Arkikuvia X 5

Kivaa uutta viikkoa! Outoa, että ollaan taas tiistaissa pyhien jäljiltä. Pääsiäinen meni meillä varsin rentouttavissa merkeissä (eli pääasiassa kotona), kuinkas teillä? Söimme pirusti suklaata, kävi kylässä vieraita ja yksinkertaisesti hengailtiin perheen kesken. Pidin vapaapäivien aikana myös hieman paussia blogista ja yleisesti somesta, välillä kaipaa niitä päiviä kun et jatkuvasti istu siinä läppärin edessä naputtamassa. Kevennyksenä uuteen viikkoon ajattelin taas vaihteeksi tehdä tämmöisen viikko puhelimen kautta-pläjäyksen ja kuulumisia.

Olin niin innoissani kun meillä kävi toissa sunnuntaina virpojia!! Poika kainaloon ja ovelle. Lupasin jo pojalle, että ensi vuonna mennään yhdessä virpomaan. Ellei ala ujostuttamaan 😀

Huhtikuu, hurjien muutosten aikaa.. Nimittäin aurinko! Kevät tekee tuloaan ja huomaan itsekin, että lisääntynyt auringonvalo on tehnyt ihmeitä myös itselleni. Vihdoinkin myös muussa kun migreenin ja järkyttävän väsymyksen muodossa. Aamuisin herää huomattavasti aikaisemmin ja pirteämpänä, myös pieni herra. Varsinkin viikonloppuisin kun saisi nukkua myöhempään. Poikkeus tietysti tänään kun piti oli lähtö tarhaan, toista ei meinaa saada ylös niinkun millään. Mikä siinä onkin? Siis aina! 😀 Kuukauden päästä on hyvällä lykyllä päästy lumistakin jo eroon, wuhuu! Kävin viime viikolla Shalassa tason 2-3 flowjoogassa ja pakko sanoa, että jos haluat tunnille, jossa hiki virtaa ja on oikeasti haastetta, suosittelen tuota maanantain tuntia. Huhhuh!

Hetken mielijohteesta ja keväthuuruissa päätin myös pitää hetken taukoa ripsenpidennyksistä. Vähän pelotti arkiaamut ripsarisähläyksen kanssa, mutta toisaalta odotan innolla myös uusien ripsivärien testailua. Työkaveri (=mies) myös ehdotti meikittömään lookiin siirtymistä, täytyypi harkita 😀 Syynä ei ollut se, etten olisi pidennyksistä pitänyt vaan enemmänkin se, että olen pyrkinyt hetkeksi karsimaan pois menoja ja ottaa enemmän aikaa itselleni ja perheelle. Samalla toki kiva antaa omien ripsien hieman hengähtää. Ripsiseerumi lähtikin jo heti ahkeraan käyttöön, samoin olen iltaisin hieronut ripsiin myös risiiniöljyä. Voi olla, että käyn nyt keväällä kokeilemassa sitä Yumi-kestotaivutusta, jota harkitsin jo joskus ajat sitten. Hiustenpidennystenkin kanssa on tullut joku ihme ahdistus ja aloin viikonloppuna repimään sinettejäkin irti. Tuli vaan fiilis, että haluaa kaikesta ylimääräisestä eroon. Viime viikolla oli pakko päästä kivikauppaan. Kaipasin jotain uutta piristystä ja ette usko, mukaan lähti kaksi aurinkokiveä. Juuri niitä kaipasinkin, valoa ja aurinkoa.

Naperolla muuten tässä minun vanha retro-college! Ihan parasta pukea välillä pieni omiin vanhoihin vaatteisiin 🙂

Viime viikkojen parhaimpia juttuja on ollut myös Isänmaan puolesta uusin tuottis. Meidän aivan ehdottomia lempparisarjoja, vaikka pitkään ajattelin sen Netflix-kuvakkeen perusteella, etten ikinä voisi kiinnostua sarjasta, jolla on jotain tekemistä sota-teeman kanssa. Vaikka tuotantokausia on tullut jo useita, on jokainen oikeasti onnistunut olemaan aina yhtä jännittävä. Suosittelen hurjasti, tähän jää nimittäin koukkuun. Katsottiin tuo tuottis läpi muutamissa päivissä ja nyt aivan tuskaisena odotellaan taas uusia jaksoja. Onko kellään heittää hyviä sarjavinkkejä? Saakohan mistään katsottua edelleenkään Sillan uusinta kautta?

Aurinkoista tiistaita!! 🙂

 

2 vastausta artikkeliin “Arkikuvia X 5”

  1. Mä en oo ehtinyt lukea aikoihin sun blogia! Nyt piti lukea kaikki vanhat kun kerrankin oli aamulla aikaa 😀 mäkin oon niin paljon pirteämpi ollut nyt viime aikoina, mut toisaalta töiden alkaminen voi myös vaikuttaa siihen! Mun tekee nyt niin mieli kokeilla havaijilaista luonnonkosmetiikkaa ja käydä kivikaupssa, täytyy kyllä perehtyä mistä täältä päin löytyisi 🙂 ihania juttuja!

    Jotkut on kehunut et se uusi kotimainen Karppi olisi tosi hyvä sarja, itse oon katsonut lähinnä jotain hömppää viime aikoina 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.