Viime päivien oleelliset: Joulu, lomahaaveilu ja uudet ripset!

Heippa ja hyvää joulua näin jälkikäteen. Olemme viettäneet joulua varsin perinteisissä merkeissä, ihan vain kotona rauhoittuen. Pojan kanssa olemme parannelleet järkyttävää räkätautia ja sen vuoksi tuli pidettyä pieni sometaukokin. Olen ollut tästä flunssasta niin kertakaikkisen poikki, että välillä olisi tehnyt mieli vain maata koko päivä peiton alla. Jumaliste kun nämä pikkulasten pöpöt ovat näköjään lamaannuttavia! Ymmärrätte siis, että muutaman päivän hiljaisuus johtunee tästä, tuskin moni toisaalta jouluna tänne blogiin edes on haikaillut. Joulu tuli siis ihan hyvään saumaan kun ehtii hyvin maata ja sairastaa ihan vain kotona, ilman tarvetta tehdä yhtään mitään!

Viime päivinä olen neulonut ahkerasti, kuvissa on tulossa muhkea kaulaliina samasta Puno Gepard-langasta kun se aikaisemmin esittelemäni villapipo. Eilisen aikana sain myös neulottua melkein valmiiksi pipon Tommille, johon käytiin viikko sitten yhdessä valkkaamassa langat! Voin laittaa myös miehen villapipon ohjetta myöhemmin, jos semmoinen kiinnostaa? Kirjoittelen kohta jotain käsityöblogia, haha!

Siisteimpiä juttuja viime päiviltä on ollut myös reissuhaaveilu. Vihdoin ja viimein on varattuna majoitukset kuukauden päästä koittavalle Havaijin ja LA:n reissulle. Losin majoitukset otin Air b’n’b:stä, yhtä paluun yötä lukuunottamatta, joka pitäisi vielä varata. Olenkin miettinyt varaavani hotellin jostain West Hollywoodista tai Beverly Groven läheltä, haluaisin tällä kertaa piipahtamaan The Grove-ostarissa, jossa en aikaisemmin ole käynyt. Vikan yön hotelli jostain lähettyviltä olisi siis kiva, unohtamatta tietty, että voisi taas Rodeo Drivellakin piipahtaa 😉

Varasin meille tällä kertaa osan Havaijin reissulle North Shorelle ja en malta tällä kertaa odottaa siis ollenkaan!! Hotellihifistelyä tulossa siis ihan varppina, koska tällä kertaa suuntana eräs hotelli, josta olen haaveillut jo vuosia. Juuri eilen bongailin uusimpia hotellitarjouksia ja päivitin huoneemme vielä vähän parempaan. Kerrankin päätin, että tällä kertaa lomaillaan ihan kunnolla! 😀 Sadannen kerran: En kyllä malta odottaa!!

Kävin loppuviikosta huollattamassa myös ripset joulukuntoon Anniinalla. Olen pärjännyt vallan hyvin 3-3,5viikon huoltoajalla ja tälläkin kertaa päädyimme todella luonnolliseen tulokseen. Anniina on käyttänyt silmiini todella ohutta volyymiripseä, jonka kanssa tulos on todella luonnollinen. Ripsiä oli eri kasvuvaiheissa, joten tällä kertaa jätimme ripset vielä extra-luonnollisiksi. Itselleni tuo hento ripsi on ollut todella hyvä vaihtoehto ja pysynyt huomattavasti paremmin perinteiseen paksuuteen verrattuna, joka kuitenkin on ripselle painavampi kannatella. Nyt Anniinalle on kuulemma tullut vieläkin ohuempaa ripseä kun tuo itselleni käytetty, jos jotakuta kiinnostaa testailla! En ennen Anniinaa edes tiennyt, että volyymiripsiäkin on eri paksuutta.

Edelleen kaarevuutta D ja pituutena olen tykästynyt 12mm, sekä siitä vähän lyhyempään. Seuraava huolto onkin sitten juuri ennen reissua, tammikuun puolivälissä. Varsinkin nyt joulukuun kiireissä, väsyneenä ja flunssaisena, on ollut niin suuri helpotus, ettei ole juurikaan tarvinnut aamuisin meikata. Yleensä sipaisen kasvoille hieman värillistä päivävoidetta (sitä Aco:n), heleyttäjää, peiteainetta silmien alle ja ABH:n highlighter-setin paria nappia poskipäille, sekä luomille. Tähän menee siis alle 5min ja tuloksena todella freessi pikameikki. Beauty Anniinan sivut löytyvät täältä, mikäli ripset vuodenvaihteen kunniaksi houkuttelevat. Suosittelen todella lämmöllä 🙂

Nyt kuitenkin mentävä takaisin köllöttelemään ja yllätys, yllätys: niistämään! Ehkäpä tämä flunssa pikkuhiljaa hellittää ja päästään taas elävien kirjoihin täysillä energioilla.

Ihanaa joulupyhien jatkoa kuitenkin teille kaikille♥

 

Ripset sponsoroitu.

2 vastausta artikkeliin “Viime päivien oleelliset: Joulu, lomahaaveilu ja uudet ripset!”

  1. Ihana lukea aina sun matkahehkutuksia, kun tuntuu että tunnet Losin ja Havaijinkin jotenkin niin hyvin! Itse ei tarvitse matkustaa kuin turkuun ja on jo ihan eksyksissä 😀 😀 ihan parasta että pääsette noin mahtavalle reissulle!!

    Toivottavasti ootte jo parantuneet <3 me ollaan myös oltu nyt viikko kauheessa flunssassa 🙁

    1. Hehe, onhan molemmissa tullut kyllä monesti käytyä 😀 Ollaan edelleen vähän sairaina :/ Hurjasti tsemppiä sinne ja toivottavasti teidän flunssa hellittää pian <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.