Ensimmäinen kurkistus lastenhuoneeseen ja kuukauden kysymys: Perhepeti forever?

Huomenta! Koska toivoitte sisustusjuttuja, on niitä myös sitten tulossa. Tällä kertaa olisi nimittäin vuorossa pojan huone, jonka työstäminen on kestänyt ikuisuuden. Vaikka lastenhuone ei ole edes sen vertaa valmis kuin yläkerta, ajattelin paljastaa väliaikatietoja myös sen osalta. Ei nyt sillä, että tässä nyt mitään kovin kummallista olisi, mutta ainakin tuosta seinän uudesta maalista lupasin postata jo ikuisuus sitten! Suuri plussa kuitenkin, että on vihdoinkin saanut raahattua kaikki leluviritelmät tuonne pienen omaan huoneeseen. Tosin, sieltähän Plasto-mopot ja keinuhepat raahataan nyt sitten olohuoneeseen 😀

Aiemmin oli lastenhuoneen seinässä aivan järkyttävä tapetti+boordi-yhdistelmä, josta ei nyt itseasiassa kaikessa kauheudessaan taida olla edes kuvaa. Lisäksi oli katto puun sävyinen, kuten kaikki muutkin seinät täällä siinä vaiheessa kun muutimme. Melkoinen maalausprojekti siis ollut takana; Kaikki seinät ja katot. Onneksi nyt kuitenkin ollaan loppusuoralla.

Kankaisista lelulaatikoista taisin joskus yleisesti postailla ja ovat tosi käteviä, unohtamatta kivaa ulkoasua. Nuo meidän on tilattu Jollyroomilta. Ja kuten tuolla ylempänä mainitsin, on tämä todellinen lastenhuoneen raakaversio. Lipasto odottaa yläkertaan raahaamista ja tuohon tilalle olisi tarkoitus hankkia Ikeasta kätevä Trofast-säilytyskokonaisuus, jonne saa helposti lokeroitua kaikki leluista muuhun sälään ja tarvikkeisiin. Myös juniorisängyn hankinta tulee varmasti lähikuukausina ajankohtaiseksi jos/kun poitsu alkaa omassa huoneessaan nukkumaan. Tästä ollaan puhuttu jo ikuisuus ja nyt kun olisi sen aika, ollaan emmitty, koska yhdessä on vaan niin ihana nukkua. Apua, voiko siitä olla haittaa, että antaa taaperon nukkua vanhempien kanssa niin pitkään kun haluaa? Muita, kenen mielestä perhepeti vain yksinkertaisesti on ihana, vaikka nyt olisikin niitä yöllisiä potkuja ja huitomisia naamaan vähänväliä? Ei ole ihan kaikkein rauhallisin nukkuja tämä meidän pienokainen nimittäin. Silti olemme nähneet yhdessä nukkumisessa enemmän niitä plussa- kuin miinuspuolia, vaikka toki myönnän, että nukkuisin itse ainakin ajoittain paremmin mikäli poika nukkuisi omassa sängyssään.

Sitten tähän maaliin, josta pidämme hurjasti! Ihan ensiksi oli mielessä joku vihertävä sävy, mutta jostain syystä valikoitui sitten tämä tummansininen, joka on mielestäni myös siinä mielessä ajaton, ettei seinää tarvitse uusia heti pojan kasvaessa. Alunperin piti yläkerta maalata tällä samalla sävyllä, joka sitten loppuikin kesken, joten oli ihan sama valitseeko toisen. Tottakai unohdin tässä välissä jo tämänkin maalin sävyn, mutta päällä on Tikkurilan Stardust-kimallemaalia, joka näkyy ”tähtisateena” valon osuessa siihen. Noh, kallein ikinä ostamani maali, mutta tulipa kokeiltua sitten jotain erilaista 😀

Myöskin tuo N-valotaulu on tilattu Jollyroomilta ennen joulua. Kun muuten aikaisemmin kerroin, etteivät kirjat kiinnosta meidän herraa pätkääkään, niin siihen on tullut muutos! Nykyään tuodaan kirjaa ”luettavaksi” ihan jatkuvasti.

Kaikki sisustussälät ovat nyt lipaston päällä, mutta seinähylly odottelee edelleen seinään poraamista, kunhan saisin vain päätettyä mihin kohtaan se tulee. Myös uusi matto pitäisi huoneeseen hommata.

Lemppareimmat joululahjat olivat muuten puinen palikka-juna ja tämä Duplo-auto. Brummm, sanoo tämä aika usein olkkarin lattialla! Miten voikaan noin pieni juttu olla niin mieleinen?! Jos joku miettii sopivaa lahjaa taaperolle, niin ostakaa tämmöinen. Takuuhitti ainakin meillä 🙂

Noh, mitäs tuumaatte lastenhuoneen raakaversiosta? Ja onko siellä muita, joiden kotona nukutaan edelleen perhepedissä taaperon kanssa?

 

10 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen kurkistus lastenhuoneeseen ja kuukauden kysymys: Perhepeti forever?”

 1. Hep! Mustakin on jotenkik niin ihanaa nukkua kaikki yhdessä. En kyl muuten oo mikään ”hippiäiti” ja imettääkään en halunnut 6kk enempää mut perhepedistä kyl tykkään. Meillä kohta 2 v tyttö ja hän nukkuu sivuvaununa olevassa pinnasängyssä. Aamuyöstä kyl usein tunlee mein väliin mut sekin on musta vaan yleensä ihanaa.
  Mä en mitään hoppuu pidä, kyllä toi vielä ehtii yksinkin nukkua.

  1. Niin onkin <3 Me ei saatu ikinä laitettua sänkyä sivuvaunuksi. Mutta on se kyllä niin ihana juttu kun pieni tarraa yöllä kädestä kiinni :') ihanaa kun löytyy muitakin vielä perhepedissä nukkuvia!

 2. Ei varmasti ole perhepedistä mitään haittaa ❤️ Meillä taapero nukkuu omassa sängyssä, mutta sänky (pinnasänky ilman toista laitaa) on meidän sängyn sivuvaununa joten potkuilta vältytään mut silti poika on siinä lähellä. Ja hän pystyy sit tarvittaessa kömpiin ihan itse kainaloon jos haluaa vielä lähemmäs?

  1. Joo, en mäkään usko <3 😀 Monilla on näköjään vielä sivuvaunu, me ei jostain syystä saatu ikinä asennettua sitä! Ihanaa kun pääsee kömpimään viekkuun 🙂

 3. Huone näyttää tosi kivalta! Meillä melkein tismalleen teidän pojan ikäinen tyttö ja nukutaan edelleen perhepedissä, eli ei hätää muitakin meitä on 🙂 en enää itse tiedä osaisinko nukkua jos lapsi menisi omaan sänkyyn.. 😀

  1. Kiitti! Välillä jos poika on nukkunut osan yöstä omassa sängyssä niin huomaan meneväni aivan paniikkiin kun herään yöllä, eikä toinen olekaan vieressä 😀 Ihanaa kun löytyy muitakin vielä perhepedissä nukkuvia!

 4. Voi kun hieno huone pojalla, ja tuo tähtiseinä! Meillä muutaman päivän päästä juhlitaan vauvaa 1v, ja perhepeti it is. Vaikkakin niska-ja selkävaivojen kanssa herään lähes joka aamu kun imetän ja nukun sykkyrällä erään pedinvaltaajan vuoksi :))) mutta silti, onhan se niin ihanaa!

  1. Tuo tähtiseinä on kyllä tosi kiva! Ja mukava kuulla, että löytyy paljon muitakin perhepedissä nukkuvia. Hurjasti onnea jo ennakkoon teidän pikkuiselle 1-vuotiaalle <3

 5. Mukavan ja viihtyisän näköinen huone 🙂 Toi Muumi-lakana on söpö!

  Perhepedit ovat ihan parhaita <3 Meillä reilu vuoden ikäinen tyttö nukkuu kylläkin omassa pinnasängyssä, mutta sänky on meidän sängyn vieressä. Yöllä on ihan parasta katsoa kun toinen nukkuu tuhisee, tai herätä siihen kun toinen ottaa kädestä kiinni yöllä. Jos on kova kiukku, niin saa tulla nukkumaan meidän väliin, ja välillä nukutaan päikkärit perhepedissä.

  Meille on tullut muutama ihmettelevä kommentti, että vieläkin lapsemme on vieressämme nukkumassa! Olen vain kuitannut takaisin, että ei se lapsi enää 15 vuotiaana meidän vieressä nuku – hyvä jos halin saa enää silloin 😀 Aiotaan nauttia tästä läheisyydestä niin pitkään kun se tuntuu lapsesta ja meistä hyvältä 🙂

  1. Niinpä, tutulta kuulostaa! Ja vielä tulee sen aika kun lapsi oikein haluaa olla itsenäinen, joten ihanaa nauttia vielä täysillä yhdessä nukkumisesta <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.