Uniikki taulu on kodin täydellinen sisustushankinta

Kotipostaukset ovat olleet aina todella suosittuja ja aihe, jota aina pyydetään enemmän. Kovin usein ei ehkä kotikuvia tule räpsittyä paristakin syystä: a) Suurimman osan ajasta meillä on todella sotkuista ja b) useimmiten tulee kuvia otettua silloin kun on hankkinut tai laittanut jotain uusia juttuja kotiin. Ja nyt niitä nimittäin on! Instassa olenkin ehtinyt jo vilautella muutamia hankintoja, joista olen ollut tosi innoissani. Joku aika takaperin löysin nimittäin Etsyn ja sieltä onkin tullut tilattua jo muutamaankin otteeseen.. Ensin haluan kuitenkin esitellä uuden tilaustyönä hankkimani taulun, josta olen ollut niiin innoissani!! Pientä päivitystä hieman taas edistyneestä tyttönurkkauksestani tulossa lähipäivinä 🙂

Olen jo vuosia harkinnut taulun teetättämistä, mutta sopivaa taitelijaa ei vain ole tullut vastaan. Viime vuoden puolella kuulin työkaveriltani sattumalta Hilkka Helmestä, jolta tämä itse oli teetättänyt todella mieleisen taulun. Koukutuin selailemaan Hilkan Instagramia (@hilkkahelmiart) ja erityisesti värikkäät roisketaulut olivat mieleeni – juuri siis semmoisia, joita olin sillä silmällä etsiskellytkin. Ja mainittakoon, mikä on oikeasti ihanampi esine kotiin kuin taulu, jonka elementeistä ja aiheesta olet saanut päättää yhdessä taitelijan kanssa? Toiveenani oli suurehko taulu, joka sopisi olohuoneeseemme. Halusin tottakai mukaan jonkinlaista rantateemaa ja myös surffi-teemaa. Hilkka kartoitti tarkasti sävymaailman ja elementit, joita tauluun toivon, pariin otteeseen näin pieniä sneak peekejäkin taulusta, enkä muista milloin olisin ollut näin täpinöissäni jostain uudesta esineestä.

Ja tässä se nyt sitten on: Oma tauluni, joka esittää rannan aallokkoa auringonlaskussa surffiaaltojen kera. En olisi ikinä osannut toivoa näin upeaa lopputulosta! Ja mikä parasta, tämä sopii meille paremmin kuin edes osasin odottaa! Tuo turkoosi nahkapouf meillä ollut jo ennestään, mutta olin jo ehtinyt unohtaa tuon värikkään hapsutyynyn, jonka tilasin Etsystä eräästä Marokko-putiikista. Jostain syystä en saanut ekasta Etsy-paketista ilmoitusta ja paketti palautui takaisin Portugalin reissun aikana. Loppupeleissä hain sen sitten postista noin 1,5kk kuluttua tilauksesta ja olin jo ehtinyt unohtaa, että sehän sointuu täysin tuohon tauluunkin 😀 Tämä seinä ei ole lopullinen paikka taululle, vaan se tulee tuolle isolle seinälle, kunhan ehditään kiinnittää.

Oma taulumme on kooltaan 100x120cm. Tämmöisen jättitaulun hinta oli 600€, yleensä Hilkan taulut ovat käsittääkseni hinnaltaan 80-600€, koosta ja työn laajuudesta riippuen. Teetätin myös pienemmän taulun yläkerran nurkkaukseeni, mutta se on vielä työn alla. Olen myös alkanut harkita taulun teettämistä pojan huoneeseen, olisi nimittäin melko kiva muisto pienelle sitten myöhemmin kun muuttaa omaan asuntoon.

Jos haaveilet oman taulun teetättämisestä, voin todella lämpimästi suositella Hilkkaa <3 Hän paneutuu jokaiseen teokseen rakkaudella ja on lisäksi aivan mieletön tyyppi! Tämmöistä kotimaista yrittäjyyttä täytyy ehdottomasti tukea 🙂 Mikäli taulu alkoi kiinnostaa, saa Hilkkaan yhteyden sähköpostilla hilkkahelmiart@gmail.com tai Instagramissa @hilkkahelmiart

 

Mitäs tuumaatte taulusta?

 

Yksi vastaus artikkeliin “Uniikki taulu on kodin täydellinen sisustushankinta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.