Kotikuvia ja juuri nyt mielessä pyöriviä juttuja

Ihanaa lauantaita! Viikkoon on mahtunut vaikka mitä juttuja ja myönnän olevani niin helpottunut viikonlopusta, kun saa vaan möllöttää kotona pyjamassa ja tukka takussa perheen kanssa. Eilen vietimme naperon kanssa poikkeuksellisesti yhteistä päivää kotona, ihan vaan kahdestaan. Lumileikkejä, hauvojen kanssa telmimistä ja päiväunet siellä oman huoneen sängyssä. Keskustelimme taas kerran eilen perhepedistä ja totesimme, ettei meillä ole todellakaan mikään kiire siirtää naperoa nukkumaan öitä omaan huoneeseen, vaan haluamme pitää tämän vieressämme tuhisemassa. Päikkärit ovat tietty kätevät omassa huoneessa, jolloin on helpompi tehdä kotihommia ja muuta ilman pelkoa siitä, että poika herää jokaiseen narahdukseen. Ja päikkäreille onkin pieni nukahtanut viikonloppuisin helposti sinne omaan huoneeseen. Yöunia ei olla edes vielä testattu 😀

Ja blaah, olen jälleen kerran kolmatta viikkoa pienessä flunssassa. Varmaan viidennen kerran tänä talvena. Puoli vuotta päivähoitoa takana ja tuohon aikaan ei mahdu edes paria viikkoa, jolloin minä tai poika ei oltaisi oltu edes jossain määrin nuhaisia, yskäisiä tai muuten flunssassa jompi kumpi. Kuuluu asiaan kuulemma, mutten tiennyt, että tämä voi tulla myös äideille.. Priobiootit loppuivat juuri äskettäin ja sen jälkeen olokin nuutunut pikkuhiljaa. Täytyy ensi viikolla käydä ostamassa uusi purkki. En ole rajoittanut menoja juurikaan, mutta ensi viikolla on kyllä pakko pitää pari totaalista lepopäivää, jos nuha ja lämpö vielä riivaavat. Suhtautuminen saikuttamiseen on muutenkin muuttunut sen myötä kun on alkanut tekemään etätöitä ja viettää muutenkin paljon työpäiviä kotitoimistolla. Bloggaajahan ei sinänsä mitään saikkuja pidä, mutta miten määritellään saikuttaminen silloin kun on muutenkin mahdollisuus tehdä töitä vaikka peiton alta? Itselläni tuo on ollut vaikea kysymys, harvemmin kun itse ainakaan olen oikeasti niin sairas, ettenkö muutenkaan selailisi nettiä sängyssä esimerkiksi puhelimella. Milloin on liian sairas someen?

No, myönnän jokatapauksessa, että olen todella huono ja liian malttamaton vain olemaan ja laiskottelemaan. Tavoitteeni onkin jo jonkin aikaa opetella enemmän vain olla tekemättä ”en mitään” ja unohtaa kaikki tehtävät hommat. Tänään ajattelin jopa pitäväni vapaapäivän blogista, mutta eihän siitä mitään tullut 😀 Joku viikonloppureissu on myös ollut suunnitelmissa jo ikuisuuden. Keväälle on alustavasti mietintämyssyssä Euroopan sisäinen reissu, mutta ennen sitä olisi kiva piipahtaa jossain pitkän viikonlopun ajaksi. Köpis, Milano tai Pariisi, joku mihin olisi suhteellisen lyhyet suorat lennot. Noh, mietintä jatkuu edelleen..

 Tämä ei nyt liity mihinkään mitenkään, mutta pakko sanoa: Yhdestä syystä olen superinnoissani pääsiäisestä! Nimittäin töhnämunat!! Viime vuonna koukutuin totaalisesti Lindtin kreemi-suklaamuniin, joita en vielä tänä vuonna ole onnistunt löytämään. Maraboun töhniksiä ostin jo viime viikolla. Oikeasti, jossette ole vielä maistaneet noita kreemitäytteisiä suklaamunia, on nyt ihan viimeistään aika. Ette tiedä miten tekisi mieli ostaa noita kaapit täyteen jemmaan 😀

Aiemmin vinkkasinkin jo siitä koodista Ellokselle, joka antaa uusille asiakkaille -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Koodi tuohon tarjoukseen on siis 379601. Tarjous koskee myös merkkituotteita. Nyt on käytetty tuo tarjous sekä omalta, että Tommin osalta 😀 Juuri nyt on meneillään esimerkiksi huonekaluale täällä, jopa -50% ja kaikki kengät -25% täällä koodilla 375708.

Rentouttavaa viikonloppua!

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Kotikuvia ja juuri nyt mielessä pyöriviä juttuja”

  1. En ollut edes ennen kuullut mistään töhnämunista kunnes viikolla törmäsin johonkin juttuun. Oon yleensä suosinut kindereitä mutta onko noita nyt sitten pakko maistaa kun joka puolella niistä puhutaan… 😀 Onko ne kindereitten voittaneita? 😀

    1. Onhan Kinderit kyllä hyviä, mutta niissä ei ole mun mielestä juurikaan syötävää ja sinänsä harmi kun itsellä ainakin lentää aina ne muovilelut roskiin. Mutta maista oikeasti töhniksiä, jos säkin rakastuisit 😀

  2. Mulla on flunssan ensioireisiin hyvä apu: sinkkisuihke! Maailman paras keksintö! Mullekin puhkesi flunssa tiistai-iltana, jolloin apteekki oli jo kiinni. Keskiviikkona marssin apteekkiin ja ostin sinkkisuihkeen. Tänään ei ole enää flunssaa ollut, eli se meni ohi muutamassa päivässä, kun yleensä kärsin flunssasta vähintään viikon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.