Asu 3 euron villatakissa ja alkuviikon ajatuksia

Ajattelin kerrankin postata asukuvia melko reaaliajassa. Nämä kuvat ovat siis jopa eiliseltä, huhhuh. Nykyään kun joutuu miettimään ajankäyttöään vähän tarkemmin, joudun myös suunnittelemaan postauksia vähän ennakkoon. Tämä myös tarkoittaa sitä, etten ehdi välttämättä kirjoittaa pidempää postausta yhden päivän aikana töiden ja lastenhoidon ohella, vaan siihen voi mennä useampi päivä. Noh, eilen sitten illalla lisäilin kuvat koneelle ja kevyen valaistuksen editoinnin jälkeen blogiin. Menipä siihenkin yli tunti, mutta odottipa heti uunituoreet asukuvat täällä aamulla! Yleensä kun kuvien siirto on semmoinen 1-2 kertaa viikossa tapahtuva operaatio.

Meillä on tosiaan edelleen meneillään maalausproggis pojan huoneessa ja jostain syystä olen halunnut (tai en edes halunnut, vaan unohtanut) kuvailla projektia Instaan. Sitten päätinkin, että ehkä otan kuvat vasta kun hullunmylly on valmis. Sisustusrumba saattaa mennä meidän reissun jälkeen, mutta en malta odottaa naperon uutta huonetta! Siitä tulee ihana. Mitäs muuta lähipäivinä on tapahtunutkaan.. Ensinnäkin palasin takaisin toimistolle muutaman etäviikon jälkeen ja kuinka ihanaa onkaan olla taas ihmisten ilmoilla pyjamatyöskentelyn jälkeen.

Meillä on kevään matkasuunnitelmissa ollut mielessä (taas vaihteeksi) Bali, mutta vielä todella ajatuksen tasolla vasta. Eihän siellä vielä ole oltukaan kuin kahdesti Tommin kanssa, mutta viime kerralla rakastuin ehdottomasti Lombokiin ja Gilisaaret ovat ihan lempparipaikkani, niistä olen pitänyt huomattavasti enemmän kuin Balista. Toki voisi olla hieman erilainen kokemus lapsen kanssa ja suunnitella moni asia uudelleen. Esimerkiksi skootterin selkään en missään nimessä lapsen kanssa lähtisi! No mutta saa nähdä päädytäänkö sinne, jonnekin muualle vai ei mihinkään keväällä.

Kuvien neuletakki on muuten UFFista ostamani kirppistakki. Mainitsin joskus loppuvuodesta, että olin innostunut shoppailemaan UFFissa ja tämä on oikeasti jotain todella uutta minulle. En ennen löytänyt kirppiksiltä mitään ikinä, mutta nyt olen innostunut tosi paljon! Kaikki lähti ehkä nyt parin vuoden aikana siitä kun innostuin ostelemaan ensin lastenvaatteita käytettynä, sitten muutamia Jutan kirppisvaatteita ja sitten löysin niitä äitini vintagekätköjä, aah! Aloin muutenkin miettimään enemmän, että miksi ostaa jatkuvasti uutta, kun voi ostaa huomattavasti edullisemmin käytettyä ja samalla tehdä kestävän valinnan.

Tietty nyt ostan joitain juttuja uutenakin, mutta rehellisin mielin voin kyllä sanoa, etten koe olevani mikään himoshoppailija ja loppupeleissä kyllä ostan melko vähän uusia vaatteita. Silti olen ostanut viimeisen 6-12kk aikana enemmän vaatteita kun vuosiin. Tietty ostan välillä jotain ”kivoja löytöjä” esimerkiksi alesta, mutta noin muuten kyllä ihan tarpeeseen ja pidempään harkittuja juttuja, kuten nyt uuden talvitakinkin. Muutaman UFF-vierailun jälkeen alkoi löytymään vaikka mitä kivaa ja varsinkin villapaitahylly on siellä lempparini. Juuri eilen itseasiassa kävimme taas UFFin alepäivillä kun kaikki (siis kaikki!!!) tavarat olivat 3 euron hintaan ja sorruin vaikka mihin. Apua 😀 Tuo villatakki on ostettu jo aikaisemmin 3 euron päiviltä. Huomenna muuten alkaa 2 euron päivät! Itse käyn aina Fredan UFFilla.

Ja tosiaan, kun kulutuksesta kerran jauhetaan, niin kuvissa päällä myös tuo Gannin t-paita, jonka tilasin Boozt.comin aleista. Syntinen minä! Tykkään kuitenkin hirmuisesti ja pyrin itse t-paidoissa panostamaan laadukkaisiin ja kestäviin kappaleisiin, jotka pysyvät vaatekaapissa vuosia. Täytyy mainita, että nuo vahahousut olen ostanut itseasiassa vuonna 2011 ja edelleen ovat priimakunnossa ja yhdet lempihousuistani.

T-paita / Ganni (tämä)

Neuletakki / Second hand

Housut / Gina Tricot (vähän samantyyliset uudempaa mallia nämä)

Kengät / Isabel Marant

Onko siellä muita UFFiin hurahtaneita kirppishaukkoja? 😀

Kivaa keskiviikkoa! Mitäs tuumaatte asusta?

Ps. Kun eilen postailin suklaalle tuoksuvasta Chocolate Sun-itseruskettavasta, niin nyt myös muita sarjan tuotteita on -30% täällä! Alennus tulee kassalla koodilla TÄHTI30 <3

Kuvat Jutta. Sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Asu 3 euron villatakissa ja alkuviikon ajatuksia”

  1. Joo, Uff:n tarjouspäivät on kyllä huiput. Yhdessä vaiheessa aina kävin siellä, nyt se on vähän jäänyt. Täytyisköhän vierailla siellä loppuviikosta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.