Näitä odotan keväässä x 6

Viime vuonna saatoin ehkä tehdä vastaavanlaisen Mitä odotan keväässä-postauksen (tai sitten se oli syksy-aiheinen, ei voi muistaa), mutten halunnut kaivaa sitä esille. Olisin pian kirjoittanut tähän kaikki samat asiat. Pääsiäinen on itselleni usein tietynlainen kevään virstaanpylväs ja sehän kolkuttelee jo aivan pian! Siitä intoutuneena ajattelin listailla muutamia juttuja, joita erityisesti odotan keväässä..

Farkut / Wrangler (2nd hand)

T-paita / Monki

Neuletakki / 2nd hand

Tennarit / Nike

Pipo / omatekoinen (ohje täällä)

Ihan ekana tietenkin ulkoleikkejä pojan kanssa. Kävelyitä ja ulkona telmaamista ilman hankalaa toppahaalaria. Ja Linnanmäki!! En malta odottaa. Parivuotiaan kanssa voi tehdä jo niin paljon monipuolisemmin asioita kun yksivuotiaan.

Työpäivät terassilla. Ah!! Tätä odotan niin paljon. Itselleni aurinko antaa niin paljon energiaa, en tiedä onko se horoskooppimerkkini Leijona, joka on tehnyt musta aurinkonarkkarin, semmoinen olen nimittäin ollut aina. Jo pienenä tyttönä rakastin matkustamista, lempparikohteeni olivat Miami ja Kypros, en tiedä mitä kivoja muistoja niistä oli jäänyt, kun ”maijjami” oli niin kova sana (luulin että se oli maa). Tämä siis ehkä 4-vuotiaana. Noh, takaisin aiheeseen! Viime vuonna oli kova tavoitteeni pystyä enemmän bloggaamaan terassilta päivisin, mutta loppupeleissä tuli enemmän vain köllöteltyä ja luettua. Tänä vuonna ostan muuten uuden aurinkotuolin 😀

Samoin myös terassijoogaa auringossa, joka oli viime kesän ihan lempparijuttu. Tein usein terassilla melkein koko bikram-sarjan, välillä jätin pois inhokkiliikkeitä. Juoksulenkkien jälkeen taas vatsoja ja kyykkyhyppyjä omassa pihassa. Pihajooga on oikeasti ihan parasta!

Juoksulenkit. Viime kevään ja kesän kävin kävely- tai juoksulenkeillä useamman kerran viikossa. Talven aikana juoksuinspis on ollut nollassa ja nyt olenkin keskittynyt pääasiassa joogaan ja pilatekseen. Keuhkoni eivät tykkää yhtään kovalla pakkasella juoksemisesta ja myönnän, että tänä talvena olen ollut myös niin vilukissa, ettei ulos juoksulenkille lähteminen ole ihan kamalasti houkutellut. Toivottavasti kuitenkin kevään mittaan saisi taas kunnostauduttua tämänkin jutun suhteen.

Kevään reissu. Pari matkaa on suunnitteilla kevääksi ja alkukesäksi. Lentoja ei ole vielä varattu, mutta suunnitelmien suhteen pitäisi pikkuhiljaa pistää töpinäksi. Edelleen haaveilen tälle vuodelle siitä Italiasta ja Köpiksestä, nämä reissut eivät suuntaudu kumpaankaan. Ehkä vielä joskus..

Pukeutumisen uudet ulottuvuudet. Neljässä vuodenajassa on se ehdoton plussa, että on mahdollisuus pukeutua eri tavoin eri vuodenaikoina. Samalla niitä vuodenaikoja myös arvostaa eri tavoilla myös vaatetuksen puolesta. Keväällä on ihanaa kaivaa kaapeista tennarit, lähteä ulos nahkatakissa, kesällä napata illalla mukaan farkkutakki. Syksyn tullen taas oikeastaan jopa odottaa sitä, että saisi kaivaa kaapista UGGsit jalkaan ja kaivautua pipoihin. Tällä hetkellä odotan eniten juuri tennari- ja nahkatakkikautta!

Itse asu näyttää jotenkin oudolta näissä kuvissa, ei jotenkin yhtään omaa tyyliäni 😀 Jalassa oli kuitenkin tuona päivänä tennarit ekaa kertaa kuukausiin, wuhuu!

Odotatteko samoja juttuja keväältä?

 

Kuvat Jutta

2 vastausta artikkeliin “Näitä odotan keväässä x 6”

  1. Moikka! Ei liity nyt tän postauksen aiheeseen mutta mua jäi kaivamaan että mistä oot löytäny pallon muotosen maljakon joka vilahtaa banaanimuffinssi postauksessa? 😀 Mulla on pinterestissä ihania inspiraatiokuvia kukka-asetelmista sellasessa maljakossa mutten oo vielä mistään löytäny sellasta käsiini!

    1. Heippa! Se on Ellokselta, katsoin niin sitä ei enää löydy. Mutta itseasiassa juuri eilen selasin Jotexilta ja siellä oli melkein samanlainen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.