Muutama hehkuva meikkituote kevääseen

Kevät kolkuttelee ja yritin tässä yksi päivä tehdä jollain tapaa keväisen pikameikin. Suurin osa meikeistäni ovat muutenkin nykyään niitä ”pikameikkejä”, mutta jutut mitä nyt tarvittiin olivat hehku ja pastellisävyt, niillä pääsee jo pitkälle. Hetkeen en olekaan tainnut mitään meikkipostauksia tehdäkään, joten ehkäpä oli jo aikakin semmoiselle.

Tässä meikissä on yksi poikkeusjuttu verraten normaaliin. Nimittäin poskipuna! Olen tosi huono käyttämään poskipunia, mutta monesti on ollut mielessä, että pitäisi opetella niiden käyttöön enemmän, eikä vaan lotrata sillä aurinkopuuterilla. Tähän meikkiin kaivoin meikkiboksista tuon Make Up Storen persikkaan taittavan poskipunan, joka antoi kivaa hehkua. Tätä samaa sävyä en enää löytänyt, mutta Milanilta löytyy todella samansävyinen persikkaan taittava Baked Blush sävyssä Luminoso. Ihania sävyjä muuten muutkin!!

Tässä myös äskettäin huolletut ripset. Tällä kertaa laittoi Anniina ohuemman ripsen sekaan myös normipaksuista, tavoitteena hieman näyttävämpi tulos. Pituutena 12mm ja siitä lyhyempää ripseä. Olen itse jo niin tottunut ripsenpidennyksiin, etten edes enää muista niiden olemassaoloa. Pääsee kyllä niin helpolla! Ennen kun olin ikinä testannut ripsiä, ajattelin niiden kanssa elämän olevan jotenkin hankalaa. Täytyy varoa suihkussa, varoa nukkuessa, olla harjailemassa kokoajan. Nyt kun miettii, niin enemmän vaivaa on omista ripsistä ja niiden fiksaamisessa, vaikka toki omista ripistäni pidänkin. Nämä ovat kuitenkin taaperomamman pelastus! Itse laitatan ripset tosiaan Beauty Anniinassa* Helsingin Ullanlinnassa ja voin edelleen suositella todella lämpimästi 🙂

Anastasia Beverly Hillsin Aurora Glow Kitin olen esitellyt aikaisemmin IG Storiesissa. Tuo on ihana!! Paletti sisältää eri pastellisävyisiä korostusvärejä, joita tosin itse käytän pääasiassa kevyinä luomiväreinä ja olen ihan hulluna noihin! Napeissa on todella vahva hehku ja sävyt ovat luonnossa huomattavasti moniulotteisempia kuin kuvassa. Ehdoton hittipaletti omassa käytössäni tulevan kevään aikana 🙂 Olen jotenkin laiska käyttämään korostustuotteita ja highlightereita niiden varsinaisessa merkityksessä, mutta välillä intoudun käyttämään niitä myös poski- tai kulmaluulle valoa antamaan.

Tämä on ihan ehdottomasti blogin kysytyin huulipuna. Lähes poikkeuksetta tulee aina kysymyksiä, että mitä punaa on käytössä kun on tätä kuvassa. Kieltämättä on tämä myös yksi omista suosikeistani. Kyseessä on Lancomen L’Absolu Rouge sävyssä 262 Imprevu. Olin aivan varma, ettei tätä sävyä enää ole valikoimassa, mutta hei, löysin täältä ja juuri nyt vielä tarjouksessa.

Viime viikkoina olen korvannut meikkivoiteen kokonaan tällä Acon CC-voiteella. Ennen tein meikkimössön yhdestä painalluksesta meikkivoidetta, jonka sekaan laitoin heleyttäjää. Nyt olen tehnyt saman homman tällä. Acon tuotteet on ihan parhaita! Jos on yhtään väriä pinnassa, niin medium on tästä sävynä passeli.

Ja hei muuten, ihanaa viikonloppua <3

 

Osa postauksen tuotteista saatu. Ripset sponsoroitu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.