Maaliskuun kivoin asu ja muita mietteitä

Tänään olisi taas vaihteeksi asukuvien aika. Itse olin erityisen innoissani tästä asusta, koska a) päällä oli vaihteeksi joku muu takki kun se iänikuinen Peakin pitkä turvatoppis b) tennarit!! Wuhuu! Ja tietysti revityt farkut, eikä edes palellut. Pipo pysyy edelleen sinnikkäästi päässä. Jos viime viikolla vielä ankeilin, niin nyt mennään jo huomattavasti aurinkoisemmissa merkeissä, sitkeästä pöpöstä selvitty ja sitä rataa. Itselläni tuppaa menemään mieli heti jotenkin maahan jos on sairaana, kaikki tuntuu maailmanlopulta ja varsinkin kotona jumittaminen on turhauttavaa.

Minua IG:ssä (@iines) seuraavat saattoivat bongata storiesissa, että aloitin eilen vuosien jahkailun jälkeen oikomishoidon 😀 Viestienne perusteella yllättävän moni on harkinnut samaa ja prosessista on tulossa postaus, luultavasti ensi viikolla. Nyt eka yö takana ja olisin kuvitellut, että tämä olisi jotenkin rasittavampaa. Halpaa hommaahan tämä ei ole, mutta jos aihe kiinnostaa, niin stay tuned.

Olen käyttänyt kuukausitolkulla samaa laukkua, tai oikeastaan kahta. Niitä Rebecca Minkoffin shoppereita, ensin sitä harmaata ja nyt mustaa. Mukana täytyy kantaa päivittäin yllättävän paljon tavaraa: Läppäri, kalenteri, laturit, tietty kaikki muu yleinen sälä ja niinä päivinä kun kamera kulkee mukana, niin saa yllättävän paljon lisäpainoa laukkuun. Melko rajalliset ovat siis laukkuni, joihin saisin kaikki nämä romppeen mahdutettua, siispä olin tässä taannoin niin innoissani kun ei tarvinnut kantaa matkassa läppäriä ja nappasin Balenciagan olalle. Olen jopa miettinyt ostavani jonkun virallisen läppärilaukun, ihan vain siksi, että saisin taas kesän tullen kaikki muut laukut käyttöön. Löytyykö niitä edes tyylikkäitä? 😀

Takki / Zara

Pipo / H&M (ikivanha)

Farkut / H&M

Laukku / Balenciaga

Musta neule / itse tehty (ohje täällä)

Hanskat / Sauso

Tennarit / Vans (nämä)

Tässäpä tosiaan päällä myös tuo kuukausi sitten valmiiksi saatu todella edullinen (ja langan puolesta se hieman ärsyttävä) dropsin neulepaita. Langat tähän kustantivat tosiaan reilun kympin ja odottelen edelleen Adlibriksen tilaustani, jossa on tätä samaa valkoisena ja laventelinsinisenä, ajattelin tehdä niistä tuplana jonkun freessin kevätpaitulin kun langat olivat vielä tarjouksessa reilun 2€/kerä. Tähän mustaan tuli siis 5 kerää ja lanka on tämä. Ohjeen linkkasin tuossa hieman ylempänä 🙂 Tämä on hurjan pehmeä käytössä ja lämmin, vaikka onkin melko ohkainen. Neuloksen kanssa täytyy olla vain hieman varovainen, ettei tartu mihinkään ja lähde katkeilemaan, lanka kun on melko hentoa.

Jokatapauksessa, olen nyt viikon odottanut tilaustani ja alan olla jo aivan kärsimätön kun bubblegum-pinkki neulemekko seisoo vaiheessa! Ja noin muuten on käsitöiden saralla tulossa niin siistejä kokeiluja (jos siis edes onnistun), en malta odottaa, että pääsen näyttämään teille. Kunhan nyt edes pääsen alkuun, vasta eilen kävin tarvikeostoksilla..

Huomenna olisi muuten vuorossa postaus kristalleistani, joten pysykäähän (kaikki te edes vähän hihhulimieliset) kuulolla! <3

 

Kuvat Jutta

Sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Maaliskuun kivoin asu ja muita mietteitä”

  1. Ah, täälläkin odotellaan kuumeisesti adlibriksen tilausta. Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin odottaa lankoja. En malta odottaa sun toista mekkoa 😀 Pakkohan tässä olis sitten mekkokin neuloa heti villapaidan jälkeen 😀

    1. Eikös!! Juuri pari viikkoa sitten Zarasta 🙂 Oli (Aleksilla) vikoja, mutta kurkkaa verkkokauppa tai jos on mahis käydä muissa liikkeissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.