Ihania lahjaideoita koko perheelle ♥

Hei taas pienen katkoksen jälkeen! Taas oli ilmeisesti joku palvelin kaatunut, eikä blogiin päässyt yli vuorokauteen. Pistän kyllä web hostingin vaihtoon, jos nämä takkuilut jatkuvat samaa rataa. Todella raivostuttavaa. Jokatapauksessa, mun ei tänään edes pitänyt tehdä joululahjapostausta, mutta vietin eilisen pojan päiväuniajan lähinnä verkkokauppoja selaillen. Löytyi niin monia himotuksia ja lahjaidiksiä, että päätin sitten tehdä näistä kokonaisen postauksen. Eli lahjaideoita esimerkiksi itselle, miehelle, lapselle, äidille, kotiin tai ystävälle. Hieman kevyempää postausta sunnuntaihin, aivoni ovat viikonlopun jäljiltä niin kohmeessa, etten enää tähän aikaan päivästä pysty keskittyä kunnolla kirjoittamiseen enemmän ajatusta vaativista aiheista. Itselleni nimittäin aamupäivän tunnit ovat niitä tuottavimpia, mutta näin iltapäivästä alkaa jo luovuus hiipua.. 😀

Mutta sitten niihin lahjaidiksiin!

Pinkkiruudullinen pyjama / Pörrötohvelit / Shepherd tohvelit / Suolavalaisin / Silkkinen unimaski / Supermood luonnollinen sänkytuoksu / Ecoffee Cup-kestomuki

Jos tätä lukee joku mies: Ostakaa naiselle lämpimät pörrötohvelit. Voin kertoa, että osaa varmasti arvostaa! Olen superkoukussa nykyään omiin Shepherdin tohveleihini, otan ne jalasta vasta nukkumaan mennessä ja heti sängystä noustessa jalkaan. Tästä kollaasista voisin tilata muutenkin ihan kaiken itselleni, unihifistelijälle aivan ihana tuo silkkinen unimaski ja Supermoodin Beauty Sleep-sänkytuoksu, lisäksi vielä luonnonkosmetiikkaa 🙂 Tuoksu on sekoitus rauhoittavien yrttien tuoksuja, jotka rentouttavat ja auttavat uneen.

Tuisan suolavalaisin on melko uusi tuttavuus ja olen alkanut haikailla meille tämmöistä kotiin! Valaisin on siis kirjaimellisesti suolakimpale, jolla on myös ihan oikea funktio sen lisäksi, että näyttää toki kauniilta. Valo parantaa sisäilman laatua tasapainoittamalla ioneita, joita säteilee ilmaan esimerkiksi elektroniikkalaitteista. Voi olla avuksi esimerkiksi astmaatikoille ja allergikoille juuri sisäilman laatua parantaen. Lisäksi pehmeä valo rentouttaa. Tämä on itselläni ehdottomasti ostoslistalla, lampun hinta on noin 18e. Loistava lahjaidea, hieman hipimpi semmoinen!

Sininen pyjamasetti / Pörrötohvelit Ted Baker / Nurme soijavahakynttilä / Marimekko Räsymatto-tohvelit / Balmuir Kid mohair-kaulahuivi / Evolve kasvojen hoitopaketti / Neal’s Yard -lahjapakkaus

Pyjamasetti miehelle / Kasvojen hoitosetti miehelle / Nurmen miesten saippua (sopii myös parranajoon) / ”Mieskuorinta” / Biozell Men-suolasuihke hiuksille / Partaöljy / Shepherd-tohvelit / Hoitosetti parralle

Miehelle on jotenkin kamalan vaikeaa keksiä lahjaa! Tuntuu, että nykyään esimerkiksi partatuotteet ovat lahjana kovassa huudossa ja olen Tommillekin semmoisen ostanut lahjaksi, oli itseasiassa kovin mieleinenkin! Nykyään miehille löytyy vaikka mitä muutakin kauneustuotetta niiden menneiden vuosien perinteisten Rexona-lahjapakkausten lisäksi, joten ainakin valikoimaa löytyy. Hauska idea opastaa miestä esimerkiksi ihonhoidon saloihin ostamalla valmiin lahjapakkauksen, suolasuihkeen tai vaikka vartalokuorinnan. Elämyksiä nyt ainakin miehelle, joka ei eläessään ole moisiin koskenut 😀

Stressinhallintakortit / Mossa lahjapakkaus / Madara lahjapakkaus / We Love The Planet-soijavahakynttilä / Yogitea-joulutee / Nurme Pink sheep saippua & suihkukinnas

Nuo stressinhallintakortit voisin tilata vaikka itselleni 😀 Korteissa on 51 erilaista nopeaa harjoittelua, jotka auttavat mielen pois stressaavasta tilanteesta, kiireestä, auttavat rentoutumaan tai nukahtamaan. Harkitsen näitäkin ihan vakavissani! Olen todella huono juuri rentoutumisessa ja tuommoiset konkreettiset harjoitteet voisivat oikeasti toimia.

Ekologinen ja eettinen We Love The Planet-soijavahakynttilä on täysin luonnollinen ja valettu kookospähkinään. Löysin tämän muutama viikko takaperin ja ihastuin. Aivan ihana idea esimerkiksi lahjaksi rantahullulle ystävälle. Eihän tuota raaskisi varmasti edes polttaa.

La Case De Cousin Paul-sisustusvalot / Osmia tuoksukynttilä / Vihreä Iittala Kastehelmi / Balmuir kid mohair-torkkupeittoNurme soijavahakynttilä / Kirkas Hobstar-lasi / Musta Hobstar-lasi

Olen haaveillut jo ikuisuuden tuosta Balmuirin kid mohair-huovasta, mutten vielä ole raaskinut sitä hommata. Kävin jo kerran Stockalla hypistelemässä tuota ja mietin kuinka ihana olisi käpertyä viltin alle talvella. Hobstarin laseja on myös pitänyt ikuisuuden ostaa lisää, aina unohtuu! Nuo La Case De Cousin Paulin sisustusvalot löytyy vuosien takaa ja ovat tällä hetkellä pojan huoneessa. Kunhan huone on valmis, niin saadaan niillekin ehkä joku järkevämpi paikka.

Vauvan hattu / Vauvan töppöset / Vauvan sininen pörröhaalari / Niken pinkki vauvan setti / Nurme vauvasaippua / Pure Beginnings-luonnonkosmetiikan lahjapakkaus / SIGG-juomapullo / Kånken mini / Name it-pyjama / Oranssi haalari

Villiinnyin ihan täysin tuosta vauvojen Mini Rodinin sinisestä pörröasusta! Aivan ihanat!! Olisin muuten voinut tilata, mutta harmi ettei löydy taaperokoossa. Name it-pyjama osui silmään edullisen hintansa puolesta, 3,95e!

Ostimme keväällä pojalle 1v synttärilahjaksi juuri tuon Kånken Mini-repun, joka toivottavasti pysyy mukana vuositolkulla. Mini-koko on lapselle todella kiva, sinne onkin hoitolaukun tapaan pakattu aina tarpeellinen; kosteuspyyhkeet, naksuja, vaippoja, smoothie ja muutama lelu. Tuo SIGG:in lasten juomapullo on jo ikuisuuden pitänyt hommata, mutta sekin unohtunut. Ehkäpä siis joululahjaksi 🙂

Alkoiko teitä himottaa joku näistä?

 

Itse haluan eniten silkkisen unimaskin, Supermoodin sänkytuoksun, suolavalaisimen, We Love The Planet-kynttilän ja Balmuirin kid-mohair-viltin!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

 

2 vastausta artikkeliin “Ihania lahjaideoita koko perheelle ♥”

  1. Vitsi miten kivoja ideoita! 🙂 mun on pitänyt jo ikuisuus hommata tuollainen kestomuki mut en oo saanut aikaiseksi. Ehkä toivon sitä siis joulupukilta 😀

    Ja voi vitsi miten voisin niin kuvitella ton oranssin haalarin just teidän pojalle! Näyttäisi niin söpöltä 🙂 en kestä ku hän on niin sulonen tukkansa kanssa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.