Kuukauden kauneussuosikit

Jostain syystä en ole pitkään aikaan hoksannut tehdä kuukauden kauneussuosikit-postausta, mutta yritän taas palata sen perinteen pariin. Tämän alkukesän aikana olen löytänyt vaikka mitä kivoja kauneustuotteita, mutta jostain syystä en vain ole ehtinyt tai saanut aikaiseksi postailla niistä.

Tänään olisi vuorossa muutamia suosikkeja toukokuulta, tällä kertaa joukossa myös muutama ei-luonnonkosmetiikkaa oleva tuote. Nämä siis suosikkeja toukokuulta!

Madaralta on kevään mittaan tullut muutamia uutuuksia, joista yksi on tämä Madara City CC-voide, jonka sain testiin ennen Malediivien matkaani. Edellinen Biothermin CC-voiteeni vetelee juuri viimeisiään ja olen pikkuhiljaa siirtynyt tähän Madaraan. Meikkirutiinini vaihtelevat niin, että talvisin käytän enemmän meikkivoiteita kun taas kesäisin nimenomaan kevyitä sävyttäviä kosteusvoiteita, jos niitäkään. Kuumilla keleillä haluaa iholle mahdollisimman vähän mitään, mutta pieni määrä CC-voidetta heleyttäjään sekoitettuna on itselläni usein käytössä arkimeikissä myös kesäisin. Ja mitä tulee tähän Madaran CC-voiteeseen, niin tykkään hurjasti! Tämä on jopa ylittänyt odotukseni. Itselläni on käytössä tästä tummempi sävy Medium beige. Nyt kun saan nuo aikaisemmat sävyttävät voiteet käytettyä pois, aion siirtyä niiden suhteen juuri näihin luonnollisiin.

Weledan vartaloöljyt ovat aivan ihania ja todellista hemmottelua erityisesti kaikille kuivaihoisille!! Öljyt ovat muutenkin ihonhoidon lemppareitani. Viime vuonna rakastuin laventeliöljyyn, jota käytän aina iltaisin suihkun jälkeen, mutta nyt olen ihastunut myös muihin Weledan öljyihin. Ekalla kerralla kun kokeilin tuota Tyrni-ihoöljyä, olin aivan ällikällä lyöty. Niin hyvä! Ihana tuoksu, jättää ihon todella pehmeäksi ja ravituksi. Tyrniöljy auttaa auringon rasittamaa ihoa palautumaan, ravitsee tehokkaasti ja sopii erityisen hyvin kuivalle atooppiselle iholle. Koivu-selluliittiöljy taas on astetta raikkaampi öljy, jota olen käyttänyt ”selluliitti-alueille”, pääasiassa reisiin. Öljyn ainesosat vähentävät selluliittia, uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

Kasvojen puhdistuksessa olen käyttänyt Tata Harperin Regenerating Cleanser-puhdistusgeeliä. Tata Harperin tuotteet ovat muuten aivan huippuja ja nimenomaan todellista luonnonkosmetiikan luksusta. Tämä puhdistusaine on oikea monitoimituote: Se puhdistaa, kuorii, uudistaa, kosteuttaa, parantaa ihonsävyä, supistaa ihohuokosia ja tuo hehkua. Kuorivana tuotteena tämä on tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi päivittäin. Iho todella on kauniin heleä ja puhdas tämän jäljiltä.

Edellisen reissun jälkeen otin käyttöön Tan-Luxe Tan Boosterin, jonka tilasin taannoin testiin Bangerheadilta. Törmäsin joku kerta Tan-Luxen tuotteisiin ja arvaatte varmasti, että kaikki mahdollinen, joka lupaa tehostaa rusketusta kiinnittää kyllä huomioni, vähän sama kun niiden ripsivärien kanssa, jota lupaavat supermega-upeita tuloksia. Tätä heleyttävää Tan boosteria käytetään siis seerumin tavoin kasvoille aamuin illoin ja käyttö aloitetaan mielellään pari viikkoa ennen auringolle altistumista. Tuote valmistaa ihoa auringolle, tehostaa ruskettumista auringonoton aikana, sekä auttaa rusketusta pysymään auringonoton jälkeen. Ja joo, onhan sitä väriä tarttunutkin!

Sain keväällä testiin muutamia essencen uutuuksia, joista pakko mainita erityisesti nämä kaksi heleyttä ja hohtoa tuovaa tuotetta. Tuo Holo Glow Sparkle Stick-puikko on hieman samantyylinen kun se Kora Organicsin ruusukvartsi-highlighter, josta postasin aiemmin. Sanoisinko, että semmoinen pihistä-versio siitä. Olen käyttänyt tuota puikkoa vaihdellen Koran tuotteen kanssa, pääasiassa kulmaluulle ja poskipäille. Molemmat toimivat erinomaisesti, tosin tässä essencessä on ehkä hieman ”karkkisempi” hohto. Siis semmoinen aavistuksen violettiin ja eri sävyihin heijastava. Ehkä juuri semmoinen ”ruusukulta”.

Toinen tuote, jonka haluan mainita essencen uutuuksista on tuo Glow to go-suihke. Kyseessä on siis heleyttäjä suihkeen muodossa. Jos täytyy sanoa jotain parannettavaa tässä, niin suihke voisi olla ehkä aavistuksen hienojakoisempi, mutta ehdottomasti silti mielenkiintoinen ja helppo tuote, ottaen huomioon muutaman euron hinnan. Tämä jättää iholle siis kauniin heleän hehkun. Erinomainen tuote silloin kun haluaa nopeasti pientä hehkua meikin päälle tai täysin meikittömään lookiin!

Uusi suosikkini peiteaineista on ihan ehdottomasti tämä Hynt Beautyn Duet Perfecting Concealer-peiteainenappi, josta postasinkin aiemmin tehtyäni meikin pelkästään luonnonkosmetiikan tuotteilla. Tämä on yksinkertaisesti täydellinen! Itselläni on napista sävy medium. Juuri kuukauden meikkitaukoni jälkeen mietin, että kuinka hyvä tämä onkaan ja oli pakko lisätä myös näihin kuukauden suosikkeihin.

 

Siinäpä siis suosikkini. Onko joku näistä jo teille tuttu?

 

 

Tuotteet pääasiassa saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.