Parhaimmat Black friday-tarjoukset ja tärpit koottuna!!

Perinteisesti ajattelin taas koota verkkokauppojen Black Friday-tarjouksia, pääpaino tällä kertaa luonnonkosmetiikassa ja omissa verkkokauppalemppareissani! Black friday on pikkuhiljaa vakiintunut myös meillä Suomessa vuoden ykkös-myyntipäivänä ja itsekin taas odottelin tarkoituksella tulevaa Black Fridaytä muutamankin ostoksen suhteen.. 🙂

Lempparini Mossa ja Whamisa, joista kummastakin on nyt tuotteita -40% alella..

Mossa Vitamin Cocktail-päivävoide, 11e / Whamisa Organic Kelp Sheet Mask-naamio, 8,90e / Madara Nokkonen Daily Defence erittäin kosteuttava monitoimivoide, 10,70e / Mossa Micellar Water- 3 in 1-puhdistusvesi, 7,50e

Näistä olen hehkuttanut blogissa Mossan misellivettä ja tuota Vitamin Cocktail-sarjan päivävoidetta, aivan loistavia ja nyt varsinkin ihan minihintaan. Myös Whamisan levänaamiota kannattaa ehdottomasti hamstrata jemmaan! Suosittelen sitä äärimmäisen lämpimästi 🙂

Naturelle, Biodelly ja Jolie, tuotteita -20-30%

Henné Organics-huulikuorinta, -20% / Plumen luonnollinen ripsiseerumi, -20% / Zuii Organic-luomiväri sävyssä Raisin, -20% / Treat Collection luonnollisempi kynsilakka, -20% / Warpaint luonnollinen hampaiden aktiivihiilivalkaisu, -30%

Henné Organicsin huulikuorinnat ovat uutuus Suomessa ja olen ollut aikeissa postailla kyseisestä kuorinnasta, aivan huippu nimittäin! Plumen ripsiseerumin olen aikaisemmin kokenut varsin toimivaksi, myös se on nyt alessa. Zuii Organicsin luonnonkosmetiikan luomiväri on lempparivalintani arkiluomiväreistä, aivan huippu! Tuo sävy Raisin on Zuiin myydyimpiä.

Nurme kuoriva jalkasaippua, -20% / Flow Kosmetiikka Lime & Mansikka-vartalokuorinta, -20% / Whamisa Double Rich-kasvovoide, -20% / Eco by Sonya itseruskettava vaahto, -20% / Eco by Sonya itseruskettava kasvovesi, -20% / Whamisa Organic Flowers Toner-kasvovesi, -20%

Tästä kollaasista kaikki ovat suosikkejani ja olen tainnut postailla kaikista tänne. Ihonhoidossa olen täysin hurahtanut Whamisaan ja voin suositella sitä jokaiselle! Tuo Double Rich on todella kosteuttava ja kivasti hoitava kosteusvoide niin päivä, kuin yövoiteeksi. Jättää ihon todella sileäksi ja pehmeäksi, tästä jo pieni määrä riittää hyvin. Eco by Sonyan itseruskettavat olen listannut ehdottomasti parhaimmiksi sen jälkeen kun keväällä niitä testailin! Tuo vartalomousse on täydellinen; sävy on luonnollisen kaunis ja mikä parasta, tästä ei lähde sitä voimakasta itseruskettaville tyypillisä kamalaa tuoksua. Suositus!

Naturelle.fi -20% alennusta tuotteista koodilla BLACK. Naturellen merkkejä mm. Plume, Henné, Juoce Beauty ja Hynt Beauty. Ei koske merkkejä Mahalo-, Nuori-, Vintner’s Daughter- tai Kypris -tuotemerkkejä eikä tilattaessa lahjakortteja. Voimassa 24-26.11.

Biodelly.fi -20% alennusta tuotteista koodilla biodellyblack. Biodellyltä löytyy todella laajasti merkkejä, kuten Weleda, Georganics, Whamisa, Neal’s Yard, Lily Lolo, Nurme, Mossa, Joik ja Flow Kosmetiikka. Voimassa 24.-27.11.

Jolie.fi tarjouksia: Esimerkiksi seuraavat merkit -20-25%: Absolution, Alima Pure, Eco by Sonya, Iroisia, Zuii Organics, Estelle & Thild, Patyka, The OHM Collection ja Supermood. Seuraavat merkit -30%: Rahua, Mia Höyhtö, Madara, Warpaint. Tarjoukset voimassa perjantaina 24.11.

beautyblender swirl-meikkisieni 14,90e (norm 19,90e) / KOCOSTAR Slice mask sheet-kangasnaamiot 3,90e (norm. 4,90e) /KOCOSTAR Camelia Happy Mask-kangasnaamio 3,50e (norm. 3,90e) / Hiuksille hellävaraiset Invisibobblet eri väreissä ja kokoisina / Konjac Sponge-kasvosienet 9,90e (norm. 12,90e), väsyneen ja stresssaantuneen ihon sieni täällä ja kuivan ihon sieni täällä

BeautyPopUp.fi Valikoimista löytyy mm. KOCOSTAR-kangasnaamiot, invisibobblet, Konjac-sienet, Tangle teezer ja beautyblenderit. Alennuskoodi BLOGBEAUTY antaa 10 euron alennuksen vähintään 50 euron tilauksista. Koodi ja tarjoukset voimassa 24.-27.11.

Ideal of Swedenin kuoret puhelimelle, -50%! SIIS KOKO VALIKOIMA! Itse en ole hetkeen muita käyttänytkään, koska nämä ovat yksinkertaisesti parhaita. Todella kestäviä ja aivan ihanat kuosit. Nyt viimeistään kannattaa tilata kuoret testiin puoleen hintaan! Koko Ideal of Swedenin valikoiman löydät täältä.

eleven.fi. Perjantain ajan on vaihtelevia tarjouksia ja 11h ajan aina joku tuotemerkki tunnin ajan -40% alessa, voimassa klo 12-23. Tuntitarjouksia voi selailla elevenin sivuilta. Perjantaista sunnuntaihin tulee yli 50 euron ostoksista -20% alennus ja yli 200 euron ostoksista -30% alennus. Lisäksi paljon valikoituja tuotteita -30-50% alella. Jos on mielessä esimerkiksi Holika Holikan sheetmaskit, selektiivisten brändien ihonhoidon tuotteet tai meikit, kampaamotuotteet, Sigman siveltimet tai viimehetken kosmetiikan joulukalenteri, niin suosittelen suuntaamaan elevenille! Valikoima täällä 🙂

Glitter.fi. Glitterin verkkokaupassa kaikki -30% viikonlopun ajan koodilla BLACKWEEK. Nyt on erinomainen mahis tilata esimerkiksi niitä kustomoituja aitohopea-koruja, joista itsekin olen postannut. Ehdoton valinta ainakin omasta kokemuksesta! Muutenkin iso peukku Glitterin aitohopeisille koruille 🙂 Verkkokauppa täällä.

Zalando. Yli 150 000 tuotetta jopa -70%. Todella paljon mukana myös designer-merkkejä! Joukossa mm. Rebecca Minkoff, Coccinelle, All Saints, UGG, Zoe Karssen, sekä todella reippaasti Samsoe&Samsoeta. Tähän aion itse ehdottomasti paneutua tarkemmin! Alevalikoima täällä!

Ellos. Hurjasti tarjouksia kaikista tuotealueista viikonlopun ajan. Esimerkiksi: -50% urheiluvaatteista, -40% vuodevaatteista, jopa -50% leluista ja -50% joulukoristeista. Itse tietysti olin heti haukkana tuolla vuodenvaate-alessa, aivan ihania settejä!! Koko superdeals-valikoima löytyy täältä!

Hyvinvoinnin tavaratalo. Suuri valikoima tuotteita jopa -70%. Lisäksi 500 ensimmäistä tilaajaa saavat kaupanpäällisenä melatoniinivalmisteen. Mukana kamppiksessa vitamiineja, raakapatukoita, superfoodeja, kodin tuotteita kosmetiikkaa ja vaikka mitä muuta. Koko valikoima löytyy täältä.

Sportamore. Black Friday -tarjoukset jatkuvat. Nyt kaikki -30-70% alella! Voimassa vain tänään perjantaina. Itse suosittelen bongailemaan urheiluvaatteiden lisäksi esimerkiksi takkeja talveksi, esimerkiksi juuri lemppariltani Peak Performancelta! Takit irtoavat nyt siis todella tuntuvalla tarjouksella 🙂 Itse ostin vuosi sitten oman Frost Down Jacketini juurikin -30% alella ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen hankintaani. Valikoima löytyy täältä!

Hotels.com. Eräs tarjous, jota erityisesti itse odotin oli Hotels.comin Black Friday! Olen nimittäin nyt melkeinpä päivittäin kyttäillyt Havaijin reissun hotelleja, kunnes sitten hoksasin, että haloo, tottakai odotan Black Fridayhin asti. Islannin hotelli on alustavasti varattu, mutta senkin ajattelin ”kilpailuttaa” ja katsoa, että löytyisikö edullisempia tai parempia vaihtoehtoja vielä näin viime tinkaan! 🙂 Hotels.com tarjoaa jopa -60% hotellien hinnoista, matkustaa tulee viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Black Fridayn kampanjahinnat l(pe-su) löytyvät täältä!Stockmann.com. Vaihtelevia tarjouksia koko viikonlopun ajan. Tänään muoti -20% alennuksella. Vinkkivitonen: Balmuir löytyy Stockalta, eli hyvä mahdollisuus merkin tuotteisiin alella. Lisäksi yli 50e tilauksiin tulee viikonlopun ajan ilmainen toimitus. Balmuirin lisäksihän Stockalta löytyy miljoona muuta merkkiä, joten valikoima on valtava. Stockalle tästä 🙂

Huh! Nyt täytyy sanoa, että olipa aikamoinen urakka tämän postauksen kanssa!! 😀 Toivottavasti on teille hyötyä. Varsinkin NGC:n Mossan, Whamisan ja Madaran -40%-tuotteiden kanssa kannattaa toimia nopsaa. Loppuvat ihan varppina 🙂 Itse pistän levänaamiota ihan varmasti tilaukseen!

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Parhaimmat Black friday-tarjoukset ja tärpit koottuna!!”

  1. Damn, olis pitänyt skipata tää teksti! Eilen hankin jo uudet nilkkurit alesta, vaikka budjetti huutaa punaista ja nyt löysin ehkä miljoona uutta ”tarvetta”. 😀

  2. Tässä on kyllä todella kattava listaus tärppejä, alkaa houkuttamaan enemmän ja enemmän toi sun ihana Peak Performancen takki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.