Viikkoni puhelimen läpi

Uusi viikko ja uudet kujeet! En ole kai hetkeen tehnyt viikko kuvina-postausta, mutta nyt voisi olla semmoisen vuoro. Kärsin koko viikonlopun flunssan lisäksi järkyistä allergiakohtauksista, tänään viimeinkin sain haettua apteekista lääkkeet. Se on ihan kamalaa kun silmät kutisee, nenä vuotaa ja aivastuttaa ainakin kymmenen kertaa putkeen. Olen lapsesta saakka ollut tosi herkkä pölylle sun muulle, en tiedä mistä ihmeestä nämä viikonlopun megakohtaukset johtivat juurensa..

Kytevän pöpön vuoksi olen pyrkinyt ottamaan pari viikkoa hieman löyhemmin liikunnan puolesta, mutta viime tiistaina kävin Shalan voimakas flow-tunnilla, joka oli niin ihana! Shalassa on kyllä viihtyvyys kohdillaan ja olen rakastunut viimeaikoina juurikin flow-joogaan. Nuo tiistain tunnit noudattavat aina tiettyä teemaa, viime viikolla oli teemana sydän, huomenna detox. Olo oli tunnin jälkeen jopa euforinen! Toivottavasti pääsen taas viimeistään ensi viikolla taas mukaan tunnille.

Kerroinkin Instassa suoristaneeni viime viikolla hiukset ekaa kertaa varmaan kuukausiin. Mennyttä ovat taaperoäitinä ne arkiaamut kun olisi mahdollista pestä hiukset, laittaa täysi meikki ja vielä muotoilla tukka! Näin siis ainakin meillä, mielellään resurssoin nuo aamun hetket johonkin muuhun, joka säästää aikaa päivän loppupäästä, kuten esimerkiksi töiden tekemiseen. Hassua, kuinka asiat, kuten hiusten fiksaaminen ja meikki, ovat nykyään ihan toissijaisia. Ennen muotoilun hiukset aina ennen töitä, enkä olisi hevillä lähtenyt töihin ilman meikkiä.

Tämmöinen pieni sirkustaiteilija hyörii meidän perheessä. Sen voin kertoa, että tätä taaperoa saa vahtia kyllä ihan joka hetki. Milloin ollaan raahaamassa keinuheppaa omasta huoneesta ja halutaan seistä sen päällä, milloin taas haetaan koirien kupeista nappuloita ja syötetään niitä hauvoille (tai heitellään ympäriinsä) tai muuten vaan tyhjennetään esimerkiksi lipaston laatikoita vaatteista 😀

Weleda yllätti torstaina aivan ihanalla naistenpäivän yllärillä. Aivan ihana kimppu kukkia ja Almond Sensitive-sarjan tuotteita <3

Eilen vierähti 3h Shalan Lightfulness-retriitillä, jonne pääsin toisen kurssin pitäjän Juuli-Marian kutsumana. Tuo Lightfulness-metodi on nimittäin kiinnostanut jo pidempään.  Retriitit on tähän mennessä järjestetty kerran kuussa, aina tietyn teeman ympärille. Ohjelma on todella lempeän jooga ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksen yhdistelmä. Eilisen teemana oli ihmissuhteiden syvällisempi merkitys ja se, kuinka elämänkokemukset kasvattavat meitä, kuinka kaikella on joku syvempi tarkoitus. Itse oivalsin muutamia juttuja tuon kolmen tunnin aikana ja muistiinpanojakin tuli tehtyä ahkeraan. Täydellisen rentoa ohjelmaa sunnuntaille siis 🙂 Kevään viimeinen retriitti järkätään 22.4 ja teemana tuolloin onnellinen elämä. 

Tässäpä muutama poiminta viime viikolta. Kuviin olisi voinut mahtua myös kaksi Naughty BRGR:issa syötyä hampparia (sanoinhan jo aikaisemmin, että järjetön hampparihimo piinaa!) ja vaikka mitä muuta hömppää, mutta näillä mennään 😀

Tsemppiä maanantaihin!

 

4 vastausta artikkeliin “Viikkoni puhelimen läpi”

  1. Ah, tuo tyhjennysvaihe 😀 Jatkuu siis ties kuinka pitkään. Meillä tyhjennetään lehtikori, vaatekaappeja, ruokakaappi… 😀 Nyt on kyllä tullut hieman takaisinlaittovaihettakin.

  2. Voihan taapero <3 meillä on harrastettu samaa jo ihan liian pitkään 😀 vähänkö kuulostaa mielenkiintoiselta tuo retriitti ja nuo erilaiset joogat missä käyt! Olis niin kiva päästä kokeilemaan, mä en edes tiedä mitä joogaa tuo on missä itse käyn (nukkumassa) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.