Laventelineule in action ja vapun kuulumisia

Hei, kuinkas teidän vappu vierähti? Olimme pojan kanssa kahdestaan kotosalla ja pidettiin hurjat vappubileet hauvojen kanssa. Saippuakuplia, ilmapalloja, serpentiiniä, vähän herkkuja ja tietysti hyvää bilemusaa. Napero meni parista tippaleivän murusesta niin sokerihumalaan, että hyppi ja riehui sohvalla kohtuullisen kauan. Aika hurja meininki siis meillä! Harmi ettei kaikessa hulinassa ehtinyt juurikaan kuvia räpsimään.

Ja tämä ei varmasti montaa taaperomammaa yllätä: Pienen ehkä suurin lempparibiisi on Robinin Boom kah.. Jotenkin ajattelin ensin, että ehkä meillä vältytään Robin-manialta, mutta eikö sitä oltu sitten soitettu tarhan diskossa. Tämä siis ilmeni sillä, että Jokereiden pelissä kerran soi taustalla Boom kah. Siitähän vasta riemu ratkesi ja koko ilta meni boom kahia hokiessa, ei ollut epäilystäkään, että tuo on ehkä joskus kuultu aikaisemminkin 😀 Se siis oli myös meidän vappubailujen ykkösbiisi! Vahvasti veikkaan, että tuosta pörröpäästä tulee joku bilehirmu. Niin kamala joraus lähtee aina nimittäin käyntiin melkeinpä mistä tahansa musiikista. Oli sitten soittoääni tai automainos, hahah.


Yhdet ennen lomaa otetut asukuvat löytyivät vielä luonnoksista jemmasta. Viime viikolla elin niin lomakuplassa, että olisi tuntunut oudolta postailla tämmöisiä harmaan päivän asukuvia paratiisirannalta. Näissä tosiaan ekaa kertaa päällä tuo viime kuussa valmistunut laventelineule! Aivan täydellinen kevätneule kaikinpuolin ja himottaisi niin tehdä tämä myös toisessa värissä. Jos tästä innostut, niin olen postannut ohjeen aikaisemmin tänne. Viime viikkojen lempparivaate on ollut mikäs muukaan kuin nahkatakki. Vihdoinkin!

Lomailut eivät suinkaan jää tähän.. Ensi viikoksi suunnataan Portugaliin ja edessä onkin pari etätyöviikkoa (toivottavasti) hieman Suomea lämpimämmistä oloista. Tämä viikko meneekin sitten vielä yh-mammana miehen jo nauttiessa Portugalin auringosta. Vähän jänskää edelleen tuo lento kahdestaan, mutta teidän aikaisempien vinkkien avulla toivottavasti päästään jo pitkälle: Reppu täyteen herkkueväitä ja huomenna lelulaupasta joku uusi lelu koneeseen!

Tämä viikko pukkaa varmasti melko kiirettä kotijuttujen ja töiden suhteen, joten blogiin ei ehkä päivity uusia postauksia aivan joka päivä, mutta jotain kuitenkin 🙂

 

Onko siellä muiden taaperojoraajien mammoja?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.