Kuukauden luonnolliset kauneuspoiminnat

Tänään olisi vuorossa kuukauden kauneuspoimintojen vuoro, alunperin oli tämä otsikoitu helmikuun kauneussuosikeiksi ja toisaalta joo, mutta eihän me enää eletä missään helmikuussa! Olen itse innoissani maaliskuusta ja näistä aurinkoisista päivistä, heti on keväisempi fiilis. Ja hei, tällä kertaa on poikkeuksellisesti mukana myös eräs kauneustuote miehille. Vai olisiko komeustuote osuvampi sana? 😉

Tässäpä kuitenkin kuluneiden viikkojen kauneuspoimintoja..

Nykyään olen tosiaan melkoinen kasvovesien hc-käyttäjää. Pyyhittävät tai taputeltavat, hieman vaihtelen mitä tuotetta käytän mihinkin, mutta viimeisin testaus on virolaisen JOIK:in virkistävä toner. Muistan ekan kerran tutustuneeni Joikin tuotteisiin melkein 10v taaksepäin Tallinnan reissulla kun ostin brändiltä Kaubamajasta aurinkoöljyn. Enhän silloin tiennyt edes, että brändi on luonnonkosmetiikkaa, vaikka jotain siitä selosteesta tietysti luinkin. Parabeeniton, mineraaliöljytön jne.. Mikä siinä onkin, että juuri Virosta muuten tulee todella paljon kivoja luonnonkosmetiikan merkkejä?

Tämä kasvovesi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kevyeen aamupuhdistukseen silloin kun mikään tujumpi misellivesi ei ole tarpeen. Nimensä mukaisesti tämä muuten todellakin virkistää ja jättää iholle todella raikkaan tunteen. Kasvovesi on alkoholiton ja on rikastettu tyrniöljyllä, piparminttu ja greippiöljy taas toimivat tässä virkistävinä ”aamuherättäjinä”. Tuote on siis 100% luonnollinen. Löytyy täältä.

C-vitamiinia olen tankannut ahkerasti ja nyt viimeisimpänä olen käyttänyt Puhdistamon uutta Super C-vitamiinia, jota nappaan hieman aamun koomatilasta riippuen 1-3 kapselia. C-vitamiini piristää, edistää vastustuskykyä ja lisäksi tukee kehon omaa kollageenintuotantoa, joka taas vaikuttaa suotuisasti ihon hyvinvointiin ja kimmoisuuteen. C-vitamiini on myös yksi niistä valmisteista, joista en enää luopuisi. Niistä pyrin mieluiten suosimaan juurikin näitä ruokaperäisiä luonnollisia valmisteita, joiden luotan olevan imeytymisen kannalta tehokkaampia. Tämä on valmistettu amlamarjasta ja tuotettu erittäin tiiviiseen muotoon jauhekapseliksi. Nyt alkaa tämä purkki vedellä viimeisiään ja olen tykännyt hurjasti! C-vitamiinikapselit ovat ihan parhautta ja oikeasti piristävät, silti eri tavalla kun esimerkiksi kahvi. Puhdistamon valmiste löytyy täältä.

Sitten mun lempparikynsilakkoihin!! Intensaen lakasta postailin jo vuodenvaihteessa ja tuolloin kimaltavasta hologrammimaisesta Pluto-sävystä, mutta nyt olen testaillut myös paria muuta sävyä. Merkin lakat ovat 5/7-free-lakkoja, eli eivät sisällä yleisimpiä kynsilakkojen sisältämiä kemikaaleja tai eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Intensaen lakat ovat normaaleja kynsilakkoja peittävämpiä ja tämän allekirjoitan! Jo yhdellä kerroksella saa nimittäin tosi hyvän peittävyyden. Tuo musta lakka on sävyä Wednesday (täällä) ja nude taas Ophelie (täällä).

Ja hei, huomasin juuri, että näistä on Hyvinvoinnilla loppuunmyynti ja kaikki sävyt ovat -50% (eli 10€)! Nyt kipin kapin lakkaostoksille, nämä ovat ehdottomasti hintansa arvoisia, enkä ole muita lakkoja käyttänyt sen jälkeen kun näihin tutustuin. Koko sävyvalikoima löytyypi täältä.

Tässä vielä in action tuo musta sävy Wednesday! Lakkasin tällä myös varpaankynnet. Ja on pysynyt tosi hyvänä 🙂

Evolven Radiant Glow Mask-suklaanaamio ansaitsee aivan ehdottomasti erityismaininnan. Tämähän oli jo aikaisemmin käytössä reissussa matkakoossa. Ehdottomasti jokaisen suklaa-addiktin must-kasvonaamio. Kookoksenkuorijauhe kuorii ihoa hellävaraisesti ja luonnollinen sokeriuute rauhoittaa ja siloittaa. Naamio puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Suklaanaamio löytyy siis täältä. Evolven tuotteista tämä on kuulemma todellinen bestseller. Merkkinä Evolve on uusimpia testaamiani luonnonkosmetiikan brändejä ja olen tykästynyt hurjasti. Aikaisemmin testailin muutamaa muutakin matkakoon tuotetta reissussa, esimerkiksi Evolven luonnollinen Superfood Shine-shampoo on aivan ihana. Muutenkin Evolve on ehdottomasti brändi, johon kiinnostaa tutustua tarkemmin.

Kuulkaas kaikki parrakkaiden puolisot! Tässä eräs uusi partaöljy, joka on päässyt käyttöön meidän taloudessamme. Pari vuotta takaperin Tommi intoutui partaöljyistä ja niitä on sen jälkeen kokeiltu muutamaa eri merkkiä. Nyt viimeisimpänä yllätin hänet tällä Partawan öljyllä, jonka Yötön Yö-tuoksu on mäntyä, katajanmarjaa, aprikoosia ja jasmiinia. Öljy sisältää jojoba- ja arganöljyä, sekä E-vitamiinia, jotka hoitavat ja vähentävät parran hilseilyä. Lisäksi tämä on valmistettu Suomessa! Tommin kokemukset ja mielipide tästä: ”Tykkään, jättää parran mukavan tuntuiseksi” 😀 Näin naisen näkökulmasta on tuoksu tässä tosi kiva ja Tommi totesi, että testaamistaan partaöljyistä, on tässä ehdottomasti paras tuoksu. Öljy löytyy täältä.

Onko joku näistä jo teille ennestään tuttu?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.