Viikon parhaimmat x 7

Kivaa lauantaita! Ollaan naperon kanssa jo puuhailtu useampi tunti ja tuossa toisen parhaillaan leikkiessä ajattelin listailla muutamia parhaimpia juttuja viikon varrelta..

Viime viikkoina mulla on ollut kamalat himot hamppareihin. Mistäköhän ihmeestä tuo hampparihimo kumpuaa! Tällä viikolla mietin about joka päivä meneväni hampparilounaalle, mutta jotenkin sitten ajauduin aina muualle. Keskiviikkona olisin oikeasti mennyt Naughty BRGR:iin, mutta se oli poikkeuksellisesti kiinni. Myös Hakaniemen kauppahallin Roslundilla on hyvät hampparit! Viikonloppu ja taas tekisi mieli hampparia 😀 En tiedä miksi tämä pääsi viikon parhaisiin, mutta ensi viikolla pakko mennä burgerille jokatapauksessa, haha.

Happy Hour-joogat Yoga Nordicilla, joita järkätään aina viikolla keskellä päivää. Joogatunti maksaa 5€ ja tunnit vaihtelevat aina viikonpäivän mukaan. Olen itse nyt innostunut käymään noilla vitosen tunneilla ja ovat kyllä ihan huippuja. Aloitan työpäivän jo aikaisemmin, käyn päivällä joogassa ”nollaamassa pään” ja sitten suuntaan kotiin vielä tekemään hetkeksi työhommia, itse tykkään ainakin ja suosittelen jos vain on mahis joogailla keskellä päivää. Juuri eilen kävin tunnin hot joogassa, loistava startti viikonloppuun!

Ideal of Sweden yllätti ja lähetti postin mukana uudet kuoret kevätmallistosta. Nämä ovat ehkä ihanimmat kuoret tähän saakka, tykkään aivan hurjasti!! Sain muuten jakoon alekoodin IINES joka antaa kuorista juuri nyt -20%. Nuo omani ja muut tyttömäiset uutuuskuoret löytyvät täältä.

Uusi muistikirja, jonne olen pyrkinyt raapustamaan ylös juttuja. Esimerkiksi kolme asiaa, joista unelmoin, joista olen iloinen tai kiitollinen. Olen muutenkin todella semmoinen ”perinteinen” kirjoitustyyppi, joka tekee ennemmin kalenterimerkinnät oikeaan kalenteriin sähköisen sijaan, tykkää tehdä muistiinpanoja ja kirjoittaa niitä paperisia ostoslistoja. Itselleni muistikirja on siis kiva juttu hetkeksi irtautua älylaitteista ja miettiä ihan muita asioita. Tuon oman näppärän kokoisen muistikirjani ostin Tigerista.

Eilen kirjoittelinkin unelmista ja säästämisestä. Tällä viikolla päätin pienessä säästämishuumassa taas nostaa kuukausisäästön summaa, viime kuukausina kun on ollut paljon menoja juuri matkaan liittyen ja säästösumma on junnannut paikallaan. Lapsen lapsilisästä säästän edelleen vähintään puolet, hieman kuukauden menoista riippuen. Jonain kuukautena en välttämättä ole siirtänyt säästöön, syksyllä kun esimerkiksi ostin ne uudet (tai siis käytetyt) lastenvaunut. Yleensä on periaate kuitenkin, että 45€ lapsilisästä tilille ja 50€ sijoituskuoreen tulevaisuutta varten, autokouluun, opiskeluihin ja ekan oman asunnon säästöosuuteen.

Toinen neulomani villapaita on kaulusta vaille valmis!! Saan paidan varmaankin tänään valmiiksi ja olen jo mallaillut paitaa päällä, pakko sanoa että olen superinnoissani! Periaatteessa on paita jo valmis, mutta en ollut tyytyväinen kaulukseen, jonka tein sileällä neuleella, joten purin eilen kauluksen ja teen tänään uuden resorin 2 o 2 n-neuleella. Yritän saada ensi viikolla blogiin postausta alpakka-villapaidasta. Seuraavan proggiksen langatkin on jo ostettu 😉

Näin tällä viikolla unta Seychelleistä ja iski taas kamala kuume takaisin Seychelleille. Pakko myöntää, että ehdottomasti kauneimpia paikkoja, joissa olen ikinä käynyt ja aikaeron vuoksi myös melko helppo kohde lapsen kanssa. Olenkin alkanut haaveilla uudesta Seychellien matkasta tänä tai ensi vuonna. Tämän vuoden reissusuunnitelmissa on ainakin se Kööpenhamina ja Italia, jotka olivat reissulistalla jo viime vuonna. Olemme Jutan kanssa myös puhuneet muutaman yön tyttöjen reissusta Barcelonaan moikkaamaan Jenna Claudiaa.

Kuvat viime viikolta Espresso Housesta, joka on ehdottomasti lempparipaikkani löhöillä ja tehdä hommia silloin kun en ole toimistolla.

Kivaa viikonloppua <3

 

Kuoret saatu. Sisältää kaupallisen linkin.

6 vastausta artikkeliin “Viikon parhaimmat x 7”

  1. Oot kyllä niin ahkera noissa villapaidoissa! Oon jo itekin harkinnut että pitäisköhän munkin… ? Taitais vaan ehkä talvi loppua ennen kuin saisin valmiiks sen.

  2. Jos suunnittelette uutta matkaa Seychelleille, niin suosittelen ehdottomasti Praslinin saarta. Mielestäni ihan omaa luokkaansa verrattuna pääsaaren 🙂 :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.