Heleyttävä kauneusnektari ja pari muuta ihonhoidon poimintaa

Huomenta ja terkut Loseista. Jet lag painaa päälle yllättävän kovasti ja muutenkin on ollut pientä härdelliä loman alkuun. Reaaliaikaisia lomaterkkuja ei siis ole vielä tulossa, mutta muutama kauneustärppi. Tässäpä siis muutama mielenkiintoinen ihonhoidon tuote näin vuoden ekojen viikkojen kunniaksi. Nämä tuotteet ansaitsevat erityismaininnan tammikuun testituotteista!

Tata Harperin suihkutettava kasvovesi Hydrating Floral Essence vilahti jo aikaisemmassa postauksessa. Brändinä on Tata Harper luonnonkosmetiikan edelläkävijä ja pyrkii tuotteissaan hyödyntämään alan tuoreimpia innovaatioita ja teknologiaa. Luonnonkosmetiikan luksusmerkki on yksi menestyneimmistä brändeistä alalla ja itsekin olen mielenkiinnolla tutustunut nyt pariin merkin tuotteeseen. Kosteuttava kasvosuihke sisältää ihossa luontaisestikin esiintyvää hyraulonihappoa, joka tasapainoittaa ihon kosteustasapainoa. Antioksidanttipitoinen taikapähkinäuute estää kosteuden haihtumista iholta, samalla kiinteyttäen, tulehduksia vähentäen ja ihohuokosia supistaen.

Suihke on äärimmäisen hienojakoinen ja kaikista kokeilemistani kauneussuihkeista tämä ehkä juuri eniten kiinteyttää ihoa. Ehkä se vaikutelma tulee juuri tuosta ihohuokosten supistumisesta. Itse käytän tätä huolellisen puhdistuksen jälkeen ennen seerumia. Nykyään beauty mistit ovat omassa ihonhoitorutiinissani ihan perusjuttu! Olen myös kokeillut tätä meikin päälle ja sopii myös erinomaisesti kasvojen virkistykseen päivällä, ilman pelkoa meikin leviämisestä, koska suihke on tosiaan todella hienojakoista ja imeytyy ihoon hujauksessa.

Vartalovoiteiden osalta olen syksystä saakka vannonut Nurmen nimeen. Merkiltä löytyy nimittäin aivan mielettömän ihana valikoima hoitotuotteita kuivalle talvihipiälle. Lisäksi on voiteiden laatu täyttä kymppiä ja teho tulee juurikin ylellisistä kasviperäisistä öljyistä, jotka hellivät ihoa ja kosteuttavat pitkäjaksoisesti. Vaihtoehto myös tujumpia vartalotuotteita rakastaville, jotka etsivät vähemmän esanssista vaihtoehtoa esimerkiksi The Body Shopin vartalovoiteiden ohelle, jotka tosin nekin ovat aivan ihania nyt kun alan menneiden vuosien kokemuksia muistelemaan 🙂

Tuoksut ja raaka-aineet ovat Nurmen tuotteissa kuitenkin luonnollisia, joka tarkoittaa myös sitä, etteivät ole niin esanssisia kuin semmoiset karkkivoiteet. Viimeksi postailin Nurmen ultrakosteuttavasta sheaöljystä, jolla olen rasvaillut pojan kuivaa ihoa, itse olen nyt käyttänyt tätä Mango-vartalovoita, jota myös suositellaan kuivalle iholle. Tämä sisältää mangonsiemenvoita, sekä sekoituksen luonnollisia öljyjä, kuten oliiviöljyjä, manteliöljyä, aprikoosiöljyä ja porkkanaöljyä. Iho pysyy tämän jälkeen todella pitkään pehmeänä ja ravittuna. Vartalovoi-sarjaan kuuluu muitakin, kuten kookos-, shea- ja avokadovartalovoit.

Kasvotuotteista ansaitsee maininnan tuo Lilfoxin Prickly Pear Illuminating Beauty Nectar-kasvoöljy. Ennen ajattelin kasvoöljyistä, että öljy kuin öljy, mutta sen jälkeen kun olen alkanut käyttämään erikoisempia, seerumimaisia kasvoöljyjä, huomaa kyllä eron. Syksyllä rakastuin NUORI Skincaren kasvoöljyyn, joka on aivan megahyvä ja voisin sanoa, että samaan luokkaan pääsee tämä. Kuten tuo nimikin kertoo, on kyseessä heleyttävä kauneusnektari.

Öljy sisältää 85-prosenttisesti luonnossa esiintyvää E-vitamiinia ja omega-6-linoleenihappoa sisältävä silkkiöljy taas rauhoittaa ihoa, sekä mahdollisia tulehdustiloja. Tämä tuo iholle kaunista hehkua ja kosteuttaa todella tehokkaasti. E-vitamiini onkin juuri superkosteuttava ihoa hellivä vitamiini. Erityisen hyvin tämä sopii talvella kuivalle pakkasiholle kun tujummat seerumit ovat ajankohtaisia. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta tämä imeytyy todella tehokkaasti (ja nopeasti), eikä missään nimessä lähmää. Tämä tuote, jolla tekisi mieli lotrailla mielin määrin. Erityisen kivaksi olen kokenut tämän sen Juice Beautyn Green Apple Peel-kuorinnan (postaus täällä) jälkeen käytettäväksi, iho on sen jälkeen aivan superhehkuva!

Taustalla hengaileekin tuo suolavalo, josta kirjoittelin aikaisemmin. Tuisan suolalamppu on ollut käytössä yövalona nyt joulukuusta saakka ja tykkään tästä hurjasti. Tuo todella kivan tunnelman makkariin, jossa on siis yövalona. Haluaisin meille ympäriinsä suolalamppuja! 😀 Omani sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta, josta löytyy alle parilla kympillä täältä.

Onko joku näistä suosikeista jo teille tuttu?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

2 vastausta artikkeliin “Heleyttävä kauneusnektari ja pari muuta ihonhoidon poimintaa”

  1. Nektariini tarkoittaa hedelmää, yleensä tällaisessa yhteydessä puhutaan nektarista, joten ei se kovin metsään mennyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.