Huulipuna-lempparini 10€!

Postailin aikaisemmin Axiologyn ihanista huulipunista, joilla oli takana todella ihana tarina. Halusin nyt nostaa nämä hyvää tekevät punat uudelleen esille, koska huomasin niiden olevan juuri huipputarjouksessa 10 eurolla.

Axiologyn huulipunasarja on 100% vegaaninen, eikä sisällä lainkaan synteettisiä väriaineita. Yritys lahjoittaa joka vuosi tuotostaan 6% sademetsien ja orankien suojeluun. Missään sarjan tuotteissa ei ole käytetty palmuöljyä, koska sen tuotanto tuhoaa orankien, Sumatran tiikerien ja sarvikuonojen elinympäristöä, sekä pidemmällä aikavälillä edesauttaa näiden lajien sukupuuttoa

idnosto

Pahviset pakkaukset valmistetaan Balilla paikallisen naisen omistamassa kierrätysliikkeessä. Paperi kerätään ympäristöstä, valmistetaan massaksi ja kuivataan auringossa. Tällä tavoin on haluttu tukea naisyrittäjyyttä ja niinkin sivuseikalla kun tuotteen kääre, on todella hyvä tausta.

Punat ovat todella laadukkaita, kosteuttavia ja sopivan peittäviä. Sopivat ehdottomasti siis tyypille, joka pitää helpoista punista 🙂 Suuri suositus! Punia on saatavilla tarjoushintaan rajoitettu erä ja suosio on kova.

Itselläni on näistä punista sävyt Philosophy ja The Goodness. Ihan lempparini näistä kahdesta on kuitenkin tuo vaalean roosaan nudeen taittava raikas Philosophy. Kaikki Axiologyn punat ovat nyt tarjouksessa 10 eurolla (normaalisti 34e). Kaikki sävyt löytyvät täältä!

Kuvien punat saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.