Täyden kympin luonnonkosmetiikkaa Havaijilta

Yleensä uudet ihonhoidon tuotteet päätyvät jonon perälle odottamaan vuoroja avattujen tieltä. Tällä kertaa en kertakaikkiaan malttanut olla testaamatta heti näitä uutuuksia, siis havaijilaista luonnonkosmetiikkaa! Kuulin jo aikaisemmin Jolielta, että tämmöisiä on keväällä tulossa ja ehdin Leahlani Skincaren tuotteita jo googlatakin. Wow, kerrankin siis kosmetiikkaa, joka jo ennen kokeilua aiheuttaa jo ennakkoon aitoa innostusta! Ja nämä ovat oikeasti todella ihania. Jos etsit ihonhoidolta astetta trooppisempaa vaihtoehtoa, harkitse näitä.

Itse en yleensä juurikaan kiinnitä huomiota kosmetiikkatuotteiden pakkauksiin, mutta olen todennut, että välillä tulee eteen poikkeuksia, jotka erityisesti kiinnittävät huomion. Kuten nyt vaikka nämä. Jos itse perustaisin kosmetiikkasarjan, voisin kuvitella, että tekisin juuri tämmöiset tuotteet. Siis jos nyt ekana tätä ulkonäköseikkaa miettii. Turkoosia, pinkkiä ja ripaus paratiisia, ah 🙂

Testasin näitä kahta sarjan tuotetta ja tässäpä hieman kokemuksia..

Leahlani Mermaid Face Mask on todella tujua kamaa. Superfoodeja, kuten klorellaa ja spiruliinaa sisältävä naamio tasoittaa ihon sävyä, hillitsee epäpuhtauksia ja lukitsee kosteuden ihoon. Naamio on koostumukseltaan todella tuhtia ja reilun pähkinän kokoinen nokare riittää hyvin koko kasvoille. Sekaan suositellaan sekoitettavaksi hieman vettä, jotta koostumuksesta saa juoksevamman. Kasvojen iho on tämän jäljiltä todella sileä, puhdas ja hehkuva. Sanoisinko, että erityisen hyvin tehon varmasti huomaa jos ihossa on epäpuhtauksia. Ja hei, kuinka ihana nimi: Merenneito-naamio <3

Leahlani Bless Beauty Balm – kauneusbalmia voit käyttää moneen tarkoitukseen. Esimerkiksi puhdistamaan ihoa meikistä tai tujuna kosteusvoiteena. Balmi sisältää yhdistelmän luonnollisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja luomulaatuisia kasvivoita, jotka hellivät ihoa tehden siitä silkkisen pehmeän ja kosteutetun. Sopii käytettäväksi myös täsmätuotteena pienemmille alueille, kuten kuiville huulille tai kynsinauhoille. Tämä oikeasti suorastaan sulaa ihoon. Täydellinen! Kuulemma monet Leahlanin asiakkaat ovat koukuttuneet tämän tuoksuun ja nyt toiveisiin on vastattu hajuvedellä, joka on samaa tuoksua. Ensin mietin, että mitä ihmettä, tämä tuoksuu todella erikoiselta.. Ekan kokeilun jälkeen olin kuitenkin itsekin koukussa tuoksuun ja tässä malttamattomana odottelen, että se hajuvesi tulee Suomeen myyntiin :’D

Molemmat näistä saavat ehdottomasti kympin arvosanan. Jos mieli haikailee Havaijille, kokeile lievittää matkaikävää havaijilaisella luksuskosmetiikalla <3 Koko tuotevalikoima Leahlania löytyy täältä. Ainiin ja Joliella muuten vielä tänään ale ja tuotteita jopa -30% 🙂

Tuliko jollekulle toisellekin näistä kamala matkakuume?

 

Tuotteet saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.