Ihan paras ripsiväri

En ole hetkeen jakanut täällä meikkivinkkejä, joten nyt olisi vuorossa ripsarihehkutusta! Luovuin keväällä ripsenpidennyksistä ja nyt olenkin sitten totutellut takaisin siihen ripsarirumbaan, joka kieltämättä vie aamuista ihan kiitettävästi aikaa. Pidennykset olivat siinä mielessä kyllä huomattavasti helpommat kun meikkiin sai menemään oikeasti sen 2 minuuttia. Nyt pelkkään ripsivärin kanssa säätämiseen menee varmaan 10min, vaikka noin muuten tekisikin vain kevyen kesämeikin. Viikko takaperin lopetin meikkitauonkin. Olin siis kokonaisen kuukauden täysin meikittä ja oli kyllä melkoisen ihanaa! Meikittömiä viikkoja pidän varmasti jatkossakin kesän aikana, mutta onhan sitä välillä kiva hieman ehostautuakin.

Nyt kesän aikana olen jättänyt esimerkiksi aurinkopuuterin kokonaan pois. Jos on kuuma, vältän aina puuterimaisia tuotteita, jotka helposti alkavat (ainakin itselläni) näyttämään kasvoilla tunkkaiselta. Sen sijaan olen keskittynyt perusteelliseen ihon kosteutukseen, kevyeen sävyttävään päivävoiteeseen, peiteaineeseen ja siihen ripsiväriin.

Tiedätte, että olen ripsieni kanssa todella tarkka. Jos ripsiväri menee liian mönkään tai kokeilen uutta ripsaria, joka yksinkertaisesti on todella huono, saatan pestä koko sotkun pois kun ärsyttää. En taivuta ripsiäni, mutta huomaan, että pitkän ripsaritauon jälkeen ripseni ovat vähemmän kaarevat kuin normaalisti. Levitän ripsivärin usein niin, että painan harjalla samalla taaksepäin kun vedän sitä pitkin ripseä, joka itsessään hieman taivuttaa ripsiä ja ”avaa katsetta”. Kai ne ovat sitten tuon taktiikan myötä aikaisemmin sitten taipuneet johonkin omaan ”kestotaivutukseen” 😀

Itse ripsivärien suhteen olen todella vaativa. Haluan, että värimassa on optimaalinen. Ei liian juokseva, muttei myöskään liian kuiva. Tällöin ripsivärin kerrostaminen usein onnistuu siististi, ilman että ripset menevät klimpeiksi. Haluan myös, että väri tarttuu koko ripselle tasaisesti, eikä niin, että massa ehtii kuivua matkalla ripsen kärkeen, jolloin tulos on usein varsin vaatimaton. Usein suosin sekä tuuheuttavia, että pidentäviä ripsareita ja myönnän, että näiden suhteen olen usein todella markkinoinnin uhri. Minuun vetoaa kaikki, missä käytetään suuria voimasanoja, kuten ”Ultimate”, ”False lash”, ”Extreme lash” ja kaikkea muuta hömppää.. No, kuten nyt tässä uudessa lempparissani, Lorealin Volume Million Lashes Fatalessa, johon olen tykästynyt hurjasti 🙂

Edellinen kerta kun käytin Lorealin ripsaria on ollut (ellen ihan väärin muista) varmaan lähes 10v sitten, jolloin olen kokeillut niitä kaksipäisiä, joissa on toisessa päässä se ripsien primeri. Niistä en juurikaan syttynyt tai ainakin omissa ripsissäni tulos oli helposti paakkuinen sen jälkeen kun oli laittanut primeria. Ei sillä, kivasti niillä kyllä sai tuuheutta! Tilasin joku aika sitten testiin muutamia ripsivärejä, joista olin kuullut erityisesti kehuja ja ekana näistä pääsi testiin tämä Lorealin Volume Million Lashes Fatale. Aikaisemmin olen käyttänyt ripsareissa pääasiassa kahta ääripäätä: Superedullista Essenceä, sekä selektiiviseltä puolelta pääasiassa Sensaita ja Estee Lauderia, jotka ovat olleet ehkä suurimmat suosikkini. Nyt halusin testata myös, että olisiko näistä markettituotteista johonkin.

Tätä Million Lashesiähän löytyy vaikka mitä eri laatua ja menin pää pyörälle jo pelkästään tätä valitessa. Jostain ihmeen syystä päädyin lopulta kuitenkin tähän Fataleen ja tykkään hurjasti! Levittyvyys on hyvä, tämä ei valu tai tahraa kuumanakaan kesäpäivänä ja on helppo pestä pois. Esimerkiksi Essencen kohdalla oli se huono puoli, että massa usein levisi pois pestessä pandalänteiksi naamalle ja oli aavistuksen hankala puhdistaa, mutta tämä on täysi kymppi senkin puolesta! Huomasin, että nuo ripsarit ovat juuri kivassa alessa ja kaikki muutkin tuotteet tällä viikolla Bangerheadilla -20% 🙂

Kesän ripsivärisuositus siis ehdottomasti tälle! Onko joku muu ihastunut ja onko teillä suositella muita Million Lashes-sarjan ripsareita?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Ihan paras ripsiväri”

  1. Ihan mielenkiinnosta vaan klikkasin postauksen auki, ja kappas, siinähän on myös mun kaikkien aikojen suosikkiripsari! Allekirjoitan siis kaikki kehut. Reilu 1,5 vuotta, eli varmaan yhtä kauan kun sitä on ylipäänsä valmistettu, on ollut itsellä käytössä eikä aikomustakaan vaihtaa. ?

    1. Joo! Mä muistan joskus pari vuotta taaksepäin kun yhdessä kauneusryhmässä Facessa hehkutettiin tota tosi paljon, laitoin sillon korvan taakse. En vaan muistanut mitä noista Million Lasheseistä eniten kehuttiin 😀 En siis näköjään ole ainut joka on tähän tykästynyt! ;D Onko sulla juuri tuo Fatale vai joku muu?

  2. Hei. Yksi mistä saattaisit pitää on Maybelline Lash Sensational, siinä on vähän sama kuin Sensain ripsivärissä, eli lähtee pois lämpimällä vedellä. Aivan huipputuote!

    1. Ooh, hei arvaa! Meinasin siis ostaa senkin 😀 Menin ihan pää pyörälle myös noista Maybellinen, joista olen kuullut myös paljon kehuja ja päädyin siihen keltaiseen, onkohan Colossal tms? Se lähtee seuraavaksi testiin. Täytyy myös kokeilla tuota sun vinkkaamaa! 🙂

  3. Oi näyttää just hyvältä ripsarilta! Mulla samat vaatimukset, tosin omat ripset on tosi mitäänsanomattomat ja sen verran suorat, että joudun taivuttaa ne sekä laittaa hieman tyveen vedenkestävää, jotta taivutus pysyy. En silti tykkää käyttää koko ripsiin vedenkestävää, sillä muutoin ripsistä tulee omaan makuun liian jäykät eikä kerrostu niin hyvin. Mulla ollut nyt pitkään käytössä Lorealin Manga-ripsari, joka on mun kaikkien aikojen favourite. Se tosin ”sulaa” herkästi ja usein mulla onkin ylä- ja alaluomet ripsarissa. ? Täytyy siis testaa tuota ja Essenceä!

    1. Hehe, ihana kun joku muukin on yhtä tarkka ripsarin kanssa ;D Ostin juuri tämän Lorealin lisäksi kaksi muuta ripsaria testiin, joista kolmas on Lorealin Miss Baby Roll Mega Volume, muistin eka että olisi ollut tuo Manga, mutta voi olla vähän samanlainen! Tuota Mangaa olen itseasiassa halunnut testata 🙂 Essenceltä suuri suositus valko-musta-oranssiselle tuubille! Olisikohan ollut The False Lashes? Se on aivan loistava!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.