Bad habits x 11

En ole tehnyt hetkeen mitään ”faktapostauksia”, joten tänään ajattelin postailla muutamista huonoista tavoistani, iik! Tässä siis bad habitsejäni x 11.

Säästän kaikkea turhaa, kuten paperikasseja joita kertyy kaikkialta. Sitten kaapit tursuavat niitä.. Toisaalta noista kasseista on ollut myös paljon hyötyä, ilmaista paketointimateriaalia esimerkiksi postitettaviin kirppisjuttuihin 😀 Ajattelen kaikessa muussakin höpöhöpössä käytännöllisyyttä, ennen säästin niitä muovisia jäätelöpurkkeja, ravaan S-ketjun kauppoihin aina niiden minimaalisten bonusten toivossa ja muutenkin olen monessa jutussa jotenkin ihan äärisäästeliäs.

Toisaalta sitten kuitenkin ihme törsääjä, mitä nyt tulee esimerkiksi matkoihin ja kaikkeen mistä oikeasti pidän. Ei ole mikään ongelma tilailla satasella lankoja tai maksaa unelmien matkasta vaikka säästöillä, näissä jutuissa menen ihan toiseen ääripäähän. Silloin siis kun on kyseessä semmoisia asioita, joihin oikeasti haluankin panostaa. Joku toinen haluaa tiptop auton, minä taas reissata. Tämä nyt ei kai sinänsä ole edes huono tapa?

Välillä olen superlaiska pesemään hampaita illalla. Ihan nolottaa myöntää.. Jotenkin sitä on tuudittautunut aina siihen tilanteeseen, että kun ei koskaan ole ollut reikiä, voi ihan huoletta välillä laiskotella iltapesun kanssa. Hyi! Pojan hampaat pesemme aina aamuin illoin. Tähän on kuitenkin tullut muutos! Nyt kun aloitin oikomishoidon, niin hampaat on oikeasti pakko pestä sen kahdesti tai jopa kolmesti päivässä ja tästä en lipsu enää ikinä!

Olen todella nirso ruoan suhteen. Ette tiedä kuinka pitkä on lista ruoista, joita en syö tai ole koskaan maistanut. Veriletut, maksamakkara, maksalaatikko tai muutkaan veri- tai elinruoat. En ole koskaan edes maistanut ja ajatus näistä ällöttää. Toki, en voi tietenkään mennä mausta sanomaan, mutta en jaksa uskoa, että näistä tulisi suosikkejani. Esimerkiksi vuohenjuusto on niin pahaa, että on pakko sylkäistä jopa pois jos suuhun asti eksyy. Nirso olen ollut aina ja jos mieleni ei tee jotain ruokaa, en sitä syö. Koulussa saatoin piilottaa pahat ruoat servettiin ja se oli ihan kamalaa jos opet kyttäsivät, että syödäänkö kaikki varmasti pois. Jos tilaan ravintolassa ruoan, joka paljastuu pettymykseksi, jätän sen helposti syömättä. Tiedän, todella huono tapa nirsoilla ruoan suhteen, mutta jos ei maistu, niin ei maistu. Olen ottanut asiakseni kasvattaa pojastamme ei-nirson ruokailijan ja tähän saakka on mennyt hyvin. Pieni herra on melko kaikkiruokainen, tosin usein hieman epäileväinen alkuun uusille mauille.

Mikäli joku palvelu ei pelaa tai on jotain reklamoitavaa, niin valitan kyllä myös aina 😀 Jos maksan jostain tuotteesta tai palvelusta, eikä se vastaa luvattua, on mielestäni täysi oikeus antaa palautetta tai reklamoida. Joku ehkä sanoisi turhaksi nipottamiseksi, mutta itse en halua maksaa turhasta tai asiasta, joka ei vastaa sovittua.

Usein myös..

Unohdan pyykit koneeseen

Olen superlaiska viemään roskia

Teen kymmentä asiaa yhtäaikaa (nyt olen muuten opetellut tästä pois!)

Säästän turhia lippusia ja lappusia, joita laukku on sitten täynnä

Haaveilen liian kalliista laukuista ja kengistä..

Jos mulla tulee finni naamaan, en yksinkertaisesti voi olla näpräämättä

 

Kellään samoja? 

4 vastausta artikkeliin “Bad habits x 11”

  1. Toisaalta tuo paperikassien hamstraaminen on hyvä asia, varsinkin nyt, kun muoviasia on tapetilla.
    Olen itsekin melko nirso suhteen; esim. maksaruoat ei maistu täälläkään!?Myönnän myös tuon reklamoinnin.??

  2. Paperikasseihinhan voi laittaa vaikka tyhjät pahviroskat niin sitten voi heittää koko kassiin suoraan pahvijätteeseen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.