Arkikuvia ja kuulumisia

Äh, pöh! Ette usko, mutta olen ollut sairaana, taas. Viimeiset pari päivää olen lähinnä pötkötellyt sängyssä läppärin kanssa ja yrittänyt saada helpotusta tähän tukkoiseen ja räkäiseen oloon. Valittelin jo aikaisemmin tällä viikolla IG:ssä jo ikuisuuden jatkunutta nuhaani, joka nyt sitten vain paheni. Ollaan pojan kanssa oltu viime viikkoina molemmat yhdenlaisia räkänokkia, enkä kyllä muista milloin olisin ollut yhtä paljon sairaana kun näiden viimeisen parin kuukauden aikana. Hemmetin päikkäripöpöt!!

Viime viikolla kävin ekaa kertaa treenaamassa, siis ikuisuuteen. Käytiin Jennan kanssa testaamassa Elixian uusi Hiit the ground-hiit-tunti ja meinasin kuolla 😀 Hiit-tunti on siis 30min tehotreeni (eli high intensity interval training), joka suoritetaan todella korkealla sykkeillä ja lyhyillä tauoilla. Täyden tuskan puolituntinen, huhheijaa! Toisaalta, melko nopealla rykäisyllä saa esimerkiksi työpäivän päätteeksi hoidettua treenit pois alta, eli hyvä vaihtoehto kiireisille tyypeille. Yllättävän monipuolisesti saa harjoittelua, oli nimittäin melko tasapuolisesti koko kroppa seuraavina päivinä kipeinä. Huomasi kyllä myös sen, että on päässyt kunto hieman rapistumaan tässä töiden alettua ja muutenkin syksyn kiireiden keskellä. Nyt on vielä ollut näitä ihme flunssia, niin ei senkään vuoksi ole saanut liikkumista hyvään nosteeseen.

Tylsää sinänsä kun olen täällä itsekin jauhanut siitä kuinka ”ei ole tekosyitä” ja kuinka vain pitäisi lähteä. Niinhän se on, mutta kaiken kiireen keskellä juuri se liikunta on ollut asia, joka on kokonaispaletissa kärsinyt kun on yrittänyt saada ajan riittämään perheelle, töille, blogille, kotihommille ja kaikelle muulle. Jostain sitä aina täytyy nipistää, harmi että se on nyt ollut liikunta. Suunnon kellon mukaan kertyy silti askeleita keskimäärin 15-20 000 päivässä, joten kai sitä hyötyliikuntaakin ihan kohuullisesti tässä kertyy. Salijäsenyys on muutenkin ollut tässä mielessä. Käyn keskustassa töissä, joten olisi näppärä saada treenit hoidettua aina samaan syssyyn. Ennenhän kertakaikkiaan vihasin ryhmäliikuntatunteja, kunnes rakastuin joogaan ja sen myötä sain rikottua sitä ryhmäliikuntakammoa. Olen jopa alkanut harkita, että alkaisin käydä ryhmäliikunnoissa, niin saisi oikeasti tehokkaan treenin kun joku oikeasti pakottaisi tekemään täydellä teholla 😀

Viime viikkoina olen myös innostunut laittamaan kivoja pieniä juttuja kotiin. Ostanut pikkuisia sisustusjuttuja, kasveja, kaikkea kivaa ja tunnelmallista. Ei jotenkin ollenkaan minua! Saatatte myös muistaa, että olen alkanut polttaa kynttilöitä 😀 Joku ihme syyspiipertäjä selvästi kuoriutumassa. Siinä vaiheessa kun harkitsen täällä joulukuusen hommaamista meille kotiin, niin voitte vaikka tulla ravistamaan mut hereille! En malta myöskään odottaa, että pääsen yläkerran sisustusprojektin kimppuun, pojan huonetta unohtamatta. Olisin varmaan jo aloittanut hommat, mutta tämä flunssa. Tuo meidän minikuusi on muuten ostettu viime jouluna kahdella eurolla ja sinnittelee vieläkin. Multa täytyisi vaihtaa, mutta edelleen hengissä uuteen jouluun! Odottelen innolla, että täällä meillä päästään taas siihen vaiheeseen kun tv-tasolla voi pitääkin jotain ilman että sitä tavaraa revitään heti alas 😀

Yritin eilen ottaa hetken aikaa itselleni. Pistin Ruotsin miljonääriäidit pyörimään netti-tv:stä ja korkkasin Ben & Jerrysin. En oikeasti edes pidä Jen & Jerrysin jäätelöistä, vaan enemmänkin olen suhtautunut koko brändiin aivan yliarvostettuna (ja hinnoiteltuna!). Kuitenkin sorruin kaupassa Cookie Doughiin, eka B&J varmaan vuosiin. Harmikseni on todettava, ettei jäätelökään auttanut tähän pöpöön ja poikakin on taas vaihteeksi eilisen jälkeen todella yskäinen ja räkäinen. Eiköhän tämä viikonloppu mene siis taas pedissä. Jännityksellä odotellaan milloin tämä sairastelu mahtaa loppua.

Eilen taas vaihteeksi säädettiin myös Havaijin hotellien kanssa! Alkaa jo pää seota eri vaihtoehtojen kanssa. Onneksi nyt on melko hyvin kartoitettu, että mitä halutaan hotellilta (=rannalla) ja yleisesti hintatasoa (=ei viittä tonnia viikolta, kiitos). Myös Islannin matkasuunnitelmia on mietitty. Jos joku muuten haaveilee Islannista, niin suosittelen kurkkaamaan Tripsterin sivut Islannista. Aivan loistavia vinkkejä, jotka olleet itselleni ainakin suureksi avuksi 🙂

Jos joltakulta meni ohi eilen, niin kootut Black Friday tarjoukset löytyvät eilisestä postauksesta täältä, suurin osa voimassa vielä maanantaihin.

Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.