Sisäisen viisauden kortit

Pari viikkoa sitten hetken mielijohteesta ostamani intuitiokortit aiheuttivat melkoisesti mielenkiintoa esiteltyäni ne Instagramin puolella ja IG-stories esittelyn lisäksi ajattelin esitellä kortit myös ihan omassa postauksessaan. Siis mitkä ihmeen intuitiokortit?!

Ihan alkuun: Ei, kyseessä eivät ole tarot-kortit tai mitään taikuuteen tai noituuteen liittyvää. Hihhulijuttu kyllä, mutta niistä minä tykkäänkin. Sikäli hassua, että itse korttien osto oli todella intuition saattelemaa. Olin käynyt aikaisemmin hypistelemässä näitä kerran kaupassa ohimennen, mutta silloin en raaskinut kortteja ostaa. Kävelin eräänä päivänä Fredalla tuon samaisen liikkeen ohi ja päätin astua sisälle. Silmiin osuivat taas kerran nämä kortit ja tuli semmoinen fiilis, että nyt minä ostan nämä. Kassan kautta ulos ja kortteja hypistelemään!

Nämä kortit ovat tarkoitettu sisäisen viisauden, oman intuition vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Selkokielellä siis saada sinut ajattelemaan tiettyjä asioita syvemmin, kuuntelemaan sydäntäsi ja unelmiasi, sekä rohkaista näiden ajatusten avulla toteuttamaan niitä konkreettisesti omassa elämässäsi. Kortit voivat antaa vastauksia mieltä askarruttaviin aiheisiin tai vaihtoehtoisesti johdattaa sinut ajatuksen polulle jonkin murheen tai mielessä pyörivän ajatuksen kanssa. Itselläni on nämä Viisas elämä- kortit, jonka pakka sisältää 44 erilaista korttia. Kaikki kortit ovat hyvän mielen kortteja, eikä näistä takuuvarmasti tule mitään ”katastrofi tulossa tänään”-juttuja eteen.

Korttien käyttötapa on vapaa. Esimerkkejä käyttötavoista ovat vaikkapa nämä:

Päivän kortin poimiminen. Tätä teen usein itse, esimerkiksi aamuisin. Valitsen pakasta yhden kortin, joka antaa sille päivälle mietittävää tai jonkinlaisen ohjeen. Kortti voi ohjata kuuntelemaan sydäntään, muistamaan läheisiään tai olemaan ystävä itsensä kanssa.

Tiettyyn kysymykseen vastaaminen. Kortilla voi hakea vastausta tai ohjetta tiettyyn aiheeseen tai murheeseen. Onko mielessä pyörinyt asia, jota et osaa ratkaista tai yksinkertaisesti tiedä, miten asian kanssa etenisi? Poimi siihen kortti! Parhaimmassa tapauksessa kortti tyynnyttää mielen ja saa ehkä myös ajattelemaan tuota pulmaa eri kantilta.

Kolme korttia-tekniikka. Korteilla voi ”nähdä” myös menneisyyteen. Voit poimia kolmea korttia, joista ensimmäinen symboloi mennyttä, toinen nykyhetkeä ja kolmas tulevaisuutta.

 

Jos samantyyliset kortit kiinnostavat, niin vinkkaan esimerkiksi näistä Hidasta elämää Stressinhallinta-korteista, joista itse olen jo aikaisemmin haaveillut. Kortit sisältävät helppoja keinoja arjen stressinhallintaan. Semmoisia, joita voi harjoittaa bussimatkalla tai töissä. Lisäksi löytyy myös Voimaa Paranemiseen-kortit, jotka on suunniteltu paranemisprosessin tueksi. Kortin voimaannuttavat lauseet antavat tukea ja tasapainoa arkeen.

Itse olen kokenut intuitiokortit nimenomaan kivana piristävänä juttuna arjessa.  Kortti saa arjen tohinassa hetkeksi mielen muualle ja ajattelemaan syvemmin, parhaimmassa tapauksessa myös oivaltamaan jotain. Suosittelen! Netistä löysin näitä esimerkiksi Viisas Elämä -sivustolta, itse ostin Fredalta liikkeestä, jonka nimeä on ikinä muista (Shine on!). Nyt kun tutkin, niin on näköjään Viisas Elämä-kustantamon oma liike ja myynnissä on vaikka mitä muutakin ihanaa 🙂

Kiinnostaako vai meneekö tämä humpuukki-osastolle?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Sisäisen viisauden kortit”

  1. Kiitos vinkistä! Oon joskus törmänny samantyyppisiin kortteihin joogatunnilla ja jäin silloin miettimään, mistä vastaavia voisi ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.