Kolme syytä, miksi palasin ripsienpidennyksiin

Kuten tiedätte, palasin lokakuussa taas vaihteeksi ripsienpidennysten pariin. Jostain hetken mielijohteesta intouduin ihkaensimmäistä kertaa ikinä kokeilemaan ripsienpidennyksiä vuosi sitten kesällä, jolloin omat ripseni olivat menneet hormonimyllerryksistä aivan mahdottomiksi. Noh, tuloshan oli se etteivät ripset kertakaikkiaan meinanneet pysyä, vaikka mitä keinoja yritinkin. Annoin periksi, pidin vuoden tauon kunnes tänä kesänä taas annoin ripsille mahdollisuuden, taas kerran huonolla menestyksellä. Ajattelin kuitenkin syksyn tullen antaa vielä yhdelle teknikolle mahdollisuuden ja nyt olenkin taas kuukauden hengaillut ripsillä. Ja hei, ovat pysyneet!

Aika on hujahtanut ihan siivillä ja tajusin perjantaina huoltoon mennessäni, että ripset olivat pysyneet kivasti reippaasti yli 3 viikkoa, joka omalla kohdallani on aivan ennätysmäisesti. Olen käynyt laittamassa ripset Ullanlinnassa Beauty Anniinassa ja Anniina on käyttänyt minulle ohuempaa ripseä, joka luo todella luonnollisen tuloksen. Ehkä juuri tuo hennompi ripsi on ollut avain pysyvyyteen? Itse olen muutenkin todella tarkka ripsieni suhteen, enkä tykkää ollenkaan ylituuheista volyymeistä, jotka näyttävät siltä, että silmään olisi liimattu kiinni karvamato. Anniina tekee ripset todella huolellisesti ja luonnollisesti. Tällä kertaa laitoimme ripsiä 12mm mittaista ja siitä lyhyempää, kaarevuutta D. Olen todella tyytyväinen tähän pituuteen ja jatkossa varmaankin pysytellään juuri samaisessa 12 millissä. Myös D-kaarevuudesta olen pitänyt hurjasti. Jos joku toinen on ollut samojen ongelmien edessä pysyvyyden suhteen, niin kokeilkaa vielä Anniinaa! Oli omalla kohdallani ainakin ”ripsipelastus”. Nyt on aikomukseni ainakin toistaiseksi pysyä pidennyksissä, koen ne nimittäin niin helpoiksi ripsivärin kanssa sähläämiseen verrattuna.

Miksi sitten valitsin taas elämän ripsienpidennysten kanssa?

 

Suurin syy on ehdottomasti ajansäästö. Varsinkin aamuista! Kiireiselle mammalle on plussaa jokainen minuutti, jonka saa säästettyä hektisistä aamuista. Tai jos ripset mahdollistavat sen, että voit nukkua aamulla 20min pidempään katkonaisen yön jäljiltä… Go for it! Viime viikkoina ollaan nukuttu pojan kanssa paljon vierekkäin, eikä toinen ole suostunut enää aamulla herätessäni omaan sänkyyn unille, vaikka on selvästi ollut vielä väsynyt. Vielä ei olla uskallettu antaa pienen nukkua sängyssämme yksin, vaikka toki hereillä sieltä osaakin kömpiä alas hienosti. Pelottaa aina, että toinen pyörii unissaan alas jostain kulmasta, on nimittäin todella aktiivinen nukkuja ja mönkii ympäriinsä. Aamut ovat siis alkaneet yhteisissä merkeissä ja viime aikojen aamuhulinoissa on ollut jopa täysi mahdottomuus istua alas ja edes ajatella meikkaamista. Pääsee yllättävän helpolla kun meikki on valmis aikalailla CC-voiteen, heleyttäjän, peiteaineen ja bronzerin voimin. Aikaa tähän menee alle 10 minuuttia. Enemmän aikaa kuluu nykyään varmaan ihonhoitorutiineihin kuin meikkaamiseen.

Toinen syy on yleisesti freessi look ilman mitään meikkiä. Toki, ripsienpidennysten kanssa ei tietysti ole mielestäni virallisesti ”meikitön”, tietysti näytän itsekin ilman ripsiä meikittömänä huomattavasti vaatimattomammalta hiirulaiselta, kuin mitä pidennysten kanssa. Ripset pelastavat kuitenkin siinä mielessä paljon, etten koe esimerkiksi viikonloppuna jonnekin lähtiessä tarpeelliseksi laittaa mitään meikkiä. Ihan korkeintaan sävytettyä päivävoidetta ja hieman peiteainetta silmien alle. Harvemmin niitäkään. Plussaa toki siitä, että näyttää huonosti nukuttujen öiden jälkeen edes astetta freessimmältä suoraan sängystä noustua. Ennenhän tunsin itseni talvisin jopa rumaksi kalpealla iholla ja ilman pisamia, mutta nykyään rakastan myös talvi-ihoani, vaikka näyttäisinkin haamulta. Ihonhoitorutiinit uusittuani en koe enää edes tarpeelliseksi peittää ihossani mitään. Tämä myös toki helpottaa niitä meikkirutiineja.

Matkustaessa. Itse en oikeastaan ikinä meikkaa reissulle tai edes pakkaa matkoille meikkejä mukaan. Usein korkeintaan jonkun jämäripsarin varalle, jonka voi heittää kohteessa menemään ja lisäksi jonkun peitevärinapin. Yleensä ei oikein tulee niillekään käyttöä, varsinkaan aurinkolomilla en koe meikkaamista edes kovin mukavaksi (tai siis ollenkaan, hahah), ripsivärit valuvat uidessa ja helteessä silmiin, ihan noin yhdeksi esimerkiksi. Siksi koenkin, että matkoilla ripset ovat ihan ehdottomat. Näyttää kivalta jo pelkästään niillä, eikä muuta tarvitse. Toki olen itse tätä ennen reissannut pääasiassa ilman ripsiä, mutta niiden kanssa reissailtua kokenut ehdottoman kivoiksi juuri matkoilla. Islantiin tuskin pakkaan mitään meikkejä edes mukaan, rentoutumaanhan sinne mennään!

Anniinalla on kuulemma vielä joitain aikoja vapaana ennen joulua, eli jos miettii esimerkiksi pikkujoulu-ripsiä, niin kannattaa tiedustella vapaita aikoja. Suosittelen Anniinaa todella lämmöllä 🙂

 

Beauty Anniina, Pietarinkatu 15, katutaso
00140 Helsinki

Ajan voi varata esimerkiksi puhelimitse 0504119536 tai sähköpostitse anniina(at)beautyanniina.fi

 

Ripset sponsoroitu.

 

4 vastausta artikkeliin “Kolme syytä, miksi palasin ripsienpidennyksiin”

  1. Heippa, nyt alkoi kovasti kiinnostaa että mitkä ovat nuo uudet ihonhoitoruutiinit? Itsellä iho niin huonossa kunnossa nykyään että olisi ihanaa jos saisi sameutta ja punoitusta pois ja heleän ihon mitä ei tarvitsi niin peitellä!

    1. No tärkein juttu on ehkä luonnonkosmetiikka! Sen käytön jälkeen on ihoni ehdottomasti ollut huomattavasti ihanammassa kunnossa, lisäksi kuorin ihoni nykyään säännöllisesti, puhdistan huolella, käytän beautymistejä ja laadukkaita voiteita juuri luonnonkosmetiikasta. Voisin johonkin väliin itseasiassa tehdä tästä postauksen ihan! 🙂 SUosittelen kyllä lämmöllä, esimerkiksi viime viikon postauksessa listasin joitain luonnonkosmetiikan suosikkituotteitani.

  2. Hyvältä näyttää 🙂 Suosittelen kokeilemaan Yumi lashes-kestotaivutusta. Paljon luonnollisemmat ja ihanaa kun ei ole enää karvamatoa tai vähemmän karvamatoa silmissä.

    1. Kiitti vinkistä, olenkin niitä miettinyt! Olen tosin kuullut, ettei taivutus kestä kamalan kauaa, niin en ole vielä raaskinut kokeilla. Olisi kyllä kiva joskus testata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.