Ihan parhaita juttuja Malediiveilla..

Heippa ja hupsista! Viime viikolla kirjoitin täällä someövereistä ja sen perään tulikin vietettyä muutaman päivän blogiloma. Ups! Ihan vain koska tuntui siltä. Parhaillaan on meneillään neljäs päivä viikon lomasta ja voin kertoa, että olo on rentoutuneempi kuin aikoihin.

 Saavuimme loppuviikosta Malediiveille ja sen jälkeen onkin tullut oikeastaan vain löhöiltyä. Olen ollut viime kuukausina äärimmäisen stressaantunut ja ennen reissua olo oli kertakaikkiaan niin ylivirittynyt, että tein kymmentä asiaa samaan aikaan, silti kykenemättä keskittyä siihen yhteenkään juttuun. Kokoajan oli tehtävä jotain ja rentoutuminen oli jotenkin todella hankalaa. Pelkäsin jo mitä tästä lomastakin tulee, mutta suoraan sanottuna kaikki stressi oli karissut harteilta jo pari tuntia tänne saapumisen jälkeen. Viikko ilman velvollisuuksia, aikatauluja tai mitään pakollista. Sitä on kyllä kaivattu ja voin kertoa, että jos joku kaipaa jonkin sortin hermolomaa, tulkaa Malediiveille 😀

Turha nyt ehkä jaaritella enempää itse loman syistä, en halua tällä erää selventää niitä tänne sen koommin. Näinä päivinä olen kävellyt rantaa edestakaisin, saarta ympäri, kuunnellut musiikkia, keräillyt simpukoita, haahuillut menemään ja lillunut lämpimässä merivedessä. Ei kiirettä minnekään tai väliä kellonajoilla, täällä on oikeasti mahdollista keskittyä oikeasti hetkeen ja sitä olen kyllä tarvinnutkin. Ekana iltana meidät yllätti kamala kaatosade. Olimme menneet hengailemaan rannalla semmoiseen ihanaan ”linnunpesä”-keinuun, joka ei pitänytkään sadetta ihan kokonaan. Pakkohan siitä oli päästä takasin bungalowille, vaatteet kääröksi ja puolinakuna juoksemaan rantaa pitkin. Kylläpä nauratti ja käytiin vielä sateessa pulikoimassa rantavedessä. Tuommoisia pieniä lapsenmielisiä hetkiä tulee nykyään koettua aivan liian harvoin. Elämä on jotenkin vakavaa ja liian aikuismaista, vaikkei sen tietysti pitäisi mennä niin.

Teen kattavamman postauksen myöhemmin, mutta sillä välin ajattelin listata kolme asiaa, jotka täällä ovat ehdotonta parhautta..

 

Hiljaisuus ja rauhallisuus. Rannoilla ei ole juurikaan ihmisiä, mistään ei kuulu melua tai häiritsevää ääntä. Ainoat äänet tulevat laineiden liplatuksesta, aaltojen iskeytyessä kauempana aallonmurtajaan ja palmujen kahinasta. Ei ole kiire minnekään ja arjen murheet unohtuvat hetkessä.

Kauniit maisemat. Siis aivan överikauniit, jotka eivät tule täyteen edustukseensa edes kuvissa. Vasta paikanpäällä näkee sen todellisen kauneuden. Täällä mieli lepää myös maisemien puolesta! Jos täytyisi sanoa kaunein paikka, jossa olen ollut on se ehdottomasti Seychellit tai Malediivit. Vesi on kristallin kirkasta, hiekka vitivalkoista ja vesi lämpöistä.


Helppo matkareitti perille. Kaksi 5h lentoa, joista toinen meni nukkuessa ja täällä ollaan! Aikaerokin vain 2h Suomeen, joten sekään ei ole aiheuttanut päänvaivaa. Alkuun mietin, että onko tämä turhan kaukainen lomakohde viikoksi, mutta oikeastaan aivan loistava! Pidemmällä lomalla voisi aika jopa käydä pitkäksi pelkällä resorttisaarella.

Bonusjuttu: En muista milloin olisin ruskettunut viimeksi näin hyvin. Seychelleillä en ehtinyt juurikaan makoilla auringossa, mutta täällä olin rannalla kävelyn seurauksena ekan päivän jälkeen ruskeampi kuin kahden viikon Havaijin ja Kalifornian reissun lopulla. Säteily on supervoimakasta ja täällä onkin ollut päivittäin pinnassa SK50, jota lisäilen kokoajan.

Aurinkoa ja lämpöä (ehkä myös muutama lahjoitettava pisama) sinne suomeen!

 

Palataan <3

 

6 vastausta artikkeliin “Ihan parhaita juttuja Malediiveilla..”

 1. Täällä ollaan just puhuttu, että seuraava perheen lomakohde vois olla juurikin malediivit! Haluan kuvaamaan ja vaan chillaamaan.

  Ihana, että otit omaa aikaa. Sitä todellakin tarvitsee, ettei pää hajoa lopullisesti. <3 Ainakin meikäläinen hyppi jo seinille ennen tätä lomaa,enkä tiedä kauanko olisi jaksanut ilman tätä reissua.
  Nautiskele ja infoile jos takas suomenkamaralla jaksat joku kaunis pvä kuvailemaan tai kahveelle!

  1. Tänne vaan, kympin suositus ainakin meiltä. Aivan ihana paikka <3 Ihana, että säkin pääsit lomailemaan 🙂 Kahvitteluiden kanssa on jahkailtu ihan liian kauan, pitää oikeasti ottaa nyt heti listalle kun pääsee kotiin!!

 2. Moikka! Ootteko Paradise Islandissa? Mikäli ootte, niin toivottavasti tekisit siitä postauksen 🙂 Kävittekö retkillä tms. Menossa sinne häämatkalle elo-syyskuussa 🙂

  -M

 3. Viime vuosina reissukohdetta pohtiessani Malediivit on aina ollut yksi vaihtoehto. Tämä postaus vain vahvistaa sitä ajatusta että vuoden 2019 yksi reissukohde on ehdottomasti Malediivit! Tälle vuodelle se ei enää mahdu, ikävä kyllä. Mukavaa lomaa, aivan upeita kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.