Näitä asioita odotan kesässä eniten!

Ihan älytöntä kuinka kesä ja aurinko tuovatkaan hyvää fiilistä! Kun lähdin reissuun, oli hädin tuskin nahkatakkikeli ja nyt elellään teepparikelejä. Toukokuu on muuten aina ollut yksi lempikuukausistani. Voi kuinka sitä nuorempana odottikaan toukokuuta ja koulun loppua. Viimeiset viikot menivät toukokuun loppua odotellessa aina kovin leppeissä tunnelmissa ja jostain syystä sama homma nyt. Muistan vieläkin sen tunteen, mikä nuorempana oli kevätjuhlan jälkeen kun tiesi, että edessä on pari kuukautta pelkkää chillailua. Eilen oli työmatkalla muuten ihan pakko pysähtyä haistelemaan syreeneitä, haha 😀 Taidan olla hieman höpsähtänyt tästä yhtäkkisestä Suomen kesästä, teillä on ollut pari viikkoa aikaa totutella!

Mitä kaikkea sitten erityisesti odotan kesässä?


Kesän reissut

Muutaman viikon päästä suuntaamme työporukan kanssa Italian Comojärvelle, josta olen megainnoissani! Otamme myös Jutan mukaan, josta vielä superjee. Tiedätte, että Italia on ollut to-go-listalla ikuisuuden. No, nyt kaikki pizzaunelmat toteutukseen! Heinäkuussa lähdemme sitten Jutan kanssa muutamaksi päiväksi Köpikseen. Myös Jyväskylässä haluaisin kesän aikana piipahtaa. Tällä hetkellä on ihan kamala hinku Biarritziin, jossa ollaan käyty viimeiset kaksi kesää perhereissulla, mutta voipi olla ettei sinne päästä tänä kesänä. Mööh :/

Kotitoimisto terassilla

Tätä taisin odottaa jo aikaisin keväällä (vai oliko se jo talvea, hehe) ja asiasta postatakin. Tykkään hurjasti tehdä töitä kotona, jotenkin kodin ilmapiiri on itselleni rauhoittava ja saan paljon aikaan. Silti en jaksaisi viikkotolkulla kököttää kotona yksinäni puurtaen, koska toki työssäkin tarvitsee niitä ihmiskontakteja. Kesällä voi raahata läppärin terassille ja tehdä hommia vaikka bikineissä. Voisiko joku muka oikeasti olla parempaa? Eilen tulin neljältä töistä ja ehdin vielä hetkeksi terdelle datailemaan loput hommat, ah!

Kesäloma

Kyllä, tänä vuonna pidän heinäkuun lomaa, koska työni puolesta kuukausi on melko hiljainen. Aikaisemminhan olen aina ollut oikeastaan kesät työssä ja lomaillut talvisin, mutta kyllähän tämäkin kelpaa. Olemme siis heinäkuussa pari viikkoa pojan kanssa yhdessä lomaillen ja yritän myös heinäkuussa keskittyä enemmän blogiin, sekä tietty myös oikeasti rentoutua ja lomailla. Haluaisin myös tehdä pikkuisen kanssa jonkun yhteisen minireissun, mutta saapi nähdä. Toivotaan siis heinäkuulle superhyviä kelejä!!

 

Flipflop season

Jos asuisin trooppisessa maassa, en varmasti käyttäisi muita kun flipareita. Niin helpot! Varvassandaalit on jo kaivettu varastosta esiin. Jos UGGsit ovat takuuvarmat talvikengät, ovat fliparit sama homma kesälle 😀

 

Kesäruoka

Itse nyt en ole mikään ihan hc-grillailija, mutta tietysti grilliruoka kesäisin on hyvää! Lohinyytit, mustapekka-juustolla täytetyt herkkusienet ja uudet perunat ovat lemppareitani. Kesäisin ostan aina myös paljon marjoja. Mustikoita, mansikoita ja herukoita. Nam!

 

Mitä te odotatte kesässä? Onko joku muu yhtä höpsähtänyt tähän lämpöön?

 

4 vastausta artikkeliin “Näitä asioita odotan kesässä eniten!”

  1. Itse olen koko kesän töissä, mutta muutamia reissutoiveita on täälläkin – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin!
    Kesäkuun alussa suuntaan Hkiin, heinäkuussa taas on kummityttöni rippijuhlat.?

  2. Minkä merkkinen toi sun mekko on? On meinaan kivan mallinen arkikäyttöön! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.