Tarot-ennustajalla Los Angelesissä

Olin nuorena todella kiinnostunut kaikesta yliluonnollisesta. Ufot, noituus ja yleisesti kaikki paranormaali. Kävin kaluamassa ala-asteella läpi koko Jyväskylän kaupunginkirjaston parapsykologian hyllykön ja X-files oli ehdottomasti lempparisarjani kaikista. Jostain syystä kaikki moiset ”hömpötykset” ovat olleet lähes koko aikuisikäni melkolailla taka-alalla, kunnes nyt ihan vuoden-parin sisällä kiinnostus on taas alkanut nousta pintaan. Useimmat pitävät minua pöhkönä kun selitän voimakivistä tai muista humputuksista, mutta itselleni ne ovat kiinnostuksen kohde ja tietyllä tavalla viihdettä. En tuputa muille uskomuksiani tai itsekään mitenkään orjallisesti usko yliluonnolliseen. Lähinnä sillä periaatteella, että joskus on hauska miettiä myös jotain vaihtoehtoisia juttuja perinteisten uskomusten tilalle. Ajatusmaailma voi avartua, jos joskus miettii tarkemmin, että voisiko joku asia oikeasti olla toisin tai kenties energioista kiinni.

Kerron salaisuuden: Olen jo hetken miettinyt meneväni selvännäkijälle. Ihan noin kokemuksena. Missään nimessä en odota ihmeitä, mutta haluaisin vain tietää, mitä tulemaan pitää ja että osaisiko ennustaja kohdallani kertoa jotain paikkaansapitävää. Jutun juju oli enemmänkin kokeilla, saisiko käynti minussa aikaan jotain mietittävää. Ajattelemaan asioita, joita ei ole tullut mieleeni aikaisemmin.

Hetken mielijohteesta sitten päätin Loseissa käydä huvikseni Tarot-lukijalla. Googlettelin paikkoja, olin kadulla mennyt yhden paikan ohi, jossa aluksi mietin käyväni. Sitten googlasin kokemuksia ja arvostelut olivat todella huonot. Ennustaja oli kertonut asiakkaalle, että tällä on kirous, joka voidaan poistaa suurella summalla rahaa. Okei, ehkä ei sinne sitten. Käveltiin Hermosasta viereiselle rannalle hengelliseen myymälään, jossa järjestettiin myös korteista lukemista. Kyseinen paikka oli saanut hyvät arvostelut etenkin omistajan asakkailtta. 15min sessio maksoi 25$ ja toivoin pääseväni luettavaksi paikan omistajalle, mutta minut laitettiin toisen ennustajan, Donnan tyköön.

Menimme pieneen koppiin, jossa Donna pisti ajastimen päälle, hörppi vettä mukista ja antoi minulle pakan plärättäväksi, jotta niihin tarttuisi energiaani. Sitten alkoi lukeminen ja minun tuli valita pakasta kortteja. Ensimmäisten minuuttien aikana iski kamala ahdistus tilanteeseen ja olisin halunnut vain pois. Ennustajasta tuli todella huonot vibat, tiedättekö kun jostain ihmisistä oikein huomaa, että nämä puhuvat täyttä sontaa? En kestä sitä jos joudun kuuntelemaan ihmisten ilmiselvää valehtelua, tulee semmoinen tietynlainen kiusaantunut olo, kuten nyt. Melkeinpä kaikki, mitä ennustaja kertoi, oli päinvastaista todellisesta. En edes tajua, miten voikaan edes mennä niin pieleen. Joitakin asioita hän tosin tiesi, mutta nämäkin olivat semmoisia, jotka voisivat tulla kenelle tahansa: Pidän matkustamisesta ja nautin äitiydestä. Tulevaisuus pitää sisällään onnea, mutta minun täytyy pitää myös huolta itsestäni ja ottaa aikaa vain minulle, koska välillä tuntuu, että jokainen haluaa minusta jotain. Noh, nämä voisivat tietysti päteä kehen tahansa.

Noh, toisaalta mitä sitten odotin? Mielessäni ei rehellisyyden nimissä ole erityisiä kysymyksiä, joihin olisin toivonut vastausta. Ehkä suurin osa ennustajalle ajautuvista asiakkaista toivovat vastausta juuri johonkin tiettyyn, jonkinaista mielenrauhaa nimetyn aiheen suhteen. Itse ehkä läksin tilanteeseen juuri testimielessä, halusin tietää auttaisiko kokemus oivaltamaan  jotain tai ajattelemaan jatkossa jotain asiaa eri tavoin. Ennustajien tai selvännäkijöiden tehtävä kun on juuri auttaa ihminen vaihtoehtoiselle polulle, tarjota vaihtoehtoja tai mietittävää tulevaisuuden varalle. En tietysti itsekään odottanut, että istuisin penkkiin ja tämä henkilö kertoisi minulle tarkkaan, mitä tulevaisuudelta on tulossa. Kuulemma kuitenkin paljon onnea nyt kun tuli puheeksi 😀

Noin yleisesti oli pettymys suuri, sillä kokemus olisi voinut olla hyvä, jos vain lukija olisi ollut ammattitaitoinen ja liukuhihna-fiilis olisi puuttunut. Penkissä tuli kertakaikkiaan fiilis, ettei tätä ennustajaa olisi oikeasti voinut vähempää kiinnostaa edes yrittää onkia minusta jotain. Toisaalta, en tiedä olisiko tälle pitänyt sanoa huonosta kokemuksesta? Olin jotenkin niin hämilläni koko jutusta, etten edes ajatellut asiaa. Minulle on kerran aikaisemmin luettu taroteista tutun toimesta ja kokemus oli ihan mieletön. Lukijan ammattitaidolla ja omalla kiinnostuksella on siis todella merkitystä. Jos postaus ekasta tarot-kokemuksesta kiinnostaa, löytyy se täältä.

Mielenkiinnosta kysyn, oletteko te käyneet selvännäkijällä tai ennustajalla? Mikä oli fiilis?

 

4 vastausta artikkeliin “Tarot-ennustajalla Los Angelesissä”

  1. Ennustajat ovat kyllä aika mielenkiintoisia. Tiedän yhden tutun kautta joiden tutut ovat käyneet ennustajalla ja ne asiat ovat melkein osuneet ihan täysin yksiin. Tämä ennustaja siis Suomessa mutta henkilö on ennustanut täysin asioita jotka ovat toteutuneet. Eikä siis mitään sellaisia yleisiä totuuksia tai että kuolet x vuoden päästä jotka voi päteä kaikkiin vaan just semmoisia henk.koht. juttuja joita ei ihan heti näe ihmisistä. Kuulostaa aika hurjalta.

    1. Oho, aika jännä!! Mua kyllä kiinnostaisi käydä ihan Suomessa jollain kehuutulla ennustajalla uudelleen 🙂 Olen nimittäin kuullut juuri samanlaisia kokemuksia kun tuo minkä kerroit!

  2. Argh, ärsyttävää rahastuksen makua tollanen.
    Mulle on lukenut korteista vain entinen kämppis ja eräs ystävä ja molemmista jäi hyvä fiilis.
    Rakastan kaikkea erikoista, ja uskon niin energioihin, kuin ennustuksiinkin. 😉 Haluaisin käydä jollain osaavalla tapauksella, ihan mielenkiinnosta.

    1. Olisi kyllä kiva päästä jollekin todella osaavalle! Täytyy ottaa asiaksi heti kotona. Mäkin rakastan kyllä yli kaiken kaikkea outoa ja erikoista ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.