Testissä 11 sheet maskiä

Syksyllä toteutin viikon sheet mask-haasteen ja nyt olisikin vuorossa jatkoa sille. Sain taannoin ison kasan erilaisia kangasnaamioita testiin ja nyt olenkin vihdoin ja viimein saanut nämä kaikki testattua. Itselläni on ainakin talvikuukausina se ongelma, että iho on pakkasen runtelemana ajoittain elottoman näköinen, siksi pyrinkin pimeänä vuodenaikana panostamaan ihonhoitoon entistäkin enemmän. Noin 1-2 kertaa viikossa hemmottelen kasvojani kangasnaamiolla, unohtamatta tietysti säännöllistä kuorintaa ja muuta hoitoa. Tässäpä siis kokemukseni kaikista näistä erilaisista naamioista.

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask. Kaksiosainen geelinaamio rauhoittaa, vahvistaa ja ravitsee ihoa. Naamion sisältämä etanauute tunnetaan ihoa uudistavasta vaikutuksestaan, itselleni etanatuotteet ovat täysin uusi tuttavuus. Voipi olla, että myös pelollani etanoita kohtaan ( 😀 !!) on syy jonkinlaiseen ällötykseen etanatuotteisiin. Kerta se ensimmäinen kuitenkin. Hydrogel-naamio auttaa tehoaineita imeytymään ihoon perinteisiä kangasnaamioita paremmin. Vaikutusaika tällä on 20-40min, eli hieman pidempään kun muilla sheet maskeillä. Iho oli kyllä tämän jälkeen mielettömän kosteutettu ja heleä! Tätä suositellaankin käytettäväksi erityisesti silloin, kun iho tarvitsee extra-hoitoa. Itse siis laitoin naamion auringonoton päätteeksi Havaijilla. Ainut miinus tulee siitä, että kaksiosaisen naamion alaosa tuntui jatkuvasti lörpähtävän irti samalla kun puuhastelin muuta. Jotkut naamiot kun suorastaan liimautuvat ihoon ainesosien imeytyessä ihoon. Erinomainen tuote jokatapauksessa ja ehdottomasti voisin ostaa jatkossa.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet. Holika Holikan naamiot ovat suosikkeja varsinkin hyvin edullisen hinnan vuoksi. Vitality Panda-naamio kirkastaa ihoa ja lisää sen elinvoimaisuutta. Seerumi sisältää luonnon piitä, joka tehostaa ihon kollageenintuotantoa. Lisäksi niasiiniamidi kirkastaa ja heleyttää ihoa. Tähän naamioon on painettu pikkupandan kasvot ja ette tiedä kuinka hämillään N oli ”mammapandasta” kun laitoin tämän kasvoille. Alkuun ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa, mutta sitten jo hieman hymyilytti. Tämän voisin ostaa uudelleen! 🙂

Berrisom Water Bomb Jelly Mask Moisture sheet mask. Geelimäinen seruumi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja tämä onkin varsinainen kosteuspommi. Naamio pysyi kasvoilla erinomaisesti ja tykkäsin tästä ihan hurjasti. Todellista syväkosteutusta ja hellimistä iholle. After-sun-tuotteena tämä olisi muuten varmasti ihan erityisen hyvä!! Täytyykin joskus kokeilla. Naamion hinta on 4,50€ ja mielestäni todella hyvä hinta-laatusuhde. Jatkossa kiinnostaa testailla myös muita Berrisomin naamioita.

Whamisan luonnonmukaiset geelinaamiot. Lempparini! Whamisan geelinaamioita löytyy eri tarkoituksiin: Ihoa erityisesti kirkastava Organic Flowers Hydrogel Mask, ravitseva ja kosteuttava Organic Fruits Hydrogel Mask ja erityisesti ikääntyvän ihon Organic Seeds Hydrogel Mask. En oikeastaan osaa sanoa, mikä näistä nyt olisi ylitse toisen, mutta kaikki ovat aivan huippuhyviä. Naamio suorastaan liimautuu ihoon ja vaikutusajan kuluessa geeli ohenee ihon imiessä kaikki ravintoaineet itseensä. Tämä toimii oikeasti ja iho on naamion jälkeen kosteutettu ja heleä jopa pari päivää. Aivan must!

Aikaisemmin olen kirjoittanut myös jo varmasti kyllästymiseen saakka Whamisan Kelp Mask-levänaamiosta, johon rakastuin täysillä heti ekalla kokeilukerralla. En osaa päättä kummat ovat parempia, geeinaamiot vai levänaamio? Molemmat jokatapauksessa täyden kympin kasvonaamioita todelliseen koti-spa-hemmotteluun.

Cremorlab Marine Hyraulonic Mask. Tämä on tehokkaasti kosteuttava kangasnaamio, jonka vaikuttavina ainesosina on hyraulonihapon lisäksi planktoni ja chlorella-levä, sekä lisäksi pienmolekyylinen kollageeni, jonka iho kykenee erityisen tehokkaasti käyttämään hyväksi.  Lisäksi naamio rauhoittaa varsinkin kuivuuden aiheuttamaa ihoärsytystä. Naamion kangas on muuten valmistettu eukalyptuspuusta saatavasta ympäristöystävällisestä tencel-kuidusta. Tämä pysyi naamalla todella hyvin, eikä valunut mihinkään! Hinta yhdelle naamiolle on 6€ ja sanoisin, että tämä on parhaimpia perinteisiä kangasnaamioita, joita olen testannut. Toki hinta on joitain merkkejä korkeampi.

Skin79 Glacial Water-naamio. Pakko sanoa, että tämä ei vakuuttanut pysyvyyden puolesta. Kaikista näistä naamioista, pysyi tämä kasvoilla huonoiten. Yhtään ei voinut liikkua tai puuhailla, mutten tämä lähti heti repsottamaan. Osa naamioista kun pysyy kuin liimattu. Iho oli kyllä kosteutettu ja virkistynyt tämän jäljiltä, mutta kankaan pysyvyyttä voisi kyllä kehittää! Tosin, joku muu voi tykätä tästä, ehkä vika oli vain minussa? Tämä on nimittäin elevenin myydyin kangasnaamio. Hinnaltaan tämä on vertailun edullisimpia, 2,30€. Toimivuus oli kyllä hyvä, mutta olisi ehkä pitänyt olla enemmän paikallaan 😀

KOCOSTAR Foot Moisture Pack-kosteussukat. Nämä ovat siis kosteusnaamio jaloille, kaikkea sitä keksitäänkin. Olen itse todella laiska hoitamaan jalkojani, joten tämäntyyliset helpot vaihtoehdot ovat todellinen pelastus omalla kohdallani! Sukat vaan jalkaan vaikuttamaan ja sillä aikaa voikin tehdä muita hommia. Ja pakko sanoa, että tämä oli niin kätevä! Kosteutussukat olivat mukana Havaijilla ja kuinka kätevää oli chillailla samalla kun jalat saavat kosteutusta 😀 Tämä on erinomainen käytettäväksi juuri sen jälkeen kun on kuorinut jalat perusteellisesti noilla kuorintasukilla.

KOCOSTAR Foot Peeling Pack-kuorintasukat. Tämän kuorinnan tein ennen lomaa kun halusin kaikki kovettumat veks. Aikaisemmin olen testannut CCS:n vastaavanlaisia kuorintasukkia viime vuonna ja tykästyin niiden helpppouteen kovin! Näillä nimittäin lähtee sen verran tehokkaasti kovettumat sun muut (ainakin itseltäni), ettei jaloilla ole tarvetta kuorintaan ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen. Ihan totta! Varsin helpolla siis pääsee, enkä jatkossa aio itse kyllä kuoria jalkojani muulla kun kuorintasukilla 😀 Sukkien kuorivana ainesosana toimivat luonnolliset hedelmähapot. Sukat laitetaan siis jalkoihin vaikuttamaan 90minuutiksi, jonka jälkeen jalat huuhdellaan. Iho alkaa kuoriintumaan noin 5 päivän päästä ja kestää useita päiviä. Ihan juuri ennen rantalomaa tätä ei siis kannata tehdä. Nyt kevään tullen alkaa muutenkin olla ajankohtaista päivittää jalat kuntoon kevätkengille.

Erityisesti näistä viehätyin MISSHAN naamioon, samoin Cremolabin naamio oli täydellinen. Edullisemmista naamioista suosittelen edelleen Holika Holikaa! Ja jos haluat panostaa, osta ehdottomasti testiin Whamisaa 🙂 Jos kangasnaamiot yleisesti kiinnostavat, löytyy koko valikoima niitä täältä!

Sain teille myös jakoon alennuskoodin elevenille: Koodi IINES11 antaa -11% alennuksen koko valikoimasta (ei koske Olaplexia) ja on voimassa 31.3 saakka.

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

4 vastausta artikkeliin “Testissä 11 sheet maskiä”

 1. Iines,
  Tsekkaappa semmoinen nettisivu kun http://www.yesstyle.com
  Sieltä löytyy iiiiiiiiiiso valikoima mm.korealaisia ja japanilaisia ihonhoitotuotteita sekä meikkejä.
  Itse olen tuolta tilannut muutamaan otteeseen ja täytyy kyllä suositella. Nopea toimitus, halvat hinnat ja laadukkaita tuotteita! Itse tykkään etenkin, että melkein kaikissa foundationeissa spf50!
  Omia suosikkeja ovat mm. Cosrx AHA&BHA toner, Skinfood Black sugar mask sekä The Chokchok green tea watery cream.:)

   1. Ollos hyvä! 😀 Sieltä kyllä löytää aikamoisia helmiä. Jotkut tuotteet on ehkä hieman outoja meille länsimaalaisille, kun Aasiassa kauneusstandardit on niin erilaiset. Mutta silti hyvin soveltuu meillekin..Tosin ehkä ne kasvon vaalentavat voiteet jätän kuitenkin ostamatta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.