100% luonnollinen ja hehkuva meikki

Kokeilin taannoin jotain täysin uutta meikin saralla, nimittäin täysin luonnollista meikkiä. Ja tällä tarkoitan luonnollisilla tuotteilla tehtyä, en pelkästään luonnollisen näköistä meikkä, heh. Olen vasta viimeisen vuoden aikana alkanut tutustumaan lähemmin luonnonkosmetiikan meikkeihin ja onnistunut löytämään jo lukuisia suosikkeja. Mikä on tullut suurena yllätyksenä, on se kuinka ihania heleyttäviä ja hehkua tuovia tuotteita löytyy luonnollisena! Ihan pakko suositella RMS Beautyn ja Hynt Beautyn heleytys- ja hehkutuotteita, joita tässäkin meikissä käytin! Eli kyllä, luonnonkosmetiikalla voi saada äärimmäisen kauniin, heleän ja hehkuvan meikin.

En ole itse kovin villi meikkailija, siis semmoinen joka kovin suurella intohimolla lähtisi kokeilemaan hulluja värejä ja tekniikoita. Pelaan varman päälle ja olen jotenkin todella uskollinen ”omalle meikkityylilleni” 😀 Itselläni pääfokus on 1) hehkuvassa ja kauniissa pohjassa (jossa avainasemassa on kosteutettu ja hyvin hoidettu iho!!) ja b) huolitelluissa ripsissä. Eipä sen kummempaa. Välillä haksahdan rajauksiin, mutta nekin jätin tästä nyt pois, koska halusin tehdä meikistä mahdollisimman simppelin ja panostaa juuri pohjaan.

Ja taas pakkauksia, jotka ovat niin söpöjä, että oli ihan pakko kuvata! Hynt Beauty on ihan pure love jo pakkaustenkin perusteella <3

Meikkipohja syntyi seuraavilla tuotteilla:

 

Levitin kosteusvoiteen ja seerumin päälle meikkivoiteen, Juice Beautyn Flawless Serum Foundationin sävyssä Golden tan. Minulla on tästä kolmanneksi tummin sävy ja alkuun mietinkin, että onko se näin ennen kesää vielä iholleni liian tumma. Mutta ei, vaan juuri sopiva. Tämän sävy on muutenkin todella luonnollinen ja vaikka onkin tummimmasta päästä, ei taitu iholla yhtään oranssiin tai punertavaan kuten jotkut meikkivoiteet. Aivan huippu ja suorastaan sulaa ihoon. Helppo levittää myös vaikka kosteusvoiteen sekaan, mikäli haluaa kevyemmän meikin. Koostumukseltaan tämä on melko juoksevaa. Seerumi-meikkivoide on yksi Juice Beautyn myydyimmistä meikkituotteista. Tämä sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää kasviperäisten peittävien ainesosien lisäksi myös ihoa hoitavia ja ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ainesosia. Ihan ehdoton uusi suosikki!

Peiteaineena käytin Hynt Beautyn Perfecting Concealer- nappia sävyssä medium. Sopivan hyvä peittävyys ja koostumus, tykkään kovasti. Tätä ennen vakkarisuosikki on ollut Make Up Storen Cover All mix, jota olen käyttänyt siis vuosikaudet. Nenänpielessäni on muutaman kuukauden ollut pieni punainen arpi jostain näpräämästäni näppylästä, jota olen manaillut kun en ole saanut sitä tuolla MUS:in napilla piiloon. Sitten vaihdan tähän ja tadaa, arpi peittyi!

Pohjan päälle sivelin koko kasvoille Hynt Beautyn Lumiere Radiance Boosting Powder- hehkupuuteria, josta on pitänyt postata jo ikuisuus. En yleensä käytä puutereita ikinä, mutta ihastuin tähän hehkupuuteriin viime syksynä kun ihan sattumalta kokeilin tuota näytekoossa ja yllätyin. Kevyellä sipaisulla tämä tuo iholle kaunista hohdetta, toimii myös esimerkiksi kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jos haluaa iholle kevyttä hehkua.

Viimeistelin pohjan kahdella hehkunapilla, voidemaisella aurinkopuuterilla/varjostusnapilla, RMS Beautyn Buriti Bronzerilla ja saman sarjan Master Mixerillä, jota voi käyttää alueiden korostamiseen tai tuomaan kasvoille hehkua. Nämä ovat siis heleyttäjiä, mutta voidemaisen napin muodossa. Buriti bronzerin sävy on melko ”kylmän ruskea”, eli siis juuri semmoinen mistä ei jää mitään feikki-oranssia tulosta. Jos haluaa todella huomaamattomat varjostukset ja auringonhehkua kasvoille ilman mitään kamalaa bling blingiä, on tämä siihen oivallinen. Tuo Master Mixer taas on hieman monikäyttöisempi ja nimenomaan meikkipussin monitoimituote korostukseen, koko iholle tai sekoittaa mihin vain muuhun tuotteeseen. Nämä ovat muuten ihan hurjan riittoisia! Voin suositella kaikille, jotka etsivät täydellisiä heleyttäjiä, varsinkin luonnollisia semmoisia. Täydellinen parivaljakko kesän meikkipussiin. Näistä on muuten nyt kaksi vaaleampaa sävyä juuri tarjouksessa, tämä ja tämä.

Tässä poskipäillä Master Mixeriä. Tulos ei todellakaan ole mikään överi-glitterinen, vaan nimenomaan kauniin hillitty  🙂

Luomiväreistä käytän pääasiassa vaaleita, kultaiseen ja pronssiin taittavia, melko neutraaleja sävyjä. Esimerkiksi tässä käytetty RMS Beautyn Swift Shadows luomiväri sävyssä Sunset Beach on monikäyttöinen ja sopii sävynsä puolesta luomivärin lisäksi myös puuterimaiseksi korostustuotteeksi. Itse käytin tätä myös kulmaluulle tuomaan valoa.

Ripsivärinä on RMS Beautyn Volumizing Mascara. Luonnonkosmetiikan ripsivärit ovat vielä äärimmäisen vieras alue ja tämä taisi olla toinen testaamani luonnollinen ripsari. Tulos on siisti ja eroteltu, mitään ökynäyttävää tulosta ei tällä saa aikaan edes kerrostamalla, eikä kovin helposti muutenkaan epäsiistiä lopputulosta.

Sitten vielä poskipäille sipaisu puuterimaista aurinkopuuteria, Hynt Beautyn Solare Bronzing Poweria. Täydet pisteet myös tälle! Sanoisinko, että kesällä kun on päivetystä pinnassa, pärjää varmasti pelkällä RMS:n napilla, mutta olen kyllä aurinkopuuteri-muija henkeen ja vereen 😀 Ainakin näin kesän ulkopuolella.

Viimeistelin meikin Tata Harperin Volumizing Lip and cheek tintillä, joka on kevyttä volyymia huulille antava huuliväri, jota voi käyttää myös poskipunana (täytyy muuten testata!). Itselläni on tästä sävy very sweet. Hyvä valinta huolettomaan meikkiin kun haluaa tuotteen, joka on kevyt ja mahdollista levittää pahimmassa tapauksessa myös ilman peiliä.

Ripsiseerumi on nyt muuten taas vaihteeksi kolmatta viikkoa käytössä ja varmaan tässä lähiviikkoina alkaa näkymään jotain tuloksia. Olisi ennen lomaa kivaa ehtiä käydä myös värjäämässä ripset, koska näytän nykyään ilman ripsaria aivan pojalta kun ovat niin vaaleat. Aikaisemminhan olen käyttänyt Plumen luonnollista ripsiseerumia ja varmasti otan sen taas käyttöön kun saan vanhan kulutettua. On muuten ihan huippu ja oikeasti toimiva! Paras tähän asti käyttämäni luonnollinen ripsiseerumi. Tosin, tuloksethan näistä näkyvät vasta 1-2kk käytön jälkeen, joten kärsivällisyys on valttia!

Mikä eniten on yllättänyt näiden tuotteiden kanssa on se kuinka kauniin heleäksi iho näistä jää. Itse haen meikkipohjalta nimenomaan heleyttä ja kaunista hehkua, sitä näillä nimenomaan saa. Lisäksi vielä ilman synteettisiä tai eläinperäisiä ainesosia, tietysti laadustakaan tinkimättä 🙂 Toki hinta on näissä korkeampi kun jossain marketin Maybellinessa, mutta kyseessä on luonnonkosmetiikan selektiivisiä brändejä, joita ei voi verrata markettikamaan tai semi-selektiivisiin.

Jos näistä olisi pakko valita kolme suosikkia, valkkaisin ehdottomasti Juice Beautyn seerumimeikkivoiteen, RMS Beautyn heleytysnapit ja joko Hynt Beautyn heleytyspuuterin tai aurinkopuuterin, hitto kun en osaa päättää!

Hei muuten! Naturellella on meneillään keväthulinat 15.4 saakka ja moni näistä omista tuotteistanikin on juuri tarjouksessa. Koko tarjousvalikoima löytyy täältä.

Mutta mitäs tuumaatte hehkumeikistä?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.