleyttäjä-fanit nyt kuulolle + muutama marraskuun kauneussuosikki

Harmaan tiistain kunniaksi olisi vuorossa katsaus marraskuun kauneussuosikkeihin. Mukana tällä kertaa melkeinpä kaikkea muuta kuin ihonhoidon tuotteita, yhtä juttua lukuunottamatta. Hehe! Jotenkin tuntuu, että harvemmin nykyään esittelen mitään meikkituotteita, pääpaino on enimmäkseen ollut ihonhoidossa, mutta tällä kertaa on mukana myös muutama meikkituote.

Mitäs sitten pääsi mukaan marraskuun kauneussuosikkeihin?

Aloitetaan ykkösjutulla! Moni on kysellyt minulta vaihtoehtoisia tuotteita sille Lumenen perinteiselle heleyttäjälle, joka vuosi toisensa jälkeen pyörii ainoastaan kausituotteena. (MIKSIII?!) Olen useimmiten ohjannut joko hamstraamaan heleyttäjää aina kesäisin jemmaan tai suositellut vaihtoehtona esimerkiksi hinnakkaampaa NARS:ia tai sitten Lumenen vähän vastaavanlaisia heleytystippoja, jotka ovat hyviä, mutteivat nyt kuitenkaan ihan identtisiä sen ”perinteisen kaman kanssa”. Nyt olisi kuitenkin hyviä uutisia kaikille heleytysfaneille! Vastaavanlainen meikkimössö on nimittäin vihdoin löytynyt NYX:in valikoimista. Kyseessä on tämä NYX Born To Glow Liquid Illuminator, jota löytyy kahdessa sävyssä. Itselläni on tuo tummempi sävy Gleam, joka on juurikin melko samanlainen sen Lumenen Honey glow-sävyn kanssa, eli ei todellakaan liian tumma. En muista paljon se Lumenen heleyttäjä maksoi, mutta tällä on hintaa vajaan kympin verran, eli mielestäni ei kyllä hinnalla pilattu.

Itse käytän tuotetta seuraavanlaisesti: Sekoitan sävytettyä päivävoidetta tai muutaman tipan meikkivoidetta heleyttäjään, yleensä lisään heleyttäjää kahdessa sävyssä. Näin saan mistä tahansa voiteesta tai meikkivoiteesta kauniin kuultavan. Tämä on siis juttu, jota olen tehnyt jo vuosia ja tuntuisi oudolta luopua heleytysmössöstä. Vaikka mattapintainen iho kuinka oli jossain vaiheessa in, en itse lähtenyt siihen koskaan mukaan, vaan tämä kuultavan heleä ja aavistuksen pronssinen iho on oma juttuni. Pisaralla heleyttäjää, saa meikistä ja ihosta kauniin heleän, sekä kuultavan.

Tuossa heleytyspurkin vieressä tönöttää tuo aikaisemmin kehumani Guerlainin La Petite Robe Noire-ripsiväri, joka ansaitsi paikan vielä tästäkin postauksesta. On nimittäin aivan loistava! Ripsari lupaa tuuheutta, pituutta ja kaarevuutta, ehdottomasti voin kuitata tämän lunastavan kaikki lupauksensa. Kuten aikaisemmin kirjoittelin, ei tämä ripsikriisin kourissa aivan vakuuttanut minua ensin kesällä, mutta kokeillessani tätä uudestaan kuukausi takaperin, olin aivan myyty. Löytyy esimerkiksi Stockmannin verkkokaupasta täältä.

Syksyn mittaan olen löytänyt mattapunista uuden suosikin. Avonilta ilmestyi juuri uudet nestemäiset mark.-punat, jotka ovat voidemaisia ja aplikaattorilla levitettäviä. Olen todella huono käyttämään mattapunia ja syy on usein se, että ne tuntuvat kuivattavan, tuntuvat jotenkin rasittavan kiristäviltä huulilla ja korostavat entisestään rohtumia. Tämänkin vuoksi olen itse pysytellyt ihan niiden peruspunien puolella. Nämä Avonin Mark. Liquid Lip Lacquer-punat ovat kuitenkin ekoja mattapunia ikinä, joista olen tykännyt! Koostumus on ehkä vähän samanlainen kun NYX:in Lip Lingerie-mattapunissa, mutta itse tykkään näistä hurjasti enemmän. Näitä Liquid Lip Lacquereita löytyy sekä matta-, että kiiltopunina ja tykkän molemmista. Sävyt ovat näissä kivan murrettuja ja erityisesti syksyyn passeleita. Sävylempparini ovat nudeitude ja caffeined.

No sitten uutta suosikkia kasvojen itseruskettavasta! Tällä kertaa nimittäin luonnollinen semmoinen. Olin kuullut monilta suosituksia Laveran kasvojen itseruskettavasta ja nyt syksyllä pääsin itsekin sitä testailemaan. En suoraan sanoen pidä ihan kaikista Laveran voiteista, jonka vuoksi merkki ei lukeudu ihan luonnonkosmetiikan ykköslemppareihini, mutta ihan ehdottomasti hyviä tuotteita löytyy. Kuten esimerkiksi nyt tämä Laveran Self-tanning Cream, jota voin lämpimästi suositella. Laveran tuotteissa paras juttu on ehdottomasti melko edullinen hinta ja valikoima, joka sopii monelle. Esimerkiksi tämä voide kustantaa noin kympin, eli eipä paha hinta luonnonkosmetiikan tuotteesta. Jos on hakusessa talveksi edullinen ja toimiva itseruskettava kasvoille, tässä hyvä vaihtoehto. Plussa nimittäin luonnollisuudesta 😉 Voidetta myy esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalo.

Olen vuosia käyttänyt oikeastaan vain ja ainoastaan invisibobblen pompuloita. Miksi sitten? Koska ne ovat hellävaraisia hiukselle ja tukan saa napakasti ponnarille tai nutturalle ilman, että pompula kiristää tai katkoo hiuksia. Viimeisimpänä olen tutustunut nano- ja slim-versioihin näistä. Nanot (eli nämä) sopivat pienempiin hiusosioihin ja kampausten tekoon, koska ovat tuommoisia minikokoisia, slimit ovat taas ohuempia ja isompia, sopivat siis erinomaisesti ranteeseen. Kaikkein eniten pidän itse silti ihan noista perinteisistä, jossei semmoinen ole päivittäin päässä, niin ainakin sitten ranteessa. Omistan varmaan jokaisessa värissä ja vanhimmat ovat vuosia vanhoja. Kestävät siis oikeasti ihan ikuisuuden kun ostaa tuommoisen paketin 🙂 I love me-messuilta tarttui mukaan pompuloita uusissa väreissä, esimerkiksi nuo lasten sateenkaari-pompulat, jotka tietysti ovat kyllä ihan itselleni!

Onko joku jo näistä teidänkin suosikki? Entäpä Laveran itseruskettava, olitteko löytäneet sen jo ennen minua?

 

Ps. Jos muut heleytysjutut kiinnostavat, niin esittelin aamullaIG storiesissani Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin, johon olen aivan rakastunut!! Käykää kurkkaamassa omat nopeat vinkkini paletin käyttöön Instasta! 🙂 Löydyn sieltä tosiaan @iines

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Osa tuotteista saatu.

4 vastausta artikkeliin “Heleyttäjä-fanit nyt kuulolle + muutama marraskuun kauneussuosikki”

  1. Mulla käytössä laveran kasvojen ja vartalon itseruskettavat. 🙂 Tykkään kyllä, ei oo liian oranssi ees talvella! Yhestä levityskerrastakin minusta tulee jo tulosta 😮

  2. Hei kiitos tosta heleyttäjä vinkistä, pitää kokeilla josko sopis itellenikin 🙂

    Haluutko joskus tehdä meikkipostauksen/videon siitä kuinka meikkaat ja mitä tuotteita käytät? Oot tosi nätti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.