Vielä ehtii: Cyber mondayn alekatsaus!

Tänään on viimeinen mahdollisuus hyödyntää Cyber Monday-tarjouksia ja oiva vinkki tehdä esimerkiksi joululahjahankintoja alennettuun hintaan. Kokosinkin vielä viime hetken alevinkkejä ja omia lempparipoimintojani muutamista verkkokaupoista. Jotenkin tuntuu, että tänään tein jopa parhaimmat löydöt!! Nämä tarjoukset tosiaan voimassa vain tänään.

Luonnonkosmetiikkaa…

Flow Kosmetiikka kasvosaippua -20% / Mossa Vitamin Cocktail kasvoöljy -20% / Juice Beauty bestseller-kasvokuorinta -20% / Whamisa kalvonaamio -20% / Weleda lasten 2 in 1-suihkusaippua (käytän myös itse!) -20% / EcoTools-siveltimet -20% / Whamisa levänaamio -40% / Mossa misellivesi -40% / Patyka kosteuttava kasvoseerumi -20% / Weleda Skin Food-monikäyttövoide -20%

Itselleni näistä kaikki ennestään tuttuja, paitsi tuo Juice Beautyn hedelmähappokuorinta, joka on kuulemma aivan megahyvä! Tarkoitus olisikin testailla sitä seuraavaksi kun saan aiemmat kuorinnat käytettyä. Itse pistin perjantaina tilaukseen Whamisan levänaamioita tuolla -40% alella ja suosittelen lämmöllä 🙂 Molemmat noista Whamisan sheet maskeistä ovat parhaita ikinä kokeilemiani ja molemmat nyt alessa!

Koodit alennuksiin ovat Biodellyllä ja Naturellella kummallakin BLACK ja -20% alennukset koskevat kaikkia merkkejä (Naturellella muutama poissuljettu).

Zalandolla on vielä tänään jymyalet ja alevalikoiman tuotteille tulee koodilla vielä lisänä -20% alennus. Tarjous koskee yli 99 euron arvoisia tilauksia. Nyt löytyikin sitten melkoisia löytöjä!

Calvin Klein-rintaliivit -45% / UGG-bootsit -40% !! / Rebecca Minkoff shopper -15% / Calvin Klein alustoppi  -35%/ Calvin Klein pyjamapöksyt -20% / Rebecca Minkoff Mini Mac -20% / All Saints nilkkurit -15%

Näiden aleprosenttien lisäksi tulee tosiaan vielä tuo -20% lisäalennus, eli esimerkiksi noille Uggsin bootseille jää hintaa jotain 70 euroa, samoin Calvin Kleinin alusvaatteita irtoaa nyt melko pieneen hintaan. Ale on myös melko tuntuva esimerkiksi noissa Minkoffin laukuissa, kyseessä kun ei ole edes mitään poistomalleja!

All Saints biker -45% !!! / EMU Australian tohvelit -20% /  Mustat EMUt   -20% / Ruskeat mini-EMUt -20% / Calvin Klein sininen alustoppi -50% / Ruskeat EMUt -20%

Joku maailman onnellisen saa itselleen tuosta ihanan bokertakin mokkaa pilkkahintaan! Olen itse haaveillut jo pitkään All Saintsin nahkatakista tai bikerista, mutten vielä ole raaskinut ostaa. Tuon olisin tilannut HETI jos olisi ollut omassa koossani. Myös menneiden vuosien EMU:ja löytyi, en muistanut niiden olevan noin edullisia! Nyt löytyy monia malleja noin 100 euron pintaan. Ihan huippua! 🙂

Zalandon ale voimassa vain tänään ja lisäalennus tulee kassalla koodilla CYBERMONDAYFIN. Zalandon alevalikoimaan tästä!

Sitten vuodevaatteita -50-40%!

 

Tummansininen pussilakanasetti pestyä puuvillaa -40% / Harmaa setti puuvillakambriikkia -40% / Tummansininen printtisetti Gant Home-50% / Vaaleanpunainen pussilakanasetti puuvillaa-50% / Kukonaskel-kuvio tyylinen setti -40% / Sinivalkoraidallinen pussilakanasetti puuvillaa -40%

Elloksen Cyber monday-alet koskevat myös muita tuotealueita, kaikki aletuotteet löytyvät täältä.

Happy shopping!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.