Loma-ahdistelua IG:ssä, asu villahameessa ja muita aamun tarinoita

Maanantai ja uusi viikko, taas kerran. Eilen tuli viimeinkin valmiiksi pojan huoneen seinän maali ja ehdinkin jo laittaa IG Storiesiin pientä sneak peekiä. Ehkä saadaan vielä ennen reissua osa huonekaluistakin paikalleen. Kävimme perjantaina ostamassa Bauhausista myös yläkerran maalin, joten seuraavaksi alkaa se viimeinen rutistus maalauksien suhteen. Huhhei! Ajattelin myös mainita näin hyvissä ajoin, että tulen laittamaan Instan Storiesin reissun ajaksi näkyville vain seuraajilleni. Eli jos haluat seurata tarinoita Loseista ja Havaijilta, liity seuraajakseni @iines . Toki normaali feedi tulee näkymään kaikille, mutta sinne en niin ahkerasti päivitä sisältöä, enkä niin reaaliajassa.

Viimeksi kun olin (raskaana) Havaijilla, sain Instan inboxiin jotain aivan randomeita tyypeiltä lääh-viestejä, jotka olivat bonganneet minut vatsa pystyssä rannalla ottamassa aurinkoa. Jatkossa en todellakaan halua, että aivan vieraat randomit seuraavat matkani kulkua tarinassani tai edes hashtagien avulla, joten tämä siis syynä yksityiseen storiesiin lomalla. En muutenkaan ymmärrä, miten kenelläkään miehellä tulee mieleen laittaa viestiä naiselle, joka ilmiselvästi on raskaana. Yäk! Tuolloin olin siis reissussa ilman Tommia, mikä ilmeisesti viesti muille, että olen joku tuleva yh-mamma. Eräs hörhö tuli selittämään siinä Waikikin pääkadulla, että ”Missä sun baby daddy, sen pitäis olla sun kanssasi” 😀 Ehkä ällöttävimmät lähestymisyritykset olen kokenut ollessani raskaana. En ymmärrä. Miehet.

Viikko (ja ehkä useampikin viikko) ennen lomamatkaa menee aina semmoisessa haahuilumoodissa. Miettii vain tulevaa reissua, kunnes sitten muutama päivä ennen lähtöä havahtuukin siihen, että olisi varmasti hyvä aloittaa se pakkaaminen ja vähintään edes laatia listalle asioita, joita pojalle tulee pakata mukaan. Itselleen ja lapselle pakkaus on aina pakkaushärdelli potenssiin tuhat, koska niitä muistettavia juttuja on niin paljon! Pari viikkoa sitten kävimme ottamassa MPR-rokotteen tehosteen, joten rokotusten kanssa ei ole enää huolen häivää. Nyt onkin dilemma lähinnä miettiessä, että paljonko raahaamme lapselle ruokaa mukaan kotoa 😀 Tajusin myös eilen, että dollareitakin pitäisi vissiin ensihätään käydä hakemassa. Tälläkin kertaa saamme ystävän toisesta kaupungista asumaan luoksemme, joten ei tarvitse pelätä, että kasvit nuutuisivat reissun aikana.

Tämä villahame on muuten yksi viime viikon löydöistäni UFF:in 3 euron päiviltä!  Kotimaista tekoa ja villaa, olen todella iloinen löydöstä. Samalla lähti mukaan myös musta nahkahame, sekin 3 eurolla. Täytyy pian pukea sekin päälle. Olen kyllä ollut aivan tohkeissani näistä kirppislöydöistä!

Piipahdin myös viime viikolla uudelleen kivikaupassa. Sen jälkeen olen kokenut taas ”outoja” ja haluan pian kertoa teillekin viimeisimpiä kivijuttuja! Saanut miettimään paljon asioita, joita en ehkä aikoihin ole halunnut ajatella.

Paita / Asuyama

Hame / 2nd hand

Nilkkurit / Acne

Kello / Swatch

Kaulaliina / itse tehty ( ohje täällä)

Kuvissa muuten käytössä tuo ihanan lämmin ja pehmeä neulomani kaulaliina, jonka ohjeen jaoin viikko sitten täällä blogissa 🙂

Tuon pinkin käsikorun olen ostanut Balilta joltain rantamyyjältä ja löysin tuon eräs päivä koruvarastostani. Jostain syystä oli kaivautunut jonnekin korujen unholaan, vaikka kovin tuommoisista simppeleistä koruista pidänkin. Harmittaa edelleen kuinka siro vahalankainen rannekoruni katkesi viime kesänä. Olin ostanut kyseisen korun loppuvuodesta 2015, samaiselta rannalta Seminiyakista kuin tämän pinkin, tosin toisella kerralla.

Istuimme ystäväpariskuntamme kanssa katsomassa ekana Bali-iltana auringonlaskua, kun rantakauppias tuli kaupittelemaan koruja, joissa oli hopeisia symboleita. Olin tuolloin 4. kuulla raskaana ja kauppias sanoi, että minun pitäisi ostaa elämän puu-symboli. Olin tietysti heti myyty ja tuo minimalistinen koru pysyi ranteessani siitä hetkestä eteenpäin aina 1,5v ajan, kunnes naru kesällä haperoituneena katkesi. Itse koru on tietysti tallessa. Matkamuistoja parhaimmillaan 🙂 No mutta, uusia tarinoita seuraavalla kerralla!

Muistuttaisin myös eilen mainitsemastani Elloksen loppualesta, josta itse tilasin 10 eurolla nämä vaaleanpunaiset pussilakanat. Löytyy muuten myös harmaana. Muita poimintoja listasin eilen tässä postauksessa. Kaikesta Elloksen oman malliston alevalikoimasta tulee vielä lisäksi -50% lisäale koodilla 375404. (Syötetään kassalla!) Voimassa vielä tänään! Ale täällä.

Ihanaa päivää!

 

Kuvat Jutta. Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Loma-ahdistelua IG:ssä, asu villahameessa ja muita aamun tarinoita”

  1. No hyi noi miehet! En kyllä ymmärrä että raskaana olevalle tuollaista :/ Nykyisin kyllä tarttee listan kun lähtee lapsen kanssa matkalle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.