Kivoja alebongauksia

En ole aikoihin tehnyt kollaasipostauksia, mutta nyt ajattelin tehdä koosteen muutamista alejutuista, pääasiassa pukeutumiseen liittyvää. Tein itse pari hankintaa aleista ja ajattelin, että teitäkin voisi kiinnostaa aletärpit. Suurin osa postaukseen kootuista tuotteista on -30-50% alessa.

Pinkki pipo Samsoe & Samsoe / kukkakoristeinen laukku Rebecca Minkoff / vihreä pipo Samsoe & Samsoe / t-paita Ganni / vaaleat tennarit Puma / t-paita Ganni

Erityisen kiva alevalikoima oli mielestäni Gannilla. Todella kivoja collareita ja t-paitoja. Itse kurkin valikoimaa Booztilta ja pistin itseasiassa tilaukseen tuon Gannin tikkari-teepparin 🙂 En ensin osannut päättää noiden kahden väliltä, mutta tikkari vei silti voiton! Noiden pipojen kanssa myös tuskailin, mutta tilasin juuri loppuviikosta uusia lankoja ja ajattelin neuloa toisen villapipon itselleni, joten ratkaisu sekin.

Lila collegepaita / asustekello glitterhihnalla / aurinkolasit / violetit tennarit Puma / jädekello / paljettilaukku

Molemmat näistä rannekelloista ovat alle kympin. Aurinkolasit vajaan kympin ja tuo söpö lila collegepaita 12e.

Musta lyhyt paita / palmukello / siniraidallinen mekko / ruosteenpunainen hame / pikkulaukku / vihreät korkosandaalit

Jostain kumman syystä olen kovin ihastunut noihin asustekelloihin! Laadussa ei varmasti voi verrata kalliimpaan kelloon, mutta esimerkiksi tuolle palmukellolle jää hintaa alle 7e ja olisi kiva juuri asusteeksi tai vaikkapa reissuun mukaan kun ei halua rahjata mukana kalleimpia esineitä.

T-paita Ganni / villakangastakki Samsoe & Samsoe / pitkä untuvatakki Peak Performance / nahkalaukku Rebecca Minkoff

Minkoffin laukku olisi suunnitelmissa ostaa taas reissusta, en vain ole päättänyt mallia. Tarkoitus olisi kuitenkin malli, johon mahtuu läppäri. Viimeaikoina olenkin mennyt yhden laukun voimin, ainoan johon mahtuu hyvin läppäri ja muu roina. Olen myös päättänyt luopua Canada Goosestani kaikkien näiden vuosien jälkeen ja tilasin aleista pitkän toppiksen sen tilalle, tuon Peakin pitkän untuvatakin. Olen ollut valtavan tyytyväinen Peakin takkeihin ja varsinkin aleista saa usein todella hyvään hintaan!

Tässä muutamat alet vielä pähkinänkuoressa:

Boozt.com, paljon tuotteita hyviltä merkeiltä. -10% lisäalennus koodilla EXTRA10 (vähintään 59e tilaukset). Ale täällä!

Zalando paljon tuotteita -60%, valikoima ja ale täällä!

Sportamore paljon tuotteita -30-70%, mukana huippumerkit, kuten Peak Performance, Nike, Asics, Sorel ja Kari Traa.  Ale täällä!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.