Jokaisen kristallihihhulin ihonhoidon tuotteet ♥

Tänä keväänä olen löytänyt ennätyspaljon uusia suosikkeja ihonhoidon saralta. Mietin, että voisin kesän kynnyksellä tehdä kootun postauksen tämän hetken lempparituotteista. Eräs sarja, jota muutama viikko sitten hehkutin jo Instagramissa, on Suomeen rantautunut KORA Organics, joka ehdottomasti ansaitsee ihan oman postauksensa. Sarja painottaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ideologia tämän takana kolahti minuun heti! Kohta tiedätte miksi 🙂

Australialaisesta KORA:sta on viimeaikoina kohistu paljon ja huhtikuussa brändi lanseerattiin Suomeen. Kyseessä on huippumalli Miranda Kerrin perustama sertifioitu luonnonkosmetiikan brändi. Pääraaka-aineena tuotteissa on antioksidanttipitoinen ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä noni-hedelmän uute, jota on käytetty kaikissa sarjan tuotteissa. Muiden raaka-aineiden osalta käytetään ainoastaan luonnon omia puhtaita ja ravintorikkaita ainesosia. Miranda testaa kaikki sarjan tuotteet ensin itsellään.

Mistä sitten olin (tai olen edelleen) erityisen innoissani tämän linjan suhteen? No, tiedätte hulluuteni kristalleihin.. Paljastetaanpas, että kaikissa sarjan tuotteissa käytetty vesi on energisoitu ruusukristallien avulla! En siis suinkaan ole ihan ainut kristalli-hihhuli. Tässä muutamia testaamiani tuotteita ja voin täysin rinnoin suositella näistä aivan jokaista. Olen viettänyt nyt muutaman viikon täysin meikittä ja pääasiassa on ollut käytössä KORA:n tuotteita. Iho on ollut aivan mielettömän hyvässä kunnossa ja esimerkiksi kuivuuden aiheuttamat juonteet, joita olen manannut koko talven ja alkukevään, ovat kirjaimellisesti menneen talven lumia.

Tässäpä muutamia poimintoja KORA Organicsin tuotteista..

Tiedätte, että olen aivan hulluna kasvoöljyihin ja KORA Organics Noni Glow- kasvoöljy on aivan loistava! Tämä imeytyy kasvojen ihoon hujauksessa, eikä jätä millään tapaa tahmaista tai rasvaista jälkeä, vaan iho tuntuu öljyn levityksen jälkeen samettisen pehmeältä.

Poikkeuksena viime viikkoina on ”meikkinä” ollut käytössä tuo KORA Organics Roze Quartz Luminizer-korostusväri, joka on ihana. Niinä päivinä kun olen halunnut meikittömiin kasvoihin pientä hehkua, olen sipaissut tätä kasvoille antamaan valoa. Tätä tuotetta ei ole vain energisoitu ruusukvartsilla, vaan tämä tosiaan myös sisältää sitä yhtenä ainesosana! Tämä jättää ihon todella kauniin hehkuvaksi ja heleäksi 🙂 Itse olen käyttänyt tätä poskipäille ja jopa koko kasvoille voiteen seassa.

KORA Organics Heart Chakra -aromaterapiaöljy on korvannut tuoksut viimeaikoina. Aromaattinen öljy-yhdistelmä on Mirandan itse luoma henkilökohtainen sekoitus ja luotu aktivoimaan sydänchakraa, joka on rakkauden ja ystävällisyyden chakra. Sivelen tätä korvien taakse, raanteisiin ja niskaan aina kun siltä tuntuu. Itseasiassa ruusukvartsi on myös juuri sydänchakraa avaava kristalli ja kertoo varmasti paljon brändin ideologiasta, että arvot pyörivät paljolti rakkauden, ystävällisyyden ja epäitsekkyyden ympärillä. Olen muuten juuri lukemassa kirjaa chakrojen aktivoimisesta kristallien avulla, saa nähdä jos innostuisin postailemaan enemmänkin chakra-juttuja kun saan kirjan loppuun 🙂

KORA Organics Noni Radiant Eye Oil – silmänympärysöljy. Öljyä silmänympäryksille! Oikeasti aivan loistava keksintö. Itse kärsin juurikin kuivasta ihosta silmien ympärillä ja monet silmänympärysvoiteet ovat liian kevyitä, eivätkä tehoa ollenkaan niihin kuivuusjuonteisiin. Tämän avulla olen päässyt niistä eroon! Pyörittelen kasvovoiteen jälkeen silmänympäryksille Noni-öljyä ja iho tosiaan kiittää, erityisen toimiva todella kuivalle iholle.

KORA Organics Hydrating Moisturizer on elottoman ja kuivimmankin ihon pelastaja. Täyteläinen voide imeytyy todella tehokkaasti ja koostumus on tässä miellyttävä. Kun käyttää alle Noni Glow-öljyä, riittää kuivallekin iholle pieni määrä voidetta.

KORA Organics Calming Lavender Mist-kasvosuihke rauhoittaa ihon lisäksi mielen ja kehon. Varsinkin illalla käytettynä tämä on ihana! Suihke on todella hienojakoinen ja levittyy kasvoille helposti. Unohdin ottaa reissuun mukaan kasvosuihkeen ja olen ollut ihan pulassa. Rutiineihin nimittäin kuuluu jokaikinen aamu ja ilta suihkaus mistiä.

Ainoa tuote, jota en vielä ole ehtinyt testailemaan, on tämä asteittain ruskettava KORA Organics Gradual Self-Tanning lotion. Raporttia tulossa heti kun otan tämän käyttöön. Nykyään en itseruskettavistakaan käytä oikeastaan muita kuin luonnollisia tuotteita. Jos ir-tuotteissa rasittaa ällö tuoksu tai kiristävä iho, kannattaa vaihtaa luonnollisempaan. Ovat niin paljon parempia!

Koko KORA Organicsin valikoima löytyy täältä

Onko joku muukin jo testannut ja ihastunut? <3

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Jokaisen kristallihihhulin ihonhoidon tuotteet ♥”

  1. Oih, mielenkiintoiselta kuulostava sarja. Varsinkin toi laventeli mist kuulostaa ihanalta! Ja pullokin on kaunis <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.