Zen-paikkani ja uusi marokkolainen rahi

Lupasin aiemmin lisää kotijuttuja ja nyt olisi vuorossa muutama kuva yläkerrasta, jota olen pikkuhiljaa pienin harppauksin rakentanut mieleisekseni. Rakastan yli kaiken tyttömäisiä juttuja. Pieniä esineitä, simpukoita, kauniita tauluja ja tottakai kaikkea pinkkiä. En halua edes miettiä, millainen prinsessahuone huushollissamme olisi jos lapsemme olisi tyttö, haha. Tietysti on mukavaa rakentaa myös neutraalimpaa sisutusta pojalle, sen suhteen en nimittäin tähtää todellakaan mihinkään baby blue-pläjäykseen. Kompensoin siis tätä tyttömeininkiä nyt tänne omaan kolooni, pinkit sisustuselementit eivät nimittäin varmasti olisi kovin tervetulleita muualle asuntoon. Onneksi jonnekin saa kuitenkin hamstrata pinkkejä juttuja, maalata lilan seinän ja laittaa pinkit petivaatteet!

Yläkerta on paikka, jossa rakastan viettää aikaa. Iltaisin saatan vetäytyä sinne lukemaan, tekemään blogijuttuja tai vaan chillailemaan rahin päälle. Se on paikka, jossa on hyvä fiilis ja positiivinen tunnelma. Usein poikakin alkaa jo seiskan jälkeen hinkua kanssani yläkertaan ja yleensä vietämmekin ennen unia tovin sängyssä yhdessä hengaillen. Katsotaan kirjoja, lauletaan iltalauluja ja kerrotaan iltasatuja. Nuo ovat arkemme parhaimpia hetkiä. Yhtä ihania kun ne aamut viikonloppuisin kun heräämme kaikki yhdessä. Ja niin, perhepedissä nukumme edelleen, olisi varmasti suora ihme päästä siitä eroon 😀 Toisaalta, emmehän ole oikeastaan edes yrittäneet (tai halunneet), yhdessä on maailman parasta! Vielä tulee sen aika kun ollaan pojan mielestä noloimpia tyyppejä ikinä, eikä kotona malteta viihtyä ollenkaan.

Ja jos mennään takaisin aiheeseen, on tunnelma itselleni kotona se tärkein asia mitä tulee sisustamiseen. Haluan, että tavarat ja esineet noudattavat tiettyä kaavaa, että sisustus on persoonallista. Jokaisella esineellä on jollain tavalla joku tarina ja ”oma sielu”. En ehkä itse viihtyisi kovin kliinisessä kodissa, jossa ei olisi paljoakaan elementtejä, jotka vaikuttavat minuun jollain tapaa tunnetasolla. Kun ympäröi itsensä kauniilla asioilla, jotka saavat sinut hyvälle mielelle, on myös yleisfiilis kotona silloin positiivinen.

Tämän marokkolaisen rahin tilasin Etsystä After five bohemians-liikkeestä, samasta tilasin sen aiemmassa kotipostauksessa esittelemäni tyynynpäällisen. Erilaisia poufeja ja raheja nimittäin löytyy juuri Etsystä vaikka millä mitalla, itselläni iski todellinen valinnanvaikeus kaikkia vaihtoehtoja selaillessa. Seuraava projekti olisi etsiskellä sieltä kiva matto.

Postailin aiemmin tällä viikolla taulusta, jonka teetätin Hilkka Helmellä. Tämän pikkutaulun taas sain Hilkalta yllätyslahjana ja tuo sopii aivan täydellisesti juurikin tyttönurkkaukseen! Aivan ihana 🙂 Myös yhden noista Jyskin tekotaljoista raahasin nyt yläkertaan, pojan huonetta koristavat ne harmaat.

Mitä tulee yläkerran sisustussuunnitelmiin, puuttuu työpiste ja iso lipasto edelleen. Projekti jatkuu siis vielä, mutta eihän tässä ole kiire mihinkään. Pääasia, että kuitenkin viihtyy. Harvempi sisustusprojekti loppupeleissä valmistuu ikinä lopullisesti. Aina keksii jotain pientä, jonka kanssa puuhastella.

Aurinkoista sunnuntaita, itse suuntaan nyt terdelle <3

 

2 vastausta artikkeliin “Zen-paikkani ja uusi marokkolainen rahi”

  1. Siis niin kaunis rahi, ja se taulu myös u p e a 🙂 ai että mä rakastan kaikkia marokkotyylisiä juttuja. Harmi että ne ei oo halvimmasta päästä, matot varsinkaan!

    1. Hehe, kurkkaapa Etsystä, sieltä voi tehdä melko edullisia löytöjä 🙂 Tämä omani oli vajaan satasen ja mattoja saa helposti alle parilla sadalla, tosin hintavampiakin löytyy 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.