Itseruskettava, joka tuoksuu suklaalta ja ultrakuivan ihon öljyvoide

Aikaisemmin postailin kasvojen täsmätuotteista talveen ja muutamasta erityisesti kasvojen itseruskettavasta. Tällä kertaa olisikin vuorossa kroppatuotteita, joista tosin kumpikin soveltuu käytettäväksi myös kasvoille. Tajusin nyt jälkeenpäin, että kun kerta esittelen tässä postauksessa kosteuttavan öljytuotteen ja itseruskettavan, olisi ollut aiheellista postailla myös vartalon kuorinnasta. Unohdin 😉

Sekin siis tulee ehdottomasti muistaa talvella, varsinkin ennen itseruskettavien käyttöä, jotta tulos on kauniin tasainen. Koko joululoman kyhötin niin kalpeana kotikulmissa kuorinnoilla lotraillen, että viime viikolla oli kiva laittaa hieman sävyä pintaan. Sunnuntaina vedin toisen kerroksen itseruskettavaa koko kropalle ja nyt onkin ollut kiva auringonpaahtama sävy iholla.

Kiinnostavin itseruskettava hetkeen on ollut tämä Chocolate Sun:in Absolute Sun Dark Tanning Cream vartalolle ja kasvoille. Mikä parasta (ja tärkeintä mainita heti ensimmäisenä!): Tämä tuoksuu suklaalle. Siis aivan ihana! Kalifornialainen Chocolate Sun on luonnonkosmetiikan merkki, jonka valikoimasta löytyy ylellisiä itseruskettavia. Brändinä Chocolate Sun on ollut ensimmäinen luonnonkosmetiikan itseruskettavia myyvä brändi ja valittu 10v peräkkäin Alluren parhaimmaksi itseruskettavaksi. Merkin tuotteet ovat myös nousseet monen kuuluisan kauneustoimittajan ja julkkisten suosikeiksi.

Myönnän olevani myös itse ihastunut! Olen itse käyttänyt tätä 3-tason dark-voidetta, joka on omaan käyttööni todella passeli. Voide lupaa tumman tuloksen, mutta sanoisinko tuloksen olevan yhdellä levityskerralla sopiva, ei missään nimessä liian tumma kuitenkaan. Voidetta löytyy myös medium- ja light-versiota, suihkutettavaa itseruskettavaa, sekä erityisesti kasvoille tarkoitettua geeliä. Näistä pari on itseasiassa juuri -30% alennuksessa koodilla TÄHTI30. Vartalon ja kasvojen lite-itseruskettava, sekä kasvojen itseruskettava geeli, jotka ovat vaalean ihon tuotteita. Koko merkin valikoima löytyy täältä. EDIT: Valikoimaan lisätty nyt lisää Cholotate Sun:in tuotteita, esimerkiksi juuri tämä oma tuotteeni 🙂

Luonnonkosmetiikan itseruskettavissa on yksi suuri käytännön ero perinteisiin itseruskettaviin: Ällöttävä itserusketusmainen tuoksu on yleensä todella mieto tai jopa olematon. Juuri tuo yön aikana todella vahvaksi muodostuva haju ja muutenkin inhottavan limainen olo iholla on syy, miksi itseruskettavien käyttö on ollut ärsyttävää. Sen jälkeen kun tutustuin luonnollisempiin itseruskettaviin, olen ollut ällikällä lyöty, kuinka paljon parempia tuotteet ovat. Siis ihan tosissaan! Unohtamatta tietysti luonnollisuutta. Toki näistä joutuu pulittamaan hieman enemmän kuin marketin Lorealista, mutta oman kokemukseni mukaan laadun kyllä huomaa.

Tämä virolaisen Nurmen Ultra Moisturizing Shea Body Oil on todella kuivan ihon täsmätuote. Kuten nimikin sanoo, on tämä ultrakosteuttava tuote. Pojallamme on talven mittaan tullut jalkoihin pientä atooppista ihottumaa ja olen öljyn suhteen pyrkinyt välttämään ravintosisällöltään köyhiä vauvaöljyjä ja suosimaan nimenomaan tujuja luonnonöljyjä. Esimerkiksi tämä öljyseos on ollut kovalla käytöllä lapsen iholle, sekä myös hoitamaan omaa talvi-ihoani. Öljyseos imeytyy tuhdiudestaan huolimatta ihoon todella nopeasti ja jättää ihon todella ravitun pehmeäksi. Sheaöljy sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja, jotka myös hidastavat ihon ikääntymistä. Olen kovin tykästynyt tähän ja muutenkin suuri suositus luonnonöljyille! Vartalonhoidon lisäksi tämä soveltuu myös kasvoille ja meikinpoistoon. Tätä en olekaan vielä itse hoksannut, joten täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavaksi. Todellinen monikäyttötuote koko perheelle siis! Tuotetta myydään esimerkiksi täällä.

Alkoiko himottaa suklainen rusketusvoide? 😀

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.