Vuoden eka ja 2017 tykätyimmät jutut♥

Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Tänään vietetään vuoden ensimmäistä päivää ja sen kunniaksi yritän myös tehdä paluun pieneltä ”blogilomaltani”. Räkätauti vaivaa edelleen, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Vuodenvaihdetta vietettiin meillä varsin rauhallisissa merkeissä, vähän herkkuja ja aikaisin nukkumaan.. Samoissa merkeissä menneet nämä pyhäpäivät noin muutenkin.

Julkaisin IG:n puolella vuoden 2017 best ninen, eli vuoden 9 tykätyintä kuvaa. Joukkoon mahtui pääasiassa Islantia (:D !), mutta myös muunmuassa korvapuusteja ja hiuskuvia.  Selvää on siis ainakin se, mikä teitä eniten kiinnostaa. Linkkailin postaukseen myös luetuimpia postauksia vuoden varrelta.

Mitä muuta sitten mahtui vuoteen 2017…?

 

Pikkuinen täytti 1v. Vuonna 2016 juhlistettiin pienokaisen syntymää, mutta vuonna 2017 ikimuistoisia 1v-kemuja! Vuoteen mahtui myös imetyksen lopettaminen ja päivähoidon aloittaminen.

Monta reissua. Tammikuussa olimme ensimmäisellä kaukomatkalla naperon kanssa Seychelleillä, kesäkuussa olin Kroatiassa, elokuussa suuntasimme perhelomalle Biarritziin ja sen perään piipahdin Tallinnassa blogireissulla. Loppuvuodesta toteutui pitkä haaveeni Islannin reissusta.

Koska tukkajutut olivat vuoden tykätyimpiä, otan lyhyesti kantaa myös niihin 😀 Kriiseilin tukkani kanssa tuttuun tapaan. Vuoden aikanaa blondailtiin paljon, sitten päädyttiin pitkään haaveiltuun long bobiin, jonka jälkeen kriiseiltiin taas tukan perään kun imetyksen jälkeinen hormonimyllerrys katkaisi vaalennetun hiukseni kauttaaltaan reilun 10cm mittaiseksi. Noh, sen perään päätin lopettaa vaalennuksen kokonaan ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Otin lopputilin pankkityöstäni hoitovapaan aikana kesällä ja vastaanotin unelmieni työn onlinemarkkinoinnin parista. En ole katunut päätöstäni päivääkään. Joidenkin juttujen kanssa täytyy ehdottomasti seurata sydäntään ja omalla kohdallani hoitovapaa oli asia, joka auttoi hahmottamaan, että mitä oikeasti haluan elämältäni.

Täytin heinäkuun lopulla 30. Tommi järkkäsi ystävieni kanssa pyöreiden kunniaksi yllärisynttärit, joihin kuului esimerkiksi ensimmäinen tatuointini, iik! Ehdottomasti kivoimpia juttuja viime vuodelta.

Kotijuttuja nähtiin myös paljon ja koko vuoden kestänyt kotiprojekti jatkuu edelleen.. Jotain juttuja saatiin kuitenkin päätökseen, kuten portaiden ja yläkerran metallikaiteet, sekä viimeisimpänä olohuoneen seinän maalaus.

Toki myös blogi itsessään koki suuren mullistuksen viime maaliskuun lopulla, jolloin uudistin sivun täysin ja samalla siirryin tutusta turvallisesta Bloggerista oman domainin alle WordPressiin. Samalla jäi unholaan It ain’t hard to tell.

Siinäpä muutama viime vuoteen mahtunut juttu. Jäikö teillä erityisesti joku juttu mieleen viime vuodesta?

4 vastausta artikkeliin “Vuoden eka ja 2017 tykätyimmät jutut♥”

  1. Vuoteeni mahtui paljon niin iloja kuin surujakin. Keväällä sain kuulla sukulaiseni kuolemasta, mutta onneksi sukuumme tuli myös uusi jäsen. 🙂 Kesäkuussa aloitin yli kahden vuoden työttömyyden jälkeen kesätyöt paikallisessa terkkarissa. Lokakuussa suuntasin parhaan ystäväni kanssa Nizzaan viettämään hieman etukäteen hänen kolmikymppisiään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.