California love ja lomalta paluun ajatuksia

Heti alkuun pari sanaa: Kamala jet lag-pöhnä. Jokatapauksessa, kotona taas ollaan! Olipa ihana herätä omassa sängyssä auringonpaisteeseen. Olisi ollut melkoinen harvinaisuus vielä ennen reissua. Emme nukkuneet paluulennolla Loseista käytännössä ollenkaan, vaikka yölento olikin. Eipä ihmekään, että nukuimme koko perhe juuri 14h yöunet ja vieläkin aivan töttöröö. Sain jo illalla purettua kaikki tavarat ja into piukeana ihastelin reissuostoksiani 😀

Aloin jo haaveilla (siis about sadannen kerran), että menisi joskus Kaliforniaan hieman pidemmäksi aikaa. Turistiviisumin puitteissa siis, koska tuskin on ihan kamalan helppoa saada tuosta vain mitään työlupia. Ah, kuinka ihanaa olisi aloittaa aamut rantakadulla lenkkeillen tai meditoiden tyhjällä rannalla! Tällä kertaa löysin Hermosasta niin paljon kivoja uusia kauppoja, että odotan jo innolla seuraavaa kertaa. Esimerkiksi ihan mielettömän antiikkikaupan, josta löytyi melkein mitä vain. Astioita, simpukoita, tauluja, vanhoja valokuvia, koruja.. Siis kunnon aarreaitta! Voin esitellä myöhemmin omat ostokseni.


Ja kivi- ja kristallikokoelmani on muuten myös hieman paisunut. Se on myös todettava, että kun syksyllä intouduin kivistä ja totesin olevani todellista marginaalia täällä Suomessa, on Kaliforniassa kaikilla kristalleja. Eikä siinä edes ole mitään outoa. Ennen reissua intouduin enemmänkin tutkimaan kivijuttuja ja nyt reissun aikana yhä edelleen. Jos joku suuntaa Hermosa Beachille, niin osaan suositella kyllä parasta kivi- ja kristallikauppaa ikinä!! Ostin esimerkiksi tuon kirkkaan quartz-kristallin (kvartsiko se nyt sitten on Suomeksi?), jossa näkyy sateenkaarta. Opin, että kristallissa näkyvä sateenkaari tuo iloa ja onnea, sekä symboloi mm. uusia alkuja ja luonnollista kauneutta. Ensin katselin myös kristallia, jossa näkyi sisällä mustia raitoja. Kuulemma ne poistavat negatiivista energiaa.Ihme kyllä, ettei vielä toistaiseksi ole mitään sen kummempaa lomalta paluun kriisiä. Vaikka olisi toki ollut kiva vielä lomailla ja hengailla reissussa, on mukava palata kotiin myös ihan arkisten juttujen pariin. Ajattelin illalla palailla työjuttujen pariin, heti kun saan aivot myös yö-moodista. Tällä hetkellä kun elellään parhaillaan keskellä yötä. Eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa, valoterapiaa ja normaalit arkirytmit kehiin!

Ensi viikolla kuitenkin luvassa taas ihan tavallisia juttuja näiden lomakuulumisten jälkeen. Tuntuu niin kivalta palailla bloginkin pariin taas hiljaisemman postailun jälkeen.

Aurinkoista sunnuntaita <3

 

6 vastausta artikkeliin “California love ja lomalta paluun ajatuksia”

 1. Kyllä ne lomat vaan piristää mieltä. Kiva että oli kiva loma. Mulla on vähän samaa vikaa, jään unelmoimaan aina kohteessa että täällä kun asuisi ja tekisi sitä ja tätä 😀

  Miten teillä on muuten lapsen kanssa menneet jet lagit?

  1. Joo, ehdottomasti! 🙂 Se on kyllä paha kun alkaa lomilla jo aina suunnittelemaan uutta elämäänsä siellä, haha! Mennessä meni jet lag hyvin, oli ekat pari päivää väsynyt, mutta annettiin nukkua paljon ja oltiin mahdollisimman paljon ulkona valossa päiväsaikaan. Nyt palatessa on ollut vähän enemmän haastetta, tänään herättiin kaikki jo ennen kolmea 😀

 2. Onpa kaunis kristalli. Sitä varmaan hullaantuisi, jos olisi jossain putiikissa, jossa laaja valikoima toinen toistaan kauniimpia kristalleja ja kiviä. 😀

  Mä olen aina halunnut käydä Losissa. Joku siinä vetoaa jo pelkän ajatuksen tasolla.
  Jo vuosia olen pyöritellyt mielessä, että haluan olla jossain pidemmän ajan, joitain kuukausia. Joku inspiroiva, lämmin ja viihtyisä paikka. Vielä ei hajua mikä se on, eli pitää selkeästi vetää pari rundia eri puolille maailmaa, jotta suunnitelma ja kohde konkretisoituu mielessä. 😉 Ainakin omalla kohdalla on tullut huomattua, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän haluaa kokea ja kaipuu muualle kasvaa..

  1. Siis olen huomannut ihan saman! Uskon, että viihtyisit Loseissa huippuhyvin, aivan ihana paikka. Suosittelen siis oikeasti tosi lämpimästi! Mulla on myös ollut niiiiin monta vuotta haaveena päästä Loseihin 2-3kk ajaksi, mutta vielä ei ole haave toteutunut 🙁

 3. Siis nyt mulle tuli ihan kauhea lomakateus kun luin kerralla kaikki nää lomapostaukset kun en oo aiemmin ehtinyt! Ihan mielettömän upeita kuvia, ihanat maisemat!! Ääää 😀 on ollu varmasti tosi kivaa ja rentouttavaa! Sun insta storieseja katsoessakin melkein tunsi sen ocean breezen (miten se sanotaan suomeksi??) kasvoillaan 😀 ja toi sun hame on tosi ihana!

  1. Haha, no kyllä lomalla on aina ihanaa <3 Kiva jos tunnelma välittyi sinne asti! Tuo hame on kyllä kiva, on äitini vanha ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.