Cali-mietteitä, kuulumisia ja asukuvia tekemästäni kesäneuleesta

Maanantaista on selvitty ja eilinen hurahti omalla terassitoimistolla etäillen. Ihan paras juttu ikinä! Rakastan tehdä töitä kotona, mutta tietty toimistollakin on todella mukavaa. Aloitin eilen hommat jo seiskalta ja puolilta päivin lähdin lounaan sijaan 5km lenkille. Etäpäivinä on parasta käyttää hyödyksi juuri ne pienet hetket, jotka muuten menisivät työmatkoihin tai ulkona lounasteluun. Tänään heräsin (yllättäen) ihan superaikaisin, mutta meinasin nukahtaa uudelleen kun kuulin ulkoa sateen ropinaa. Se on minulle ehkä maailman rauhoittavin ääni. Toisena tulee meren kohina.

Meillä on ollut kamalaa säätöä syksyn reissun suhteen. Kohteeksi valikoituu nyt luultavammin taas kerran Los Angeles ja Hermosa Beach. Mitä tulee siihen säätöön, niin useissa Los Angelesin rantakaupungeissa on keväällä kielletty Air bnb ja asuntojen vuokraus alle kuukaudeksi. Mehän ollaan tähän asti vuokrattu sieltä aina asunto, koska hotellitarjonta on noilla toivomillamme ranta-alueilla melko suppeaa (tai superkallista). Nyt ne harvatkin hotellit ovat suunnilleen tuplanneet hinnat, koska kysyntä on noussut pilviin. Oltiin jo antamassa periksi, kunnes majoitus vihdoinkin ehkä on hoitunut. Meinasi jo lähteä kohde vaihtoon, olisi ollut kamalaa. Kalifornian korvike-vaihtoehto olisi ollut Euroopan lempparini Biarritz.

Tommi juuri kysyi, että onko se viime talvena löytämäni ultimaalinen kristallikauppa yksi syy sille, miksi taas haluan Kaliforniaan ja kyllä. (On muuten pakko ottaa teille seuraavalla kerralla siitä kuva, se oli aivan älytön paikka!) Onhan sinne aivan pakko taas päästä, vaikka tietty kohteesta pidän noin muutenkin. Siitä huonosta ennustajakokemuksesta hieman edelleen pettyneenä haluaisin tällä kertaa käydä jollain oikeasti ”pätevällä” ennustajalla, haha. Jospa sitä vihdoin saisi tällä viikolla lennot varattua. Elättelin joku aika sitten jo jotain villiä unelmaa, että viettäisimme talvella 3kk Loseissa. Olisi nimittäin unelmieni täyttymys. Harmi vaan, että vuokrat sattuvat olemaan siellä melkoisesti.. Ei kukaan sattuisi tuntemaan ketään Hermosassa tai Manhattan Beachilla, joka olisi vuokralaista vailla? 😀

Jaoin aikaisemmin blogissa helpon ohjeen kesäneuleeseen, joka löytyy täältä. Pakkohan tuo neule on esitellä myös in action ja tässäpä siis muutama kuva mohairneuleesta päälläni. Musta hame löytyi joku aika takaperin muutamalla eurolla UFF:ilta. Nyt olenkin tuumaillut, että minkä projektin aloittaisin seuraavaksi? Tilasin juuri mintunvihreää puuvillalankaa, josta ajattelin virkata pojalle torkkupeiton, mutta ajattelin kyllä puntaroida muitakin vaihtoehtoja. Kiva kuitenkin vaihtaa hetkeksi myös virkkaus-vaihde päälle! Jos teillä on jotain kivoja virkkuuvinkkejä kesäksi, niin saa ilmiantaa. Kävin juuri hakemassa testilangat syksyn pipoja varten, eli lähiviikkoina kenties selviää mistä langasta toteutan mahdollisen syksyn pienen pipomalliston 😉 Luultavammin kuitenkin chunky-mallia tulossa, mutta saatan myös tehdä jonkin sortin erilaiset prototyypit, joista saatte äänestää kivoimman.

Saatiin juuri katsottua Keisari Aarnio loppuun ja aloitimme Netflixistä Evil Geniusin. Jos haet jännitystä rikosmysteerin muodossa, niin katsopa tuota! Netflixiin on tullut viimeaikoina useitakin rikosdokkareita. Kesä on ihan parasta aikaa sarja-maratoneille! Pian vissiin myös alkaa MTV3:lla uusi kausi Isänmaan Puolesta. Jee!

Neule / itse tehty

Hame / 2nd hand

Aurinkolasit / Prada

Pampulasandaalit / Sam Edelman

 

Kivaa päivää teille. Palataan! <3

 

Kuvat Jutta.

4 vastausta artikkeliin “Cali-mietteitä, kuulumisia ja asukuvia tekemästäni kesäneuleesta”

  1. Ah, mä jäin koukkuun tohon Keisari Aarnioon, tosin bookbeatissa. Aika hurja juttu :/ Neule näyttää hyvältä noin yhdistettynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.