Miten menee? Ja vähän myös ehkä reissuturinoita

Huomenta! Viimeinkin olisi aika kuulumisille, päätin nimittäin viikonloppunakin viettää pitkästä aikaa kaksi päivää ”blogivapaata”. Ja mitäs se sitten meinasikaan? En julkaissut postauksia, mutta kuvasin ja setvin kuvasaldoa, sekä hommailin muita blogijuttuja yhteensä varmasti yhden kokonaisen työpäivän verran. Se joka sanoi, että bloggaaminen on helppoa hommaa ja vielä semmoista, joka ei vie aikaa, niin ei ole kyllä itse kokeillut. Varsinkin kun yrittää kokopäivätyön ja perhearjen ohessa säätää, älkää siis ihmetelkö jos joskus tulee yksittäisiä päiviä kun postausta ei tipu. Bloggaajalla kun ei vapaapäiviä tunneta. Silti tämä on ihan parasta hommaa! Olen yrittänyt olla stressaamatta vähemmän kaikesta blogiin liittyvästä, joten aina ei ole niin vakavaa, vaikkei juuri sillä sekunnilla saisikaan jotain käsityöohjetta ulos 🙂

Lähden ensi viikolla lomalle ja sen jälkeen onkin Tommin vuoro lomailla. Vietän muutaman viikon etäillen pojan kanssa ja sitten Portugalista käsin. Ihanaa kun saa pientä vaihtelua arkeen! Ja toivon mukaan myös hieman korkeammat lämpöasteet kun täällä meillä. Edessä muutaman viikon päästä myös ihkaeka lentomatka naperon kanssa kahdestaan. Iik! Hyvin se varmasti menee, tuommoisen villi-veikon kanssa se vaikein homma on varmaankin se paikallaan pysyminen. No, pakko taas ladata iPadiin tarpeeksi akkua ja hyvät pelit kehiin 😀 Jos teillä on jotain hyviä viihdykevinkkejä, niin kertokaa! Maissinaksut voisi olla aika kova (tosin niillä saa pelattua aikaa sen max 30min), pehmolelut, käsinuket, kirjat sun muut on täällä semmoisia, joista poika suunnilleen pyörittelee silmiään jos yrittää niillä hassutella. Paitsi yksi kirja, jossa on muttereita, kaivinkoneita, traktoreita ja kaikkea, jonka luultiin olevan epäkiinnostavaa, mutta siitä kehkeytyi ihan lemppari. Harmi, että kyseinen kirja on tällä hetkellä noin kuudessa kappaleessa..

Tähän mennessä olemme lentäneet kaikki lennot perheenä ja varsinkin pitkillä lennoilla on hyvinä puolina a) lapsi usein nukkuu ainakin osan matkasta (TAI vaihtoehtoisesti kiukuttelee yliväsyneenä, kunnes tunnin sylissä keinuttelun jälkeen nukahtaa) b) voi puolison kanssa vaihdella hoitovuoroa, jolloin toinen voi hyvällä lykyllä nukkua tunnin-pari. Kamalin skenaario olisi päästä perille kaukokohteeseen, jossa molemmat vanhemmat olisivat silmät ristissä aikaerosta ja valvomisesta, lapsi taas pirteä kun peipponen 😀 Onneksi kyse on vain melko lyhyehköstä, muutamien tuntien lennosta kahdestaan, joten en nyt oikeasti koe siitä mitään erityisiä paineita. Onneksi lentokoneet ovat pojan mielestä ihan paras juttu (osaa näyttää hienosti miten lentokone lentää taivaalla), joten ehkäpä tulevat lennot menevät sitten fiilistellessä 😀

Tässä asukuvat, joiden suhteen ensin harkitsin, että julkaisenko ollenkaan. Näytän aivan zombielta, mutta menkööt tämän kerran. En tiedä olenko iloinen vai surullinen siitä, että UGGs-kausi alkaa olla lopuillaan. Todennäköisesti ikävöin jo kesäkuussa niiden perään, vaikka talvi saakin puolestani pysyä poissa. Viime viikot onkin käppäilty varsin tyylikkäästi kumppareissa. Todellinen mamma-moment on kun huomaat alkavasi panostaa joka sään kestäviin ulkoilukamoihin. Ensi talveksi täytyy varmaan kaivaa varastosta toppahousutkin pitkästä aikaa, kun pääsee vähän aktiivisemmin jo lumileikkeihinkin lapsen kanssa 😀

Ja hei!! Tänään alkoivat Hullut Päivät! Harmittaa, etten tänä vuonna ehtinyt tehdä postausta omista suosikkitarjouksistani. Hullareiden tarjoukset löytyvät kuitenkin täältä ja ovat käynnissä tästä hetkestä sunnuntaihin saakka 🙂

Aurinkoista keskiviikkoa!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Kuvat Jutta.

8 vastausta artikkeliin “Miten menee? Ja vähän myös ehkä reissuturinoita”

  1. En osaa kyllä kuvitella vielä että kuinka vauhdikasta noi lennot voi olla kävelevän taaperon kanssa 😀 Meille eka lento oli helppoa kun poika ei vielä kävellyt niin aika meni ihmetellessä kaikkea. Kantsii laittaa muutama lelu nyt paria viikkoa ennen piiloon kotona ja ottaa ne mukaan niin ne tuntuu sitten uudelta koneessa. Niillä ehkä viihtyy pitempään tai sitten ei 😀

  2. Itse olen lentanyt yksin 1 v naperon kanssa kaukolentoja. Omien kokemuksien mukaan kaikki hyvat snacksit on pop, myos hyvaksi havaitut elokuvat, telkkusarjat ja peliappsit on hyvia viihdykkeita pikkuselle. Itse myos ostan aina uuden lelun lentokentalta ni siina on sitten ihmeteltavaa vahaksi aikaa lentokoneessa.

    1. Hei totta! Kiitos vinkeistä. Ja vau, propsit kyllä lapsen kanssa kaksin lentämisestä kaukolennoilla! Täytyy käydä ostamassa jemmaan joku uusi jänskä lelu ennen lähtöä 😀

  3. Ei vitsi, tsemppiä jo etukäteen reissulle. Minne pöin Portugalia matka vie? 🙂 mä mietin raskausaikana että ihana sitten beibin kans kaksin lähteä äitiyslomalla reissuun yms…HAH, jo eka reissu Espanjaan 5kk ikäisen kanssa (ja mulla kuitenkin oli apukäsinä äiti ja siskot) osoitti että ne haaveet on aika kaukaisia. Pari viikkoa sitten tultiin Thaimaasta, ekat kaukolennot 1v kans. Yllärihyvin meni, toki miehen kans helppo kun voi just vaihdella syliä, käydä veskissä, syödä vuorotellen yms…mutta tajusin kauhuissaan että imetys loppuu pian (ollut meillä aina helppo keino rauhoittaa poika) – mitähän sitä sitten keksii lennoilla! 😀 en itse tällä hetkellä uskaltais kaksin lähteä, propsit siis sulle!

    1. Lennetään Lissaboniin ja siitä ajetaan sitten Penichen suuntaan! 🙂 Imetys oli kyllä semmoinen ihmepelastus lennoilla, mieskin pääsi yllättävän helpolla vielä siinä vaiheessa ;D Voin sitten jakaa toimia viihdytysvinkkejä täällä, haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.