Asukuvia ja parhaita kirppislöytöjä talven varrelta

Talvi on itselläni ehdottomasti asukriiseilyn aikaa. Topptakkiin, pipoon ja talvitöppösiin sonnistautuminen alkaa useimmiten kyllästyttää viimeistään tammikuussa. Nyt kuluneet viikot olen potenut asukriisien huipentumaa, useimmiten olen tallustellut töihin collareissa, joogapantseissa, hupparissa ja pipo päässä. Ulkona vuoraudun mieluiten kaulaliinan alle melkein tunnistamattomaksi, joten välillä on tuntunut, että ihan sama oikeastaan minkä näköisenä lähtee liikenteeseen. No, kai sitä on muutamia kertoja tullut lähiaikoina panostettuakin ja ajattelin tehdä pitkästä aikaa kootun postauksen asukuvista, tässä tapauksessa siis talven asuista. Samalla myös koottuna joitain talven parhaimpia kirppislöytöjä!

Loppuvuodesta tarkeni vielä revityissä farkuissa, mutta nyt pakkasilla on joutunut skippaamaan ne aamulla vaatevalintoja tehdessä. Tuo ylmusta farkkuhaalari on ollut asuhimotus-listalla jo pitkään, kohta varmasti rohkenen ottaa senkin käyttöön taas, samoin kun muut revityt vaatekappaleet 😀

Tällä viikolla korkkasin muuten ekaa kertaa tennarikauden kuukausiin! En malta odottaa, että pääsen käyttämään muitakin kenkiä kun näitä iänikuisia kuvissa näkyviä, tai sitten niitä UGGseja tai kumisaappaita. Huhtikuuta odotellessa 😀

Tämä keltainen villapaita ei ole sinänsä kirppislöytö, mutta 2nd hand jokatapauksessa. Yksi niistä vaatekappaleista, joita viime kesänä kaivoin äitini vanhoista vaatekasseista.

Tuo kolmen euron villatakki on ollut kiva lämmike varsinkin kotona. Sen olen todennut, että varsinkin villapaitoja ja neuletakkeja on mitä paras bongailla kirppikseltä! Materiaalit ovat usein hyviä ja hinnat edullisia.

Tuo villahame oli kyllä niiiin loistava löytö!! Muistaakseni maksoin tuosta 3 euroa ja olen yrittänyt bongailla muitakin villahameita, tuloksetta. Nyt olen jo pitkään metsästänyt semmoisia kashmirhousuja, vähän olohousun tyylisiä villahousuja. Eka ajattelin, että maailman helpoin homma varsinkin kirppikseltä, mutta juu ei.. Eilen vihdoin ja viimein löysin netistä juuri semmoiset mitä olinkin etsinyt, toivotaan että myös istuvat hyvin.

Marimekon raitamekosta olin superinnoissani! Maksoin tästä muistaakseni 8 euroa, enkä malta odottaa, että pääsen yhdistämään tätä keväällä ja kesällä nahka/farkkutakin ja tennareiden/flipflopien kanssa.

Kuvan poolomekko oli muistaakseni myös joku muutaman euron löytö ja materiaali villaa. Tai siis oikeastihan tämä on isokokoinen paita, jonka nyt vain sovelsin mekoksi. Rakastan kuitenkin tämmöisiä todella simppeleitä ja helppoja vaatteita.

Varmasti parhaimmat kirppislöytöni tänä talvena ovat olleet juuri hameita. Mokkahame, villahame ja nahkahame. Kevään tullen olen jo hieman yrittänyt bongailla jotain kevyttä kesähametta, kirppishän on semmoisten bongailuun muuten ihan ykköspaikka! Musta mokkahame on myöskin löytö Fredan UFFilta ja taisin maksaa tästä 5 euroa. Taisi olla jonkun kotimaisen merkin valmistamakin vielä, kuten muuten myös tuo villahame.

Tässä asussa ei kylläkään ole mitään kirppislöytöä, mutta tuo villapaita on se omatekemä muutamien viikkojen takaa 🙂

Mistä asusta te tykkäätte eniten?

Itse valitsen suosikiksi joko vikan pinkillä villapaidalla tai kokomustan mokkahame-asun.

 

 

10 vastausta artikkeliin “Asukuvia ja parhaita kirppislöytöjä talven varrelta”

 1. Vitsit miten upeita kirppislöytöjä ? tuli ihan himo päästä kirppiskierrokselle. Suosikki on kuitenkin tuo ihana itse tekemäsi neule. Kaikki muutkin asut on kyllä tosi kivoja ?

  1. No eikö! Enkä itse siis ennen löytänyt kirppiksiltä MITÄÄN! Jos asustat Helsingissä, niin suosittelen Fedan UFFin Trendi-osastoa! 🙂

 2. Kirppislöytöjen tekeminen on ihan parasta, siitä tulee niin hyvä fiilis kun löydät edullisesti jotain mitä etsit ?? Mielestäni paras asu on tuo viimeinen pinkillä paidalla. Ja Marimekon raitamekko oli myös kiva ? Ihanaa kevään odotusta!?
  -Elina

  1. Ehdottomasti!! nyt oikein harmittaa kun en ole hetkeen oikein löytänyt mitään 😀 Kiitos ja ihanaa kevään odotusta sinulle myös <3

 3. Kokomusta on kyllä aina niin siisti ja kiva! Tykkään siis siitä eniten. Tuli ihan himo itsekin käyttää jotain hametta 😀

 4. Mahtavia löytöjä olet tehnyt!! Kivasti koottu kirppisaarteet tähän samaan postaukseen, tykkäsin! 🙂 Suosikki näistä taitaa olla tuo kokomusta asu.

  Kiitti myös kirpparivinkeistä! Nämä pitää muistaa seuraavalla Helsingin reissulla. Miten mulla onkin jäänyt nuo UFFin liikkeet koluamatta?? Asia täytynee ehdottomasti korjata 🙂 Olen muuten huomannut saman että laadukkaita neuleita kantsii kyllä bongailla second handina, voi tehdä tosi hyviä löytöjä!

 5. Voi että, kirppikset on niin parhaita! Mä ostin just 15eurolla hirveän kasan vaatteita ja olin niin onnellinen 😀 ja en oo ehtinyt kommentoida noihin aiempiin postauksiin, mut pakko sanoa että teidän koti on niin kodikas! Siis niin paljon kutsuvamman näköinen kuin ne kokovalkoiset mitä näkee ihan liikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.