Kesäasua ja kuulumisia

Huomenta ja terkkuja aurinkoisesta Helsingistä! Toisaalta, sää tuskin tulee yllätyksenä 😉 Tälle päivälle on iso lista työhommia, niin pidän suosiolla etätoimistoa. Heräsin perinteisesti jo kuuuden jälkeen tekemään hommia ja äsken kävin vajaan puolen tunnin koiralenkillä hoitamassa aamun sporttailut sen jälkeen kun sain vietyä pojan tarhaan. Kuulun itse niihin, joilla liikunta helposti jää muiden hommien lomaan jos sitä ei hoida pois alta heti aamusta. Toisaalta, mikäs nyt olisikaan parempi tapa aloittaa päivää kuin liikunta?

Blogissa on ollut vimeaikoina paljon kuulumisia ja arjen turinoita. Ovatko ne teidän mielestä ok vai lukisitteko mielummin postauksia syvemmistä aiheista? Lämpöaallon keskellä ovat aivotkin vissiin hieman pehmenneet kun aiheet ovat olleet hieman kevyempää tasoa. Tänään olisi vuorossa kuitenkin asukuvaa viime viikolta.

Etsin yksi aamu kaapistani kiireessä jotain rentoja farkkuja ja sitten muistin nuo pari vuotta vanhat boyfriend-farkut, jotka olin jotenkin unohtanut. Yleensä en ikinä oikeastaan unohda vaatteita ja jätä niitä sen vuoksi käyttämättä, mutta nämä mielsin joskus enemmänkin rennoiksi kesäfarkuiksi, joten ehkä sen vuoksi ne olivat jääneet unholaan. Onneksi kuitenkin nyt onnistuin kaivamaan nämä esiin vaatekaapistani (joka muuten oikeasti on kuin pommin jäljiltä), ovat nimittäin tosi kivat yhdistää nyt kesällä sandaalien tai korkojen kanssa, juurikin jonkun yksinkertaisen yläosan kanssa.

idkuvanosto

Puman vaaleanpunaiset tennarit ovat ehkä kesäkenkäni number 1. Tai ainakin ajattelin näin siihen saakka kun olin kävellyt näillä puoli päivää lähes vuoden tauon jälkeen ja sain niin järkyttävät rakot jalkoihin, että niihin sattuu edelleen. Haha! Itsehän metsästin noita viime vuoden keväänä kissojen ja koirien kanssa, kunnes sitten onnistuin löytämään jostain oman kokoni. Näistä löytyy muuten ainakin paksummalla pohjalla oleva malli juuri -30% alessa täältä. Himottaisi edelleen tilata nämä samat myös hillitymmässä värissä, mutten ole vielä saanut aikaiseksi 🙂

Oikomishoidosta muuten kyseltiin kommenttiboksissa väliaikatietoja ja ajattelin kirjoittaa tähän lyhyesti tähänastisia kokemuksiani Invisalignista. Tällä hetkellä ovat suussa muotit nr. 6 ja tällä viikolla on itseasiassa aika hammaslääkärille, jossa hammasvälejä hiotaan, joka entisestään vauhdittaa oikomista. Samalla saan taas parin kuukauden muotit mukaani. Ensimmäiset kolme muottia olivat todella hellävaraisia, niiden tarkoitus on enemmänkin totutella suuta ja hampaita oikomiseen.

Reilu kuukausi takaperin minulle laitettiin hampaisiin kiinnikkeet, joiden tarkoitus on myös tehostaa oikomista. Kiinnikkeet ovat siis pienet hampaiden väriset nyppylät, jotka on valettu kiinni hampaisiin ja ovat tavallaan ”vastakappaleet” muoteille. Vielä ei ole suuria muutoksia tapahtunut, koska hoito on melko aluillaan edelleen, mutta tarkempaa postausta on tulossa nyt kesän aikana. Kaiken kaikkiaan olen ollut tähän saakka todella tyytyväinen hoitoon ja juuri siihen, kuinka vaivatonta ja huomaamatonta se on. Alussa puhe oli hieman sössöttävää kun suu totutteli muotteihin, mutta nyt niitä ei enää edes muista tai huomaa puheestakaan mitenkään. eSmilessa on hoito aivan superia ja henkilökunta todella ystävällistä! Jos joku harkitsee oikimishoitoa, voin edelleen lämpimästi suositella 🙂

Mulla on ollut Malediivien reissusta saakka käytössä Olympuksen minikokoinen järkkäri E-M5 mark 2 ja ehkä huomaatte, että olen intoutunut kuvailemaan normaalia enemmän. Tällä viikolla palautan lainakameran linsseineen ja olen ihan paniikissa 😀 Olen tässä muutaman päivän tuumaillut, että pistäisinkö oman tilaukseen. On nimittäin arkikäytössä niin paljon vaivattomampi kuin huomattavasti suurempi Canon. Täytyy tällä viikolla hieman laskea budjetteja kasaan, iik!

Pellavatoppi / H&M 

Boyfriendfarkut / H&M

Farkkutakki / H&M

Korvikset / Glitter

Tennarit / Puma

Laukku / Rebecca Minkoff

Huh, enpä muuten muista milloin olisi viimeksi ollut näin HM-painotteinen asu 😀 Viime vuosina olen kuitenkin tehnyt sieltä yllättävän hyviä löytöjä! Siis semmoisia, jotka ovat kestäneet käytössä vuodesta toiseen. Tuokin toppi on jo pari vuotta sitten ostettu, samoin muistaakseni farkkutakki. Välillä toki tulee niitä pettymyksiä kun tilaa ja usein lähtee tavarat palautukseen, mutta sen jälkeen kun on enemmän kiinnittänyt huomiota materiaaleihin, on tehnyt huomattavasti parempia löytöjä. Esimerkiksi juuri nuo pellavapaidat ovat ihan huippuja!

Mitäs tuumaatte asusta?

 

Kuvat Jutta. Sisältää kaupallisen linkin. 

6 vastausta artikkeliin “Kesäasua ja kuulumisia”

  1. Tosi ihana kesäasu!

    Mä tykkään ihan kaikenlaisista sun postauksista. Oon tosi uusi lukija ja tykästyin heti sun blogiin! Pystyn samaistumaan helposti moniin juttuihin ja sun kuvat ovat nättejä ja sellaisia… tavallisia 😀 Tykkään ihan hirveesti sun blogin yleisestä fiiliksestä!

  2. Hei, itse ainakin tykkään hurjasti tämmöisistä arkisista höpöttelypostauksista. Ne kun ovat nopeampi lukuisia kun oikein asia/mielipide jutut joihin joutuu lukiessa enemmän paneutumaan 😀

  3. Arkiset jutut ovat kivoja mutta jotkut tietyn aihepiirinkin ympärillä olevat jutut kivoja. Esim työjutut vaikka niistä ootkin kirjoittanut aika paljon. Ja neulomisupdatea kehiin!! 😀

    1. No kiva jos ovat mieleisiä! Juuri parsin kokoon uutta neuletta, eli pian tulossa postausta! Oli reissujen vuoksi pieni paussi käsitöistä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.